Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот kingofpop » 27 май 2019 00:50

Liverpool_EC написа:
kingofpop написа:
е чак насиране.....аз не казвам, че той я заслужава най-много. Но все пак той вкара гол на финала, срещу вас също вкара 2 и на реванша изведе на 2 пъти съотборници сами срещу вратаря. Мисля, че си свърши работата отлично. Това, че треньорът ни е неадекватен и се нарахме в защита той каква вина има. Мисълта ми е, че не може той да се обвинява за отпадането от вас.

Според мен Стрълинг заслужава да е в тройката, колкото и да ви/ми е неприятен, пичът вкара безброй важни голове и поведе Сити към требъла. Дори и в ШЛ вкара доста важни голове, въпреки че отпаднаха на 1/4

За мен засега тройката трябва да е Мес/ВВД/Стърлинг, но кой ни пита :mrgreen: :mrgreen:

"изведе на 2 пъти съотборници сами срещу вратаря" :lol: Това със сигурност ще натежи в негова полза, ако някой си го спомня декември месец, като гласуват :lol:
Стърлинг може и да е в двойката, стига да не е първи, което е налудничаво и само човек с твоите критерии може да си го помисли.
То затова и никой не те пита, иначе щеше да е даже по-смешна отколкото е, тази награда.
Меси е единствения, който може да намаже с Копа Америка, ако не успее-октомври и ноември ще се реши, защото всички ще са забравили какво е било по-рано през годината.
Суарез за Оскарите ли ще го пробутваш, при положение, че е шампион на Примера, вкарал е голове, а не е в 3ката за ЗТ :lol:

Стърлинг ако беше малко по-така като маркетингов продукт можеше и да спечели :mrgreen:

щото са квото и да си говорим....нали ти е ясно, че УЕФА никога няма да позволят Салах да спечели ЗТ, как очакваш Изрода, който му е жена, да се пояти на церемонията на ЗТ....тя не мяза на човек :mrgreen: :mrgreen: или Мане, дето само Мохамед Диаме е по-черен от него :mrgreen: смисъл тия неща всички тук ги знаем, че са фактор, няма кво да си кривим душата
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 27 май 2019 01:39

Фактор, фактор, колко да са фактор? Те нека си имат зад гърба головете и трофеите, ще видим тогава що за фактор е расизмът. ;)
[offtopic]Може пък да я дадът на Бейл - той е висок, бял и красив (и е от Реал) :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 27 май 2019 03:23

kingofpop написа:Стърлинг ако беше малко по-така като маркетингов продукт можеше и да спечели

щото са квото и да си говорим....нали ти е ясно, че УЕФА никога няма да позволят Салах да спечели ЗТ, как очакваш Изрода, който му е жена, да се пояти на церемонията на ЗТ....тя не мяза на човек или Мане, дето само Мохамед Диаме е по-черен от него смисъл тия неща всички тук ги знаем, че са фактор, няма кво да си кривим душата

Абе Ганчо, викаш на Джордж Уеа му бяха замерили тена преди 20години и понеже издържа теста, затова му я дадоха. Ти след "извеждане на съотборник" сега мина на фактора "тоалет на съпруга" за връчване на ЗТ. За теб може и да имат значение тези неща, ама вземи малко излез на въздух, че от висене пред компа ти се е изпържила стафидата, дето я ползваш за мозък. Пиши, пиши глупости, гледам гониш вече 14 000 вица :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 27 май 2019 08:23

kingofpop написа:
Liverpool_EC написа:
kingofpop написа:
е чак насиране.....аз не казвам, че той я заслужава най-много. Но все пак той вкара гол на финала, срещу вас също вкара 2 и на реванша изведе на 2 пъти съотборници сами срещу вратаря. Мисля, че си свърши работата отлично. Това, че треньорът ни е неадекватен и се нарахме в защита той каква вина има. Мисълта ми е, че не може той да се обвинява за отпадането от вас.

Според мен Стрълинг заслужава да е в тройката, колкото и да ви/ми е неприятен, пичът вкара безброй важни голове и поведе Сити към требъла. Дори и в ШЛ вкара доста важни голове, въпреки че отпаднаха на 1/4

За мен засега тройката трябва да е Мес/ВВД/Стърлинг, но кой ни пита :mrgreen: :mrgreen:

"изведе на 2 пъти съотборници сами срещу вратаря" :lol: Това със сигурност ще натежи в негова полза, ако някой си го спомня декември месец, като гласуват :lol:
Стърлинг може и да е в двойката, стига да не е първи, което е налудничаво и само човек с твоите критерии може да си го помисли.
То затова и никой не те пита, иначе щеше да е даже по-смешна отколкото е, тази награда.
Меси е единствения, който може да намаже с Копа Америка, ако не успее-октомври и ноември ще се реши, защото всички ще са забравили какво е било по-рано през годината.
Суарез за Оскарите ли ще го пробутваш, при положение, че е шампион на Примера, вкарал е голове, а не е в 3ката за ЗТ :lol:

Стърлинг ако беше малко по-така като маркетингов продукт можеше и да спечели :mrgreen:

щото са квото и да си говорим....нали ти е ясно, че УЕФА никога няма да позволят Салах да спечели ЗТ, как очакваш Изрода, който му е жена, да се пояти на церемонията на ЗТ....тя не мяза на човек :mrgreen: :mrgreen: или Мане, дето само Мохамед Диаме е по-черен от него :mrgreen: смисъл тия неща всички тук ги знаем, че са фактор, няма кво да си кривим душата

Това в едно от най-тъпите неща, които съм чел... да я дават на Роналдо, че той през няколко месеца излиза с различна, а и на различни прави деца. Меси с една бройка къде е тръгнал да печели ЗТ. Каталунците от пръстите си смучат „факти” в опит да докажат, че те са най и Меси е най. Мега банални и забавни.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 27 май 2019 12:39

Попа преподава! С глас съм се смял на неговите коментари. :lol:
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 27 май 2019 19:00

Всъщност щом Модрич я взе може и да сте прави, са квото и да си говорим няма как да сме по-грозни от него дори и да искаме :mrgreen: :mrgreen:

времената на Уеа бяха много различни не знам как ги сравняваш със сега.. Те кажи честно ти ако беше шеф на Уефа би ли позволил този ИЗРОД да припари дори до подиума за ЗТ, ама честно....остави настрани клубните пристрастия и кажи честно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Изображение

:| :| :| :|
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 май 2019 19:36

Принципно Франс Футбол няма общо с УЕФА, но ... :lol:

Като цяло съм съгласен с теб. Заради това да взима Ван Дайк топчето и всички да сме доволни.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 27 май 2019 21:01

Еми Салах може да му дадат ЗТ по политкоректни причини. :mrgreen:
Този сезон му е по-слаб от предишния. Мане и Ван Дайк се отличиха най-много за състава Пуул, тъй че аз съм за един от двамата. Ще видим Меси какво ще направи на Копа Америка, а той трябва да направи наистина много силен турнир, за да влезе в дискусията за ЗТ.

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 27 май 2019 21:09

А какво те кара да мислиш, че този ИЗРОД ще се появи така на този подиум? Най-вероятно е станала така след като е родила дъщеря им. На снимките от сватбата им от преди 5-6 години е много по-слаба и симпатична. Все тая, така или иначе Салах не е сред фаворитите.

Пък и не мисля, че ако беше вкарал 50 гола + дубъл ВЛ и ШЛ щяха да се интересуват особено от това как изглежда жена му или пък ква им е религията. No to Racism ве, Попе! :x :mrgreen:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 27 май 2019 21:30

Добре де, получава такава заплата, а не може да си уреди по-красива жена. Странно... :? :roll:

Върни се в “Ливърпул”