Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Мнениеот boabbb » 24 май 2019 13:26

hydetoshi написа:
miro_rz написа:Някаква причина поради която нямаме темичка за мача ни ?
Това е мача на десетилетието за нас и аз вече взех да се вълнувам !

Споко! Има време -цяла седмица.
Аз за сега се притеснявам повече от това,че няма желаещи да бият път до Баку. Тия от УЕФА са тарикати и като нищо накрая могат да направят промоция на билетите от типа "Два за лев",че да успеят да напълнят стадиона.

Опа, тогава паля колата. Само 2883 км са от Кюстендил до Баку :lol: :lol: :lol: За 2-3 дена съм там, ще спя в колата, щото ония ще ме одерат за хотел и съм пръв на мача :lol: :lol: Давайте билетите и да потеглям, че не остана :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 24 май 2019 15:58

:)
boabbb написа:
hydetoshi написа:

Аз за сега се притеснявам повече от това,че няма желаещи да бият път до Баку. Тия от УЕФА са тарикати и като нищо накрая могат да направят промоция на билетите от типа "Два за лев",че да успеят да напълнят стадиона.

Опа, тогава паля колата. Само 2883 км са от Кюстендил до Баку :lol: :lol: :lol: За 2-3 дена съм там, ще спя в колата, щото ония ще ме одерат за хотел и съм пръв на мача :lol: :lol: Давайте билетите и да потеглям, че не остана :mrgreen:

:) :) :)
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 26 май 2019 10:52

Колега честита ти Купа на Краля , надявам се тази година да ти е запомняща се и с един трофей от ЛЕ !

Може да заложа 5 паунда на майтап за Валенсия шампион другият сезон !
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 26 май 2019 12:21

Благодаря. Ще почакаме още няколко дни за другия финал и като мине и той, най-после ще си починем и ние от футболни емоции (поне на клубно ниво). Дано развръзката е положителна.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 26 май 2019 14:40

Udoji90 написа:Благодаря. Ще почакаме още няколко дни за другия финал и като мине и той, най-после ще си починем и ние от футболни емоции (поне на клубно ниво). Дано развръзката е положителна.

Поздравления за Купата на Краля! Аз бях за Барса,което си личи по резултата. Надявам се,че поне в сряда ще подкрепям печелившия отбор.
[offtopic]Можем да преименуваме темата на"Какво се случва в Арсенал и Валенсия".Напоследък всички следим изкъсо и двата отбора. :lol:[/offtopic]

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 26 май 2019 17:23

hydetoshi написа::)
boabbb написа:
hydetoshi написа:

:) :) :)

Някъде четох,че за да спасят положението ,накрая ще се раздават безплатни билети. Който се минАл ,минАл се! ;)

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 26 май 2019 17:28

Приятели,да ви напомня,че днес се навършват точно 30 години от великия мач на Анфийлд през 1989. Може би най-великият момент в историята на Арсенал! Да си пожелаем след 3 дни да изпитаме същите емоции, както тогава!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 26 май 2019 20:48

hydetoshi написа:Приятели,да ви напомня,че днес се навършват точно 30 години от великия мач на Анфийлд през 1989. Може би най-великият момент в историята на Арсенал! Да си пожелаем след 3 дни да изпитаме същите емоции, както тогава!

Бил съм на цели 2 години и 22 дни !
Чувал съм много работи за въпросният мач и ще намеря начин да го изгледам в най-скоро време ! ;)
Изображение

TheNameOfTheGame
Контакти:

Мнениеот TheNameOfTheGame » 26 май 2019 21:52

hydetoshi написа:Приятели,да ви напомня,че днес се навършват точно 30 години от великия мач на Анфийлд през 1989. Може би най-великият момент в историята на Арсенал! Да си пожелаем след 3 дни да изпитаме същите емоции, както тогава!

Мислех да пиша днес за това, но се отнесох и забравих. Имам един въпрос - ти като "стар" (по твои думи) артилерист имаш ли спомени от този мач и ако да - имаш ли запазени някакви архивни материали от него? Имам предвид примерно изрезки от вестник.

[offtopic]Изображение[/offtopic]
Без битка няма победа!

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 27 май 2019 08:02

TheNameOfTheGame написа:

Мислех да пиша днес за това, но се отнесох и забравих. Имам един въпрос - ти като "стар" (по твои думи) артилерист имаш ли спомени от този мач и ако да - имаш ли запазени някакви архивни материали от него? Имам предвид примерно изрезки от вестник.

[offtopic]Изображение[/offtopic]

В онези години нямаше такъв достъп до информация,като днес. Споменът ми от тогава е ,че бях в 5-и клас. Мачът се беше играл в сряда късно вечерта. Чак в петък сутринта,отивайки на училище си купих вестник Народен спорт,където на някоя от вътрешните страници имаше малко каре с информация за мача- резултат,голмайстори с минути и крайно класиране. Не можех да повярвам на това,което прочетох ,особено,като видях ,че вторият гол е паднал в 90 минута. Имахме първи час физическо,аз малко бях закъснял и като влязох в съблекалнята другите съученици(всички фенове на Ливърпул) вече бяха прочели новината и в тягостна тишина седяха на пейките и гледаха тъжно в земята. Тази картина ми остава за цял живот.
По-късно съм виждал снимки от този мач,а за пръв път гледах видео материал,чак през 1997 г (?!?!?!?).

Върни се в “Арсенал”