TheNameOfTheGame написа:hydetoshi написа:Приятели,да ви напомня,че днес се навършват точно 30 години от великия мач на Анфийлд през 1989. Може би най-великият момент в историята на Арсенал! Да си пожелаем след 3 дни да изпитаме същите емоции, както тогава!
Мислех да пиша днес за това, но се отнесох и забравих. Имам един въпрос - ти като "стар" (по твои думи) артилерист имаш ли спомени от този мач и ако да - имаш ли запазени някакви архивни материали от него? Имам предвид примерно изрезки от вестник.
[offtopic]

[/offtopic]
В онези години нямаше такъв достъп до информация,като днес. Споменът ми от тогава е ,че бях в 5-и клас. Мачът се беше играл в сряда късно вечерта. Чак в петък сутринта,отивайки на училище си купих вестник Народен спорт,където на някоя от вътрешните страници имаше малко каре с информация за мача- резултат,голмайстори с минути и крайно класиране. Не можех да повярвам на това,което прочетох ,особено,като видях ,че вторият гол е паднал в 90 минута. Имахме първи час физическо,аз малко бях закъснял и като влязох в съблекалнята другите съученици(всички фенове на Ливърпул) вече бяха прочели новината и в тягостна тишина седяха на пейките и гледаха тъжно в земята. Тази картина ми остава за цял живот.
По-късно съм виждал снимки от този мач,а за пръв път гледах видео материал,чак през 1997 г (?!?!?!?).
Arsenal- a new era begins ! Again!...