Общото е че, ние знаем още от миналата година, че отбора ни върви надолу и ще трябва време да мине, за да се поднови понеже и остаряваме. Естествено, че като се махне топ реализатора ни нещата ще тръгнат надолу и дори миналата година с него се видя същото нещо, но той е вече на възраст и си избира в кои мачове да избухва. Вижда се че дори в Ювентус не успя да вкара кой знае колко голове що се отнася за първенството. Пита се в задачата ако Меси ви беше напуснал чисто хипотетично миналото лято както Роналдо го направи вие в какво положение щяхте да се намирате?

Искам да ми отговориш съвсем честно и ще видиш, че опита ти за тролване някак си не върви. Би имало успех само ако се заблуждавахме, че всичко при нас е добре, но при положение, че повтаряме още от миналият сезон (не този, който сега свърши), че трябва промяна и подмяна някак си не получат нещата поне от нашата гледна точка. Ти може и да си мислиш, че ни засягат тези думи, но истината не е такава понеже сме здраво стъпили на земята за разлика от някои ваши фенове. Още при старта на този сезон аз лично казах, че отпадането от ШЛ е неизбежно и исках да стане по хубав начин, а не с някакви разгроми, а вие чертаехте пътя до финала още от септември.
Ето и сега ти казвам, че въпреки желанието на Зидан за следващият сезон за приоритет да е първенството ние няма да станем шампиони, защото с идването на новите играчи не означава, че веднага нещата ще се наредят. Това не означава и че сме свършили с подмяната понеже тази подмяна ще е поне в период от 2-3 сезон, точно когато и вие се очаквате да започнете същото след ерата на Меси. Може да да сме по добре от сега и да ви преследваме както предните години, но поне знаем в какво състояние ни е отбора, а вие в съзнанието ви си знаете че и догодина сте шампиони, но дали пък ще е така един Бог знае и може Атлетико да стане или някой друг, кой знае?

Аз например бих много се радвал една Валенсия да стане шампион понеже не са го правили скоро, а и ще е добре за първенството да сме сменят обичайните заподозрени.