delqnski47 написа:Тирето купува мачове,а трети отбор става 8 пъти шампион....оу йеа,ква логика
Каква е връзката с осемте пъти като вас в този вид ви има само от 3?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Тирето купува мачове,а трети отбор става 8 пъти шампион....оу йеа,ква логика
Warped написа:За мен има очевадни тото мачове.
Луноходе- Ботев, Славия - Ботев, ЦСКА - етър, ЦСКА - Бирое, Левски - Верея ....
LM10 написа:delqnski47 написа:Тирето купува мачове,а трети отбор става 8 пъти шампион....оу йеа,ква логика
Представи си, ако не купувахте мачове, щяхте да сте в долната 8-ца
alexdb написа:delqnski47 написа:Тирето купува мачове,а трети отбор става 8 пъти шампион....оу йеа,ква логика
delqnski47 написа:alexdb написа:delqnski47 написа:Тирето купува мачове,а трети отбор става 8 пъти шампион....оу йеа,ква логика
Не знам за какво ми говориш.
alexdb написа:delqnski47 написа:alexdb написа:delqnski47 написа:Тирето купува мачове,а трети отбор става 8 пъти шампион....оу йеа,ква логика
Не знам за какво ми говориш.
Казвам го бавно та белким го разберешТирето 3 години купува мачове, защото преди това ги е нямало и припознаване не е било нужно
groti написа:Защо трябва да говорите за поминалите се и припознатите в нашия форум? Че тирето си има сателити е ясно. Че, гномът работи така е ясно, ама затова ние трябва да тряскаме сателитите им за да не ни е яд. Колко точки изгубихме от Чорбое и Черно море? При това и домакински. Истината е, че в ужасно слабо първенство с много слаби Лудогорец и литекс не заслужихме с нищо да сме пред тях.
NOMER14 написа:Млади левскари,
При комунизма техният отбор не купуваше мачове, защото имаше армейски дружества - Тракия, Славия, Сливен, Ч.море, които по устав им подаряваха мачовете си. Това са 8 победи. Превърнати в сегашно време това са 24 точки. Към тези слугински отбори бих прибавил и Ботев Враца. После вкараха и Розова долина като представител на ВПК. Трябваше да се надяваме на двете Локота да ни помагат и донякъде Етър, че да имаме шанс за титла. И ще ми грухтят за Разград.
Потребители, разглеждащи този форум: Ioan912, obi4am_pirin и 19 госта