hydetoshi написа:pyrwaka написа:peliforewer написа:Илиан Илиев каза в пряк текст че ТИМ са извадили половината отбор преди мача с Лудогорец,въобще мутрите не решават кой ще е шампион.
Да,каза го в прав текст,само дето не уточни,че извадените от отбора са заради симулативния им мач именно срещу.....вас.![]()
![]()
Да,детектора на лъжата е бил именно за мача им срещу вас.
Утре сигурно ще излезнат подробности.Ако и на Томаш му спретнат един детектор и хептен ще ви лъснат "честните" задници.
Този план е по-хитър и от хитрия план на Люпко срещу Левски. Обявяваш,че най добрите са играли симулативно,пускаш юноши и подаряваш титлата на когото е нужно и накрая гониш реалния си конкурент за първото място от ППЛ. Тоя Домусчиев е факир. Да му честитим от сега 76-та поредна титла.Явно съпротивата срещу него и Бате му Бойко е безмислена. Странно,че за смулативната игра при 5:1 на Герена и за тото мачовете с Верея (3:4 и 0:0) не се говори,за сметка на "уговорения " мач Верея-ЦСКА.
Момчета,мен ме е гнус!Аз бях до тук с българския футбол! Сбогом!
Друже, всеки цесекар е нужен сега, не трябва да се оставяме да ни гъбаркат. Никакво отказване точно сега! Виж, ако се докаже че ЦСКА е виновен в конкретния случай, самият аз бих се приел един нов, независим ЦСКА, който да стартира от нулата. Никакъв друг. Но бих потърсил сметка на цялата ни футболна мафия, а и не само футболна.