ППЛ: Берое - Левски (Петък) 17:15ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
61
46%
X
16
12%
2
57
43%

Общо гласове: 134

Вълчан

Re: ППЛ: Берое - Левски (Петък) 17:15ч.

Мнениеот Вълчан » 24 май 2019 21:00

Не се и очакваше нищо по различно.Всичко друго е фенски надежди неподплатени нито със игра нито със играчи.Сега като се махне този палячо-треньор които много го харесват някои тук със нови покупки и треньор се подобряват работите.Няма как.Ако случаино оранжевите станат шампиони това ще е наи голямата бафта която сините можеха да изкярят ако играеха правилно и със подходящи треньори.Нещо като Лестър преди време ама на-наи си.....

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 24 май 2019 21:01

wilge написа:
Serafim написа:
W84me написа:От юнУшките само Юруков показа, че става нещо от него. Стасито е тотал щета, колкото и да се опитвате да ни убедите в нещо друго. Също бих казал, че на Мариани времето изтича много скоро, харесвах го, но е голям егоист и има много брак в действията. Третият гол на Берое е изцяло негов. Да не говорим още колко атаки опропасти с грешни пасове. МД Петков е много малък още, за да правим някакви изводи...

Щеше ми се да пусне другия Мартин Петков вместо Марияни, ама явно на Дидо толкова му е въздуха и се наложи да влиза Папазов, който също бе тотално неориентиран...

Юношите не са готови за първия отбор. Но лошо играха останалите. Главното е, че не са сработени. Необходимо е да играят 1-2 години заедно за да имат синхрон. Отгоре на всичко децата бяха уплашени, пренавити и не опавдаха доверието на треньорите. Г. Тодоров каза в прав текст, че целта е била и Хубчев да си направи преценка на кого може да разчита: https://www.sportal.bg/news.php?news=787169
Изборът му, за съжаление, е повече от оскъден. За сетен път ще се разчита на водящи трансфери.

Е кога ще станат готови? Днес имаха шанс да покажат какво могат. И повечето бяха пълно разочарование. Не говоря за резултата, а за това какво показаха. И защо нашите юноши никога не са готови, а юношата на Берое се оказа готов да ни вкара третия гол? Гледам и това момче Минчев от ЧМ какво показва и това какво показват нашите. Ами ......

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 24 май 2019 21:04

alexdb написа:
wilge написа:
Serafim написа:
W84me написа:От юнУшките само Юруков показа, че става нещо от него. Стасито е тотал щета, колкото и да се опитвате да ни убедите в нещо друго. Също бих казал, че на Мариани времето изтича много скоро, харесвах го, но е голям егоист и има много брак в действията. Третият гол на Берое е изцяло негов. Да не говорим още колко атаки опропасти с грешни пасове. МД Петков е много малък още, за да правим някакви изводи...

Щеше ми се да пусне другия Мартин Петков вместо Марияни, ама явно на Дидо толкова му е въздуха и се наложи да влиза Папазов, който също бе тотално неориентиран...

Юношите не са готови за първия отбор. Но лошо играха останалите. Главното е, че не са сработени. Необходимо е да играят 1-2 години заедно за да имат синхрон. Отгоре на всичко децата бяха уплашени, пренавити и не опавдаха доверието на треньорите. Г. Тодоров каза в прав текст, че целта е била и Хубчев да си направи преценка на кого може да разчита: https://www.sportal.bg/news.php?news=787169
Изборът му, за съжаление, е повече от оскъден. За сетен път ще се разчита на водящи трансфери.

Е кога ще станат готови? Днес имаха шанс да покажат какво могат. И повечето бяха пълно разочарование. Не говоря за резултата, а за това какво показаха. И защо нашите юноши никога не са готови, а юношата на Берое се оказа готов да ни вкара третия гол? Гледам и това момче Минчев от ЧМ какво показва и това какво показват нашите. Ами ......

Юруков игра нелошо, Петков също, но долу-горе това бяха положителните неща. Ст.Иванов днес си игра слабо откъдето и да го погледнеш. За Кръстев пък нямам думи. Как може това да ни е втория вратар? Всеки един и наистина го мисля, всеки един вратар от ППЛ в останалите първи отбори е по-добър от него.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 24 май 2019 21:28

Serafim написа:
alexdb написа:
wilge написа:
Serafim написа:

Юруков игра нелошо, Петков също, но долу-горе това бяха положителните неща. Ст.Иванов днес си игра слабо откъдето и да го погледнеш. За Кръстев пък нямам думи. Как може това да ни е втория вратар? Всеки един и наистина го мисля, всеки един вратар от ППЛ в останалите първи отбори е по-добър от него.

Не така. Момчето от Берое ритна топката към вратата и тя се озова в Камбуров. И ти като мен не знаеш как се казва и съм сигурен, че в друг мач не те е впечатлил. Готов е колкото нашите! Мартин Минчев от колко време е несменяем титуляр? В Пловдив също налагат един младок. При това в отбори където се работи спокойно. Ние искаме нашите да са готови за вчера. Няма как. Ще трябва да се въоръжим с търпение.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 24 май 2019 21:59

Време е Каизер от Ботев да акостира на Герена.Много повратлив и бърз вратар.Михаилов е леко тромав и мърда един вид.Внесе сигурност но и допусна смешни голове предните кръгове....

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 24 май 2019 22:00

wilge написа:
Serafim написа:
alexdb написа:
wilge написа:
Serafim написа:

Не така. Момчето от Берое ритна топката към вратата и тя се озова в Камбуров. И ти като мен не знаеш как се казва и съм сигурен, че в друг мач не те е впечатлил. Готов е колкото нашите! Мартин Минчев от колко време е несменяем титуляр? В Пловдив също налагат един младок. При това в отбори където се работи спокойно. Ние искаме нашите да са готови за вчера. Няма как. Ще трябва да се въоръжим с търпение.

Не следя Берое и за това не го знам. А не ритна топката - показа борбеност за на пръв поглед загубена топка, отне я и я ритна към вратата като елиминира и вратаря. Мартин Минчев е титуляр защото момчето просто играе и се раздава. Видя днес и младока в Лудогорец, който имаше 18 мин. за сезона как се представи. Аз от нашите при положение, че са ги пуснали накуп не очаквам да покажат някакъв изключителен футбол, а просто да покажат желание за игра. Това е мач без значение и могат да играят без каквото и да е обременяване. Да, ама не. Този на крилото се кри цял мач и в редките случаи в които стигаше топка до него я отиграваше по-зле от момчетата в махалата. Юруков просто жалък - разминаваха си го когато и както си поискат. Деян Иванов показа, че просто максималното е да бъде трета резерва и да влиза ако другите са контузени и то срещу отбори от втората осмица.
Изобщо не са за коментиране. Явно ще си късаме нервите с наемници трета ръка, защото с нашите вероятно ще се борим пак за бараж, ама като щастливия седми.
Последна промяна от alexdb на 24 май 2019 22:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 24 май 2019 22:02

Вълчан написа:Време е Каизер от Ботев да акостира на Герена.Много повратлив и бърз вратар.Михаилов е леко тромав и мърда един вид.Внесе сигурност но и допусна смешни голове предните кръгове....

И аз се надявам да го вземем, че ми изглежда добър

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 24 май 2019 23:31

bold написа:
Вълчан написа:Време е Каизер от Ботев да акостира на Герена.Много повратлив и бърз вратар.Михаилов е леко тромав и мърда един вид.Внесе сигурност но и допусна смешни голове предните кръгове....

И аз се надявам да го вземем, че ми изглежда добър

Има оферти от Полша и Австрия, като предпочита Австрия, разбира се :) Това го даде като инфо Валери Станков по Дарик! Инак е наистина добър вратар, заедно с този на Берое са двамата най-добри у нас, но Кайзер е по-млад
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 24 май 2019 23:52

Не е редно да се дават оценки при положение че за пръв път тези хора играят заедно. Само за Кръстев може да се каже, че не е готов. Не може да хване топка на педя от него...

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 24 май 2019 23:59

Видя се, че с много юноши не става... Ако са двама-трима - ОК, но повече става мазало!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”