Gotzev.88 написа:Иван Дичевски - защо пък да не си пуснеш четвъртият вратар срещу Лудогорец?Прощавайте ме ако е трети и се бъркам...
Съставът на ЧМ не е чак толкова лош. Дичевски пази и срещу вас, ако не се лъжа.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Gotzev.88 написа:Иван Дичевски - защо пък да не си пуснеш четвъртият вратар срещу Лудогорец?Прощавайте ме ако е трети и се бъркам...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Dust написа:Ахха ясно, индиректно ни казваш, че няма никакъв смисъл от ДЮШ, олигарха тогава правилно се е ориентирал и залага на повече чужденци, гледам че и ГГ следва стъпките му, днес само двама българи почват в титулярните 11
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
W84me написа:Gotzev.88 написа:Иван Дичевски - защо пък да не си пуснеш четвъртият вратар срещу Лудогорец?Прощавайте ме ако е трети и се бъркам...
Съставът на ЧМ не е чак толкова лош. Дичевски пази и срещу вас, ако не се лъжа.
Dust написа:Сбъркал си го с Иван Дюлгеров.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта