Лудогорец - Черно море | Първа лига, 36 кръг |24.05.2019 г. 20:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Как ще завърши срещата

1
83
63%
Х
38
29%
2
11
8%

Общо гласове: 132

РосенВарна
Контакти:

Re: Лудогорец - Черно море | Първа лига, 36 кръг |24.05.2019 г. 20:00

Мнениеот РосенВарна » 23 май 2019 11:03

ti4a70 написа:Моля се да ми прости Бог, но за първи път искам моят отбор да загуби. И не че Лудогорец ми е много симпатичен, но така неистово мраза оранжевия отбор от Ловеч ли е, от Етрополе или от София не знам, че титла за Делиормана е 100 пъти по-добре. А на нас ще ни остане удовлетворението, че сме един от двата отбора победили шампиона през първенството и то два пъти! Честно казано, въпреки явната криза при разградчани, те са най-достойни за първото място. От по 4 мача срещу Левски и ЦСКА-София нямат нито една загуба. Това е показателно!

Съгласен съм пич!
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 23 май 2019 14:47

HardWork написа:Титлата е наредена! Ако Лудогорец не бие и ЦСКА стане шампони, значи ГГ я е купил! Ако Лудогорец бие, титлата отново ще е наредена, заради приятелските мачлета цяла пролет! Аз мисля, че Ботев ще бие ЦСКА, а ЧМ ще бие в Разград! Това би било епичен край на уреденото ни първенство!
Единственото което си пожелавам са нови европодвизи на колегите от Сухата река :mrgreen: !

Според мен Лудогорец си се бори за титлата. Имаше мнения последните седмици, че Домуса не я иска, но мисля, че не е така. Съдя по мача с Ботев. Тъй като пъдпъдъците са им сателита на Лудогорец, резулатът от този мача може да е такъв, какъвто Домуса поиска. Ако поиска и 10:8 може да стане. Та мисълта ми е, че Лудогорец си взе мача. Ако не искаха титлата, просто щяха да изиграят театрото с победа за Ботев.

Черно море иначе играят коректно, не лягат на никой, но мисля, че няма да имат силите да вземат точки в този мач.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 май 2019 17:50

HardWork написа:... Единственото което си пожелавам са нови европодвизи на колегите от Сухата река :mrgreen: !

"Колегите от Сухата река" са първият български отбор, влязъл в групите на ШЛ и то по времето, когато още нямаше "шампионски" и "нешампионски" потоци. Това и на теория, и на практика вече е невъзможно за ЦСКА (R.I.P.), а колкото до "ЦСКА-София" (София) шансовете (поне в близките няколко години) за мен са илюзорни.... :lol:
Ще завърша с думите на Величка Аспарухова - съпругата на най-великия български футболист за всички времена, казани преди 1 година: "Левски има 104-годишна история. Ние можем да си позволим 10 години да бъдем в криза. Ние сме Левски! Да му мислят другите отбори, които имат кратка история, ако може да се каже, че е история 2 години или 7 години, или нещо такова"... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 23 май 2019 18:04

Здравей, Капитане! Ти в историята ли отиде за да търсиш утеха? Никой в днешно време не се топли с късчета история. Живеем в такова време. Ти си от по-старото поколение и такова разбиране на нещата е нормално, но съвремието не търпи такова мислене. Пожелавам ти да се стоплиш истински с нещо реално, но трябва сините доста да се постараят. Успех с историята!
Кучетата си лаят, орлите си летят.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 23 май 2019 18:24

Теории, теореми... ами пуснете и декларации в този подфорум!
Във вашите не можем да "препарим" да кажем две думи и "гумата".
Нямаме си модератор!
5 - 1
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 23 май 2019 19:42

Captain Stottlemeyer написа:
HardWork написа:... Единственото което си пожелавам са нови европодвизи на колегите от Сухата река :mrgreen: !

"Колегите от Сухата река" са първият български отбор, влязъл в групите на ШЛ и то по времето, когато още нямаше "шампионски" и "нешампионски" потоци. Това и на теория, и на практика вече е невъзможно за ЦСКА (R.I.P.), а колкото до "ЦСКА-София" (София) шансовете (поне в близките няколко години) за мен са илюзорни.... :lol:
Ще завърша с думите на Величка Аспарухова - съпругата на най-великия български футболист за всички времена, казани преди 1 година: "Левски има 104-годишна история. Ние можем да си позволим 10 години да бъдем в криза. Ние сме Левски! Да му мислят другите отбори, които имат кратка история, ако може да се каже, че е история 2 години или 7 години, или нещо такова"... 8-)

Всъщност "влизане в групите" на ШЛ през сезон 2006/2007 година означаваше класиране сред 32-та отбора продължаващи надпреварата. Изглежда доста невзрачно, сравнявайки го с класиране сред 4-те отбора продължаващи в надпреварата (полуфинал), нещо което ЦСКА са правили два пъти. Още повече като помним как подуенци "излязоха" от групите! Та хайде да си спестим подобни възхвали! Като отбор имате доста по-големи успехи на международно ниво, с които може да се гордеете! :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 23 май 2019 20:47

Тук си мерят гагите все едно са ми печелили ШЛ ! :lol:
Изображение

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 23 май 2019 20:57

miro_rz написа:Тук си мерят гагите все едно са ми печелили ШЛ ! :lol:

Вярно, че е малко офтопик, но нека вде пак отбележем фактите, че току виж от утре някои почнат да се хвалят, че са първият български отбор отстранил лихтенщайнски такъв в предварителните кръгове на евротурнирите. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 23 май 2019 21:07

Ozzimozzi написа:
miro_rz написа:Тук си мерят гагите все едно са ми печелили ШЛ ! :lol:

Вярно, че е малко офтопик, но нека вде пак отбележем фактите, че току виж от утре някои почнат да се хвалят, че са първият български отбор отстранил лихтенщайнски такъв в предварителните кръгове на евротурнирите. :)

[offtopic]Успехите на Бг отборите не са никак малко , но за жалост епизодични !
Признавам си беше ми гот преди 10/12 години когато имаше 3 отбора в групите на Уефа ![/offtopic]
Изображение

Ники.Габрово

Мнениеот Ники.Габрово » 23 май 2019 21:40

Captain Stottlemeyer написа:

Капитане , а как ще коментираш факта , че от 26 изиграни шампионатни мача помежду им Левски има точно 4 победи , Лудогорец 16 ! Какво ли мисли кака Величка по въпроса ? Колкото до утрешния мач - Осматна титла идва !! Догодина - Деветата !
ХЕГЕМОНИЯТА НА ЛУДОГОРЕЦ - ЗЛАТНО ВРЕМЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !!!

Върни се в “Лудогорец”