ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) , Вторник

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) , Вторник

Мнениеот Eminem » 21 май 2019 22:08

ralka_levskarka написа:Аз говоря за адекватни смени. То мога и Мартин Петков да добавя, ама Петков може ли да ти реши мач? Не. Джеси кара ли Горанов да си бара ушите? Да. Не намирам оплакванията от страна на Колето за адекватни. Васчук може ли да замести Мариани? Ами не. А да сравним Бикел с Райнов?

Чакай малко, сгрешената ни трансферна политика е от години, не от днес. Ако ще започнем да говорим за адекватни смени, трябва доста назад да се върнем.
Кое му е неадекватното на Яблонски и Кабрал ? Не казвам, че Кабрал е някаква класа, но можеше да помогне.
Като Горанов си бара ушите, имаш Нганиони. Само, че Нганиони влиза да замести Горанов, прави по-силен мач от него и следващият отново му е резерва. Кой ни е виновен ?
Откъде знаеш, че Вашчук не може да замести Мариани ? Дадоха ли му шанс ?
А да сравним Бикел с Райнов?

Ами нашите да бяха взели добър играч, а не Райнов.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 май 2019 22:13

Аз Нганиони го харесвам повече, ама за днес беше контузен, уж.
Просто Колето говори как те били най-зле откъм скамейка, а не е така, това са глупости. Щом сме ги били два пъти и имаме един равен с тях, а не можем да ги изпреварим, значи не са чак толкова зле, колкото се опитват да изкарат. Тиаго им вади не знам си кой мач, ама те яко храчки и по него :roll:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 21 май 2019 22:20

ralka_levskarka написа:Аз Нганиони го харесвам повече, ама за днес беше контузен, уж.
Просто Колето говори как те били най-зле откъм скамейка, а не е така, това са глупости. Щом сме ги били два пъти и имаме един равен с тях, а не можем да ги изпреварим, значи не са чак толкова зле, колкото се опитват да изкарат. Тиаго им вади не знам си кой мач, ама те яко храчки и по него :roll:

Добре, в интерес на истината - за спора - дай по постове. Твърдя, че сме по-зле от към скамейка, твърдя, че имаме повече мачове от вас (+ за купата) и въпреки това издържаме. Това го пиша, защото някой от вас се оплака, че в края на сезона се играе през 3 дни.
Просто ми стана смешно поредното извинение.

Ти не броиш младите, които са в резерва, обаче ...........Върни 5-10 страници назад и виж как плювате този Станислав Иванов. Момчето обаче си се справя по-добре от Кабрал/Мабрал и другите там. Това, че този Мартин Детелинов ви е ваш кадър - не значи че трябва да не го броиш за смяна и съответно да не го броиш за човек.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 21 май 2019 22:23

Днес Левски легна срамно на Литекс. Не знам дали някой може да обясни защо Илия Юруков играе титуляр за пореден мач, като във всичките си сигурно 30 контроли винаги е бил пълна дупка. Това е един от най-слабите юноши на Левски. С какво Васчук е по-слаб от Юруков? Юноша бил на Левски, и какво от това?! Слаб е, и няма характер. Защо пуснаха пак Петков в края, а не Сейдахмет? С какво Петков е по-добър от казаха? Юноша бил и той?! Николай Михайлов за пореден път беше заспал на вратата, и не спаси нито един удар. За малко да си вкара и автогол, като изтърва онзи ялов шут при 0:0. Срещу Лудогорец сам направи дузпата, след безумно избиване, а днес спа 90 минути. Радвам се, че малката Перука ще напусне. Един, два добри мача, не го правят заслужил вратар! Надявам се и Реиш най-накрая да бъде освободен, защото ми писна от издънки. Не бил защитник?! Че като не е защитник, футбол не е ли играл в живота си? Колко слаби мача направи, вкара си уникален автогол срещу Верея, в който мач беше най-слаб от всички. Срещу Верея да си най-слаб, това не те оправдава, че си дефанзивен халф, а не защитник. Дефанзивните играчи ТРЯБВА да могат да играят и в защита. Това им е работата, да рушат, и да спасяват положението, което Рейш не може. ВЪН! Днес Левски се опита да изравни, но Рейш направи и невъзможното, за да не стане. Защо не изчисти в тъч или корнер? Защо не направи шпагат, за да се опита да избие, след като вече се беше насрал, а направо задържа Бикел, и така си осигури 100%-тов червен картон. ВЪН, аматьор!

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 21 май 2019 22:28

ralka_levskarka написа:Аз говоря за адекватни смени. То мога и Мартин Петков да добавя, ама Петков може ли да ти реши мач? Не. Джеси кара ли Горанов да си бара ушите? Да. Не намирам оплакванията от страна на Колето за адекватни. Васчук може ли да замести Мариани? Ами не. А да сравним Бикел с Райнов?

Джеси може да кара Горанов да си бара ушите, но той 95% от срещите, в които участва си бара други неща.Така че ефективността му клони към 0.И каква е ползата, че има качества?Бикел е трагичен, изкара си 2 жълти и 1 червен картон, защото при спиране топката отскача на 2м. от него и влиза като камикадзе, когато вече е попаднала в противников играч.Пасовете са му "уникални", абе рядко срещан сорт дърво.Ако вашия не го беше хванал за гащите и самия Бикел сигурно не е знаел на къде и как ще ритне топката.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 21 май 2019 22:31

ОГРОМНО Благодаря на Левски за днескашният мач. Дано и Черно Море ни помогне. А аз както обещах на баража ще ви стискам палци :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 май 2019 22:32

k_oleto написа:
ralka_levskarka написа:Аз Нганиони го харесвам повече, ама за днес беше контузен, уж.

Добре, в интерес на истината - за спора - дай по постове. Твърдя, че сме по-зле от към скамейка, твърдя, че имаме повече мачове от вас (+ за купата) и въпреки това издържаме. Това го пиша, защото някой от вас се оплака, че в края на сезона се играе през 3 дни.
Просто ми стана смешно поредното извинение.

Ти не броиш младите, които са в резерва, обаче ...........Върни 5-10 страници назад и виж как плювате този Станислав Иванов. Момчето обаче си се справя по-добре от Кабрал/Мабрал и другите там. Това, че този Мартин Детелинов ви е ваш кадър - не значи че трябва да не го броиш за смяна и съответно да не го броиш за човек.

Коле, пак не си разбрал. Не, че не го броя за човек, ама просто за момента не е такъв, който влиза и ти асистира за гол. Та той почти не е играл. Цъкни във флашскора виж колко минути има. Ето при вас влиза Бикел, при нас - Райнов. Това по постове. Излиза Жоржиньо, влиза Евандро, дето вкарва гол. Излиза Костов, влиза Божинов, дето го заболяха ръцете да командори. Нямам идея защо си мислите, че имате слаби футболисти. Това изобщо не е така. Това го твърдях още преди няколко месеца и то във вашия форум. Имате не лоши футболисти за България.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 май 2019 22:34

goshev написа:

Джеси може да кара Горанов да си бара ушите, но той 95% от срещите, в които участва си бара други неща.Така че ефективността му клони към 0.И каква е ползата, че има качества?Бикел е трагичен, изкара си 2 жълти и 1 червен картон, защото при спиране топката отскача на 2м. от него и влиза като камикадзе, когато вече е попаднала в противников играч.Пасовете са му "уникални", абе рядко срещан сорт дърво.Ако вашия не го беше хванал за гащите и самия Бикел сигурно не е знаел на къде и как ще ритне топката.

А Райнов стоя и гледа човекът му как се вее коня при втория гол.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 21 май 2019 22:35

В Левски играчи от Берое нямат място! Тие не стават и за чеп за зеле! Райнов ВЪН!

Михайлов и Райнов бяха на валериан и докато бяха на терена, втория доста по-малко време, дремеха ли дремеха.

Дори и продажника Яблонски щеше да се представи по-добре от Рейш. А Кабрал по-добре от Мартин Детелинов Петков. Тоя пък черен швейцарец за пореден път провали една дузина възможности за шут, с кюскане на топката и извеждащи пасове в аут.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 май 2019 22:48

шивача написа:ОГРОМНО Благодаря на Левски за днескашният мач. Дано и Черно Море ни помогне. А аз както обещах на баража ще ви стискам палци :!:

Легнаха ни... :!: :idea:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”