Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Случаят "Иван Цачев"

Мнениеот blue avalanche » 31 яну 2010 14:01

romario1979 написа:Не е ли юноша на Спартак Вн!!!Или който откраднете става ваш юноша? :o :o :o

От 14-годишен е юноша на Левски(2003-2009).Така че:"...юноша на Спартак Вн..." е доооста преувеличено!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот blue avalanche » 31 яну 2010 14:05

"Атмосферата в Левски е перфектна, но някои хора отвън само се опитват да я развалят с всевъзможни скандали. Това заяви специално за Novsport.com капитанът на „сините” Георги Петков по повод днешните публикации, че е поискал да бъде продаден зад граница. Той подчерта, че договорът му с шампиона на България е за още 3 години и възнамерява да го изпълни.
„Няма нищо вярно в това, че съм поискал от ръководството на Левски да бъда продаден. Разговарял съм с господин Батков, но на други теми. За трансфер не е ставало дума. Това са пълни глупости - за пореден път. Тази година въобще не е ставало въпрос за трансфер”, категоричен е Петков.
„Договорът ми с Левски е за още три години и мисля да си го изпълня. Атмосферата в Левски е перфектна, но някои хора отвън само се опитват да я развалят с всевъзможни скандали”, отсече стражът на Левски.
„След като приключа с кариерата си на вратар със сигурност ще стана треньор на вратарите в Левски. Мисля да изкарам школата, но все още е рано. Мисля, че има какво още да дам като вратар”, завърши Георги Петков."

THE G.A.M.E

Re: На добър час Лусио! Завинаги един от нас!

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 яну 2010 14:23

AnalBreaker написа:Тоя Вангнер с едно ще го запомня. Играе само с единия крак и в доста случаи е носил неприятности на колегите си от защитата.

А ти.....кой български футболист познаваш, който да е добър с двата крака ?
Кажи един.......
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: На добър час Лусио! Завинаги един от нас!

Мнениеот Cesc Fabregas » 31 яну 2010 15:42

Аз също му благодаря за всичко, което е дал за Левски през годините! Успех в бъдещите начинания! 8-) ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Случаят "Иван Цачев"

Мнениеот zlatan » 31 яну 2010 15:53

може би е дете на спартак вн.
LEVSKI_FOREVER

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 31 яну 2010 20:15

Вагнер е класа!Един от най-класните чужденци играли в нашето първенство и най-добрия ляв бек в България. ;) Пожелавам му на добър път,няма да те забравим, Лусио! :)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 01 фев 2010 02:41

Да си вдигне главата най-накрая. :mrgreen: Благодаря му за всичко, най-вече за центрирането при втория гол срещу Удинезе. :oops: Сега отляво нещата стават като отдясно - ще разчитаме на един, който ще мислим, че е вечен и че няма да се контузва.

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Re: Футболист на Левски пред трансфер в Райо Валекано

Мнениеот aisogludingfioler » 01 фев 2010 02:50

Дано успее в Испания.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Футболист на Левски пред трансфер в Райо Валекано

Мнениеот crap » 01 фев 2010 08:25

RAYAN написа:Ако "специалистите" оставят Мъри на спокойствие, националният ни, ще стане по силен от Сърбия.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Пич, влизаш ми в подписа, ВЕДНАГА! По-голема изцепка не бех чувАл!

Благодаря за което!

Иначе успех на младежа ви в Испания, нуждаем се от стабилна защита, пък дори и да е синя :)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 фев 2010 11:32

aisogludingfioler написа:Да си вдигне главата най-накрая. :mrgreen: Благодаря му за всичко, най-вече за центрирането при втория гол срещу Удинезе. :oops: Сега отляво нещата стават като отдясно - ще разчитаме на един, който ще мислим, че е вечен и че няма да се контузва.

"„Тевия е перспективен, доволен съм от неговия трансфер. Взимаме го за опорен халф, ще видим дали може да играе на други позиции. Не е тайна, че имаме проблем с бековете, може Майк да бъде пробван и там. Той е подготвен, проведе няколко тренировки с нас. Все пак аз не очаквам футболистите да са максимално готови по това време на годината, имаме още 1 месец подготовка. Дано Майк се аклиматизира по най-бързия начин и да помогне на Левски”, започна Гонзо.
„Целта ни е за началото на шампионата да сме максимално подготвени за официалните мачове в „А” група. Очакваме скоро да вземем ляв бек, който да замести Лусио, защото остана само Веско Минев. Има варианти Бензукан и Стефан Станчев да играят, но все пак ще търсим на пазара. До началото на първенството Рабех ще бъде продаден”, завърши Иванов."

Върни се в “Архив”