Левски - ЦСКА 21.05.2019 г.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- obi4am_pirin
- Контакти:
Re: Левски - ЦСКА 21.05.2019 г.
А какво ли им е на жлтите наивници заели места по трибуните
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
skabrin написа:Тоя Костов, явно е решил на всяка цена да стане голмайстор на първенството. Кой гол му е този?
Недей с тази ирония, че няма да те разберат както трябва

amoros написа:какъв костов кой мач гледаш?
Удар в гърба на Черниаускас и било автогол. Днес удар в гърба на Костов и гол. Леко намигане към другия лагер, че все за автоголове говорят...Ама щом се налага да се обяснявам, явно смешката ми е смешна само на мен.

Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.
skabrin написа:Тоя Костов, явно е решил на всяка цена да стане голмайстор на първенството. Кой гол му е този?
Майсторът си е майстор без значение пред чия врата се намира. Чувството за пласиране не се придобива с тренировки, то е дар свише.
Разгеле!
Айде 2:0! Евандро!!!
Второто определено заиграхме по - добре! Левски нещо ми се струват много спихнати
!

Второто определено заиграхме по - добре! Левски нещо ми се струват много спихнати

Пречукахме ги
. До преди мача с Лудогорец щяха шампиони да стават, а до преди днешния мач щяха да ни пращат на бараж.

Последна промяна от bubka на 21 май 2019 19:53, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Браво на нашите,не видях че Костов е помогнал ами наше момче е все пак,помага както може 
Жалко ,че нямаме една нашенска Ла Коруня да прасне Лудогорец последния кръг.

Жалко ,че нямаме една нашенска Ла Коруня да прасне Лудогорец последния кръг.
Последна промяна от amoros на 21 май 2019 19:53, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Много се радвам, че съм опроверган в прогнозата си ! Смачкахме ги, размазахме ги тези слабаци, изгергемечихме ги, убихме ги, изплющяхме ги разпукхме им шошоните, скъсахме им ританките, направихме ги смешни. Хайде чао, довиждане, лека нощ, приятни сънища, мерси ! Да си знаете ! Да си дойдем на БАРАЖА !
Велик ЦСКА !
Баси "хитрия план"!