Ще гласувате ли на евроизборите и за кого?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще гласувате ли на евроизборите и за кого

Анкетата завърши на 26 май 2019 19:30

ГЕРБ - СДС
76
24%
БСП за България
64
20%
ДПС
3
1%
ВМРО - БНД
17
5%
Демократична България - Обединение
34
11%
Воля - Българските родолюбци
6
2%
Друга партия, коалиция, или независим кандидат
37
11%
Не подкрепям никого
25
8%
Няма да гласувам
61
19%

Общо гласове: 323

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Ще гласувате ли на евроизборите и за кого?

Мнениеот Red Warrior » 20 май 2019 19:16

Alex написа:Ама аз не съм казал, че Иванчева е чиста като бистра вода. Казвам, че жената на проурора си е купила апартамент от основния свидетел по делото за цена на половината на данъчната оценка и че тоя арест и всичко, което се случи след това е явна гавра с държавата и показва, че прокуратурата ни е инструмент на мафията да смачка всички неудобни в държавата

На фона на другите възможни избори (не съм запознат с независимите кандидати), тя ми е фаворит... Най-малкото за да започне леко да се подяжда тая огромна организирана И ЦИНИЧНО БЕЗСРАМНА престъпна група, която в момента е овладяла всички системи в държавата.
Защото няма какво да се лъжем. ГЕРБ, ДПС, БСП и т.н. са ЕДНО нещо, субсидирано от ЕДНА група от хора, която е овладяла цялата държава и само разпределя функции на подопечните си. Виждаме, че такова нещо като съд/прокуратура и каквото и да било напрактика не съществува в България. Има сложени хора, които получават директни заповеди от тези, които са ги сложили там.

И не си правете илюзии, че като спирате автобуси с турци или като гласувате за националисти променята нещо. Те са едно, водят битка по между си, за да вханат по-голям процент от работодателя им после, които е един и същ. Същото е и с ГЕРБ и БСП, те не са във война. Имаме нужда от управляваща парти и от много гнусна и противна опозиция, с която управляващата партия да плаши народа, че това им е единствената алтернатива, а реално и двете са на подчинение на едно и също място. (представете си един град и вие сте човекът, който доставя наркотиците... вас не ви интересува коя групировка ще ги продава по улиците, стига да върви търговията и да няма проблеми. Вие снабдявате и едните, и другите... Та същото е и с държавата и партиите. И хората получават фалшивото усещане за контрол, че като гласуват за едните и псуват другите, променят нещо... Еми не... Мафията притежава и управляващите и опозицията и така си гарантира, че това е нейната държава... а кой "продава наркотиците" тоя мандат не е от такова значение... И затова всички казват, че живеем в овладяна държава)

Като цяло съм съгласен с теб. Затова мисля да гласувам за единствените, които слагат пръст в раната. Демократична България с номер 13! 8-)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
brovazogo
Контакти:

Мнениеот brovazogo » 20 май 2019 19:18

POPCORN написа:
bsz1916 написа:Аз засега не виждам друг освен Десислава Иванчева , който да е показал че се бори срещу МАФИЯТА . Ако реша да гласувам , вероятно ще е за нея .

иванчева като и видиш физиономията и ти става ясно каква хитра п...а е . тя ако не е взимала пари и искала да се облажи, аз съм трамвай :) :)

Значи си трамвай,по скоро сляп трамвай!

Djano

Мнениеот Djano » 20 май 2019 20:34

Бих гласувал за Чане,ама едва ли ще се кандидатира!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 20 май 2019 21:55

Alex написа:
Вълчан написа:Тюху тюху тюху.....Единствено Марешки държи фронта.Супер добра цена на лекарства и гориво.И си ги държи въпреки останалите....
Няма вили и апартаменти без пари взети от обкръжението му.......е навремето може би. :mrgreen:

Не знам дали си наясно, че Марешки държи лекарствата с рекетьорски прийоми от 90-те години... Отвори си аптека с цени по-ниски от неговите и виж какво ще стане...

Е сега.......аптеки хиляди и Марешки го боли фара за тях.Не става така както го описваш.Тои не е господ да огрее навсякъде. :) Мисълта ми е че тои единствен спази нещо.И не случаино бенза на Люлин е винаги пълен.
Иначе гледам гласуванията тук......ужас.Толкова да ги крадат и да продължават да ги лъжат и пак като овце да се гласува за някакви не е истина.

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 21 май 2019 09:03

Бюлетина № 9 - Коалиция "ВЪЗХОД"! Там е истината!

Потребителски аватар
levski1914sofia
Контакти:

Мнениеот levski1914sofia » 21 май 2019 12:00

Alex написа:
levski1914sofia написа:
bsz1916 написа:Аз засега не виждам друг освен Десислава Иванчева , който да е показал че се бори срещу МАФИЯТА . Ако реша да гласувам , вероятно ще е за нея .

Ха-ха. Точно за тази ли , която вече е осъдена на 20 затвор за корупция в особено големи размери.

Замисли се защо в България има само един човек осъден за корупция в особено големи размери за толкова години... :roll:

edit: например като стана ясно, че Цветанов живее в апартамент за стотици хиляди, даден му като подкуп от хората, които искат да строят незаконно, срещу което Иванчева се бореше, защо него не го осъдиха и защо не го разкарваха с окови...

Апартамента си го е купил. Не е подкуп. А какво ще кажеш за хората от БСП, които заграбиха стотици предприятия и хотели на стойност милиони долари, като Ветко Арабаджиев, Георги Гергов, Корнелия Нинова, Баневи и т.н.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 май 2019 12:16

Ще гласувам, разбира се! Само "Демократична България", оле! РУК за БКП, оле!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 21 май 2019 20:44

Имам известни колебания. Досега на европейски избори винаги съм гласувал за националистите. Много съм доволен от работата им в Eвропейския парламент. Проблемът е обаче, че не ми харесва това, което вършат във властта в момента - в отбраната, в екологията, в социалната политика, нищо не правят и по въпроса да превърнат страната в мост и уважаван посредник между Изтока и Запада, което пряко кореспондира с националните ни интереси. Иска ми се да им дам наказателен вот, шансът е минимален да гласувам за тях на предстоящи парламентарни избори, но това не променя факта, че съм впечатлен от всичко, което правят и отстояват в ЕП.
Другата алтернатива е ясна на всички, които поне малко са запознати с възгледите ми. Иска ми се да чуя повече послания в кампанията и повече поети ангажименти, но като цяло и от тяхната работа в ЕП съм доволен.
Силно се надявам изборите да излъчат нов победител, вероятността може би не е голяма, но в противен случай не ни чака нищо хубаво.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 май 2019 21:10

Досега съм изтървал само балотажа Волен - Гоце. Иначе знаете - аз съм син, тъмно син, не само във футбола. И да си оправят отношението за ИК.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 23 май 2019 23:52

Който гласува без лична облага или да подкрепи някой близък е идиот, който се разкарва за нищо и си губи 2 часа от живота. Абсолютно все едно е кое разклонение на БКП ще е на власт, освен ако нямаш познат, който ще те уреди за нещо. За евроизборите, нямам такъв човек, следователно няма да гласувам.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Свободна зона”