Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kadett1
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот kadett1 » 20 май 2019 16:08

plmar написа:И Де Лихт, и Сесеньон ако имат умни, не алчни, мениджъри ще се озоват при нас. До тук добре, ама трябва номер 10, очеизвадна е нуждата му. Дибала, Фекир мекир та дори и юдаКоу плюс някой измежду Нерес, Фелтман или Де Беек и сме готови за повече точки през следващия! Нищо че тука масово се говори че тва ни бил върха, за декада напред, от точки. Нека си пишат, някой да не би да си е помислял че ще завършим само с една загуба? Или само с 22 инкасирани гола?

Абсолютно съгласен за нуждата от №10 + Де Беек.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 20 май 2019 19:50

plmar написа:И Де Лихт, и Сесеньон ако имат умни, не алчни, мениджъри ще се озоват при нас.

Това са глупости човек. Всеки човек търси най-добрата финансова сделка. Тезата с "алчността" е абсолютно несъстоятелна. Пък нали осъзнаваш, че "кариерата" е основно да за да изкарваш пари.

Иначе като цяло ми се струва, че няма да ви е най нужния тоя транфер. Малко ме съмнява този да е кой знае колко по добър от Джо Гомез, а защитата ви играе и доста добре през тази година. Няма причина да се променя. По скоро един много добър плеймейкър или алтернатива на Мане/Аладин/Фирмино
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 20 май 2019 20:36

Thsmith написа:
plmar написа:И Де Лихт, и Сесеньон ако имат умни, не алчни, мениджъри ще се озоват при нас.

Това са глупости човек. Всеки човек търси най-добрата финансова сделка. Тезата с "алчността" е абсолютно несъстоятелна. Пък нали осъзнаваш, че "кариерата" е основно да за да изкарваш пари.

Иначе като цяло ми се струва, че няма да ви е най нужния тоя транфер. Малко ме съмнява този да е кой знае колко по добър от Джо Гомез, а защитата ви играе и доста добре през тази година. Няма причина да се променя. По скоро един много добър плеймейкър или алтернатива на Мане/Аладин/Фирмино

Айде нема нужда, лапета на по 19 да изкарват пари като самоцел номер 1към момента за тях! Друг път. Да са на по 26/27- да. Ти нали не мислиш че идвайки при нас ще играят за по хилядарка на седмица!
За сравнението с Джо съм съгласен, но погледни към утре, Върдж ги прави големи и когато му дойде времето, след 5/6г. се оттегля безпроблемно!

За плеймейкъра сме се стиковали.
Изображение

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 20 май 2019 23:12

От Ехо писаха, че нямаме реален интерес към Де Лихт и от Скай преди малко обявиха, че почти сигурно отива в Барселона, така че е време да го забравим. Гомез както казаха някои не отстъпва, но пък има проблеми с контузиите и се надявам силно да не стане следващия Агер. Така де ще видим какво ще излезе, но ни трябва 10-ка, а се пише днес, че Брандт отива в Дортмунд, така че няма да е и той. :?
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

john barnes

Мнениеот john barnes » 20 май 2019 23:21

Пепе,Фекир или Депай,така ги виждам аз нещата.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 20 май 2019 23:57

plmar написа:
Thsmith написа:

Айде нема нужда, лапета на по 19 да изкарват пари като самоцел номер 1към момента за тях! Друг път. Да са на по 26/27- да. Ти нали не мислиш че идвайки при нас ще играят за по хилядарка на седмица!
За сравнението с Джо съм съгласен, но погледни към утре, Върдж ги прави големи и когато му дойде времето, след 5/6г. се оттегля безпроблемно!

За плеймейкъра сме се стиковали.

Добре, осъзнаваш ли, че това е професия за тях? Отдавна няма такава емоционална обвързаност. Все едно на теб някой да ти предложи от едно място Х $ и от друго Хпо3$, кое ще приемеш? Това, което евентуално ти дава по-добра перспектива в кариерно развитие или това, което ще ти носи по добри пари?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 21 май 2019 00:09

Мда, Де Лихт го зачеркваме. В крайна сметка този сезон наистина защитата ни беше много добра, а Матип се представи отлично. Може би наистина няма да се търси нов защитник и приоритетите ще са за подсилване на атаката. Аз се надявам на Депай. :?
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 21 май 2019 14:35

KOPScousers написа:Мда, Де Лихт го зачеркваме. В крайна сметка този сезон наистина защитата ни беше много добра, а Матип се представи отлично. Може би наистина няма да се търси нов защитник и приоритетите ще са за подсилване на атаката. Аз се надявам на Депай. :?

В защита по-скоро, ще се търси алтернатива на бековете, но не бих отказал и заместник на Ловрен аз....

Иначе навсякъде тръбят, че ще се търси креативен халф като основна цел лятото, което има логика...не вярвам да се върнем за Фекир, Депай не го искам честно казано - поведението му ми е твърде като на инстаграм звездите на Ман Ю (Лингард, Погба и т.н.) и някак си не мисля, че Клоп би го взел...

За Брандт, Билд писаха, че отива в Борусия, но още няма нищо официално...ако е така обаче, да скачаме за Хаверц ние тогава, докато не сме го изтървали.

Има и слухове, че искаме да вземем Макс Крусе със свободен трансфер, ама на 31 години някак си не го виждам това дори със свободен...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 21 май 2019 16:57

Честно казано не виждам много потенциални 10-ки на пазара. Депай и Брандт са си крила. Пепе си беше заформил едно дуетче в Лил през сезона с още един черен на върха на атаката и си сменяха местата постоянно, като даже Лил май повечето мачове играха 4-4-2. Но и той си има профил като за крила. Реално до това, което ни трябва най-много като профил се доближава Иско. Но и там едва ли ще стане.
Ще видим. Има кой да ги бистри тея неща. Тва не ни пречи да си се правим на разбирачи тук де :lol: :lol: :lol:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 22 май 2019 19:34

Зачеркваме Юлиан Брандт, който днес подписа с Борусия. 25 млн. са добра цена.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”