Левски - ЦСКА 21.05.2019 г.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Popokatepetal
Контакти:

Re: Левски - ЦСКА 21.05.2019 г.

Мнениеот Popokatepetal » 20 май 2019 13:48

mistreated написа:
sss1912 написа:[offtopic]Ако вземем балансите ни тази година срещу отборите от първата шестица,освен на Лудогорец ние сме сателит на Левски,Берое и Черно море.По същата логика ЦСКА е изявен наш сателит.А при статистика от последните примерно 5 години сме сателит на Монтана и Верея :). :lol: Стига сте писали глупости.Малко ли точки загубиха и Левски и ЦСКА тази година та опряхте до Ботев.От резултатите се вижда,че в момента не можем да надхвърлим нивото на средняк в първенството.Да имаме добри футболисти,но изключително слаб треньор.[/offtopic]

[offtopic]"Обратите" ви срещу сини и зелени последните години определено наклоняват везните към такива разсъждения. Повечето ми приятели са ботевисти и никой от тях не отрича, че точки на Левски и Лудогорец давате без никакъв проблем, когато са им нужни. Последният ви мач с Левски беше просто смехотворен, а третият гол на сините беше върхът да комедията. Със сигурност ако не станем шампиони, ще сме си виновни само и единствено ние. Просто констатираме положението в бг футбола.[/offtopic]

[offtopic]Абсолютни измишльотини! Ботев яко ви бъркат в здравето тоя сезон и се чудите как да се заяждате. Ако те ни лягат на нас, тогава какво да кажем за вашите мачове с Берое.[/offtopic]

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 20 май 2019 13:49

mistreated написа:
CaptainBertorelli написа:На обратното мнение съм. Въобще няма да рискуваме. Ще ги чакаме на контра, пък ако върже. В това физическо състояние, всичко друго е обречено. Люпко не пое риск при домакинството срещу Лудогорец, няма да го направи и сега. И е прав.

Срещу Лудогорец все още можехме да загубим и второто място при загуба от тях. Сега ме мисля, че има такъв шанс.

Не знам. И аз не мислех, че има шанс Ботев да ни спънат едновременно и за Купата, и за първенство. Дано не ни се налага да проверим, дали могат да ни пратят на бараж.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 20 май 2019 14:03

Който и да стане шампион тази година, това ще бъде най-слабият отбор ставал някога, поне откакто аз гледам футбол. Не знам какво ще правят клубовете ни в Европа, ако не станат много качествени промени. Дори нямаше да ми пука толкова дали ще станем първи, ако не ми беше втръснало от Лудогорец. Седем години шампиони... Аман вече! Ако случайно вземем златото обаче, това ще бъде първият път когато ЦСКА става шампион без читав ляв бек, и когато не може да запълни групата за мачовете. Нещо, което видях само по времето на пернишките боклуци.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 20 май 2019 16:23

mistreated написа:
ivo55 написа:Със сигурност ни очаква страшен цирк.
До колкото чувам от няколко места, Черепа е взел решение, че Домусчиев трябва да бъде спрян, ако може, и че за него е много по-изгодно за другата година Разград да са с намален на половина бюджет.
Утре ще стане ясно. Но така или иначе крайната дума има Морето. Ботев са сателит на Разград, там няма да има изненади, щом е решаващ мач ще полегнат. Даже вероятно под предтекст "контузии" ще запазят част от титулярите за последния мач.

Да бе, затова не ни легнаха предния мач. Глупости на търкалета, сините никога няма да ни легнат. Ботев играят за Разград по принцип, това е ясно на всички. Но една сериозна сума от Ганчев може да ги накара да се размърдат. Друг е въпросът дали ние ще вземем нашия мач...

[offtopic]Каква ще да е тази сериозна сума,след като Гришата после трябва да я избива от някъде. А то няма от къде. Българският футбол затъва и затъва в блатото и вече само ъгълчето на устата му се подава на повърхността,аха и да се удави. Само,като се замисля,че сме на една точка от първото място след 10 сезона без титла,2 кръга преди края.....И май на никой не му пука,шампиони ли ще сме или втори. Няма патос,няма призиви от типа "Да напълним стадиона" или "32-та зове". Просто всички чакат да видят ,какво ще стане,защото май този път кукловодите наистина прекалиха и вече и на малките деца стана ясно,че всичко зависи от далаверите на едни трима души,които превърнаха окончателно първенството в кеч,ама от най-долнопробния.[/offtopic]
Arsenal- a new era begins ! Again!...

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 20 май 2019 16:26

delqnski47 написа:Пичове,кой ше ходи днес за билети..
Тряят ми спешно пет билета за Г :roll: Утре ще дам парите и така

И за този мач ли няма да има билети в деня на мача?

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 20 май 2019 16:30

kamilata3 написа:Последните няколко дни какви сценарии се написаха.Агата Кристи пасти да яде пред вас.Всички говорите за неща в който не знаете дали са истина и след всеки кръг ,като не ви излезнат прогнозите и сменяте сюжета,като разкази с неочакван край сте.След всичките неща ,който ни се случиха последните години,гледам ,че някой наши фенове им е все едно дали ще станем шампиони.Вместо да подкрепяме отбора и да сме зад него ,сами се самоизяждаме.Уредени ни били мачовете плащал ГГ,на кой плаща ,ако беше така да водим вече с 10 точки.Пари не давал,а ние какво дадохме на тоя отбор 1000 човека на мач,браво на нас ,но иначе много изискваме.

Да, уникални глупости пишат някои пичове, а са от редовните в армейския раздел.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 май 2019 16:50

hydetoshi написа:
delqnski47 написа:Пичове,кой ше ходи днес за билети..
Тряят ми спешно пет билета за Г :roll: Утре ще дам парите и така

И за този мач ли няма да има билети в деня на мача?

Еми да :lol: Нали такъв рисков бил според новите наредби на Ушев.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 20 май 2019 17:05

Има си билети в деня на мача и винаги си е имало. Няма да има "на каса", както е по закон за "росковите" мачове.
Друг е въпроса колко може да е рискова една бензиностанция OMV, която е цялата в камери, паник-бутони и има 5-6 човека персонал. Тъп и недомислен закон.
Купуваш си през интернет, разпечатваш и си готов.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 20 май 2019 17:59

Трябва да бием естествено! Само се притеснявам да не вземем да бием 3 -4 корнера,че на Никито ще вземат ,като нищо пак да му дадат наградата "Играч на мача". :lol:

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 20 май 2019 18:25

Дали гу'син Божков ще върне жеста, който направи гу'син Божков :mrgreen: преди години? :lol:

Върни се в “ЦСКА”