Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот metodito » 20 май 2019 12:55

delqnski47 написа:[
Тоя цитат не опровергава това,което казах.Ти говориш какво шяло да стане,ако не продадете Гарата.Само че такива като него не се задържат в България.Обясних ти защо.

Когато е чужденец е едно, когато е българин е малко по-различно. А и при вас има пример за класен чужденец, който е вече колко? два сезона? Този португалец. И ти гледаш сумите, но не се сещаш за разликите в страните, данъците, които се удържат, цената на живота. Може да получава по-много кинти оттук, но всъщност да поддържа същия стандарт. Сложно е. Не можеш като картофи да съпоставяш нещата.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 май 2019 12:56

ralka_levskarka написа:Принудително продаден в Германия :lol: :lol: :lol: Още малко ще го изкара и че клубът му е купил билета и му е нагласил багажа. :mrgreen:

В смисъл? :?

Всъщност, примера с Гара може би не беше съвсем на място. Той е чужденец. Гонзо и Костов - не са. А Гарата според мен щеше да продължи да къса мрежи. А ако бяхме влезли в групите на Лига Европа, благодарение на него, Батков щеше да получи два пъти повече, отколкото от Фрайбург. За това става дума. Що се отнася до Гонзо и Костов... Представете си Гонзо бива продаден след първия си сезон. Спокойно може да отпишете две титли и една купа от историята на "Левски", мисля. За това не разбирам това отношение към Костов. Много ми е странно. "Добре е да бъде продаден...", "Да продадат Костов и да се вземе "истинска" девятка".

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 май 2019 13:23

По-добре е за Костов да излезе навън тъкмо ще вземе и добри пари,вече е на години!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 20 май 2019 13:40

Айде моля ти се. Гарата бе продаден за около 2.4 млн евро, като това бе трансферен рекорд за Фрайбург. Батков трябва да е луд да откаже тия пари, с идеята, че Гарата ще продължи да къса мрежи още една година и ще му вземе 4 млн. Както казах него ангела му беше слаб. Алкохол, купони и тн. После може да е обяснявал това-онова, но съм сигурен, че е било след интервютата му, в които говореше, че тренировките били като разходка в Левски, в сравнение с тези във Фрайбург.
Такива играчи са бомба със закъснител заради лошата си дисциплина. Каранга бе същия.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 май 2019 13:51

Костов трябва да бъде продаден само ако той самият поиска. Парите, които клубът ще вземе, няма да си заслужават раздялата с него. И с тях и без тях, все тая.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 май 2019 16:28

Eminem написа:Костов трябва да бъде продаден само ако той самият поиска. Парите, които клубът ще вземе, няма да си заслужават раздялата с него. И с тях и без тях, все тая.

++++

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 май 2019 16:29

Serafim написа:Айде моля ти се. Гарата бе продаден за около 2.4 млн евро, като това бе трансферен рекорд за Фрайбург. Батков трябва да е луд да откаже тия пари, с идеята, че Гарата ще продължи да къса мрежи още една година и ще му вземе 4 млн. Както казах него ангела му беше слаб. Алкохол, купони и тн. После може да е обяснявал това-онова, но съм сигурен, че е било след интервютата му, в които говореше, че тренировките били като разходка в Левски, в сравнение с тези във Фрайбург.
Такива играчи са бомба със закъснител заради лошата си дисциплина. Каранга бе същия.

Аз само цитирах какво е казал. Да, такива пари трудно се отказват. Така е.Иначе това за дисциплината... важно е какво прави на терена и на тренировки.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 май 2019 16:39

Какво значи "самият той да поиска"? :roll: Ами ако някой отбор, съвсем хипотетично нали, изпраска едни 3-4 милиона на масата на "Тодорини кукли", а Костов не поиска, какво правим?
Аз лично много харесвам Костов и не бих искал да напуска, но нека не забравяме, че има и едни дългове да се изплащат, а насреща нямаме много приходи, с които да ги погасяваме. Щото е лесно да правим сметки, да изискваме това и онова от клуба, да раздаваме компетентни мнения из форумите, ама на стадиона сме рехави, а с това и касата на клуба е рехава.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 20 май 2019 17:03

metodito написа:
ralka_levskarka написа:Принудително продаден в Германия :lol: :lol: :lol: Още малко ще го изкара и че клубът му е купил билета и му е нагласил багажа. :mrgreen:

В смисъл? :?

Всъщност, примера с Гара може би не беше съвсем на място. Той е чужденец. Гонзо и Костов - не са. А Гарата според мен щеше да продължи да къса мрежи. А ако бяхме влезли в групите на Лига Европа, благодарение на него, Батков щеше да получи два пъти повече, отколкото от Фрайбург. За това става дума. Що се отнася до Гонзо и Костов... Представете си Гонзо бива продаден след първия си сезон. Спокойно може да отпишете две титли и една купа от историята на "Левски", мисля. За това не разбирам това отношение към Костов. Много ми е странно. "Добре е да бъде продаден...", "Да продадат Костов и да се вземе "истинска" девятка".

Нещата са по-сложни отколкото ти изглеждат. Костов има договор с Левски до 2020 г. При това положение Левски или трябва да стигне още в близките дни нов договор с него или да се опита да го продаде и то спешно.
Ако се сключи нов договор то тогава вече можем и да се назландисваме и да му търсим висока цена. В случай обаче, че не се постигне съгласие с него за нов договор то значи, че след н.г той може да си преговаря и да се изнесе догодина като свободен агент. Което е нещо крайно нежелателно, но пък Левски си има стабилна традиция в това отношение да си губи играчите без пари.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 20 май 2019 17:11

Искам да видя кой ще е този футболист играещ в България, на който ще му предложат десет пъти по-голяма заплата навън и да откаже трансфер.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “Левски”