metodito написа:И Костов, ако продадем при добра оферта
И защо да продаваме Костов?
А, да. Много вкарва.
Някой представя ли си какво би се случило, ако бяхме продали Гонзо 2001?
А знаеш ли какво е желанието на Костов?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
metodito написа:И Костов, ако продадем при добра оферта
А, да. Много вкарва.
modor написа:metodito написа:И Костов, ако продадем при добра оферта
А, да. Много вкарва.
А знаеш ли какво е желанието на Костов?
Държа да отбележа, че съм щастлив в Левски, както и семейството ми. Това е моята мечта, а мога смело да кажа, че това е мечтата и на моето семейство. Наистина всеки млад човек си мечтае да стане някакъв страхотен футболист, но Левски е най-високото стъпало в българския футбол. Винаги съм си мечтал да играя в този клуб и сега просто си сбъдвам мечтата.
Със сигурност не съм тръгнал да правя трансфер в чужбина на всяка цена, защото Левски е моят дом и тук съм щастлив.
metodito написа:.....
delqnski47 написа:Мето,пичага,много си наивен.Вашата Гара ако можеше пеша щеше да се разкара от България посока Германия.
Левски ме продаде принудително на Фрайбург. Аз нямах никакъв избор. Батков беше уредил нещата без моето знание и съгласие. Това ме обиди. Аз бях коректен с Левски, давах всичко на терена. Не се разделихме добре.
delqnski47 написа:Мето,пичага,много си наивен.Вашата Гара ако можеше пеша щеше да се разкара от България посока Германия.За да го задържиш трябваше да му завишиш заплатата сигурно четворно(в БГ плащат малко пари за спортистите в сравнение с други страни),а като му завишиш четворно заплатата,тряя завишиш и на останалите...
То оня сто пъти каза че е супер щастлив че се е махнал от България ти за някво задържане приказваш.Същото е с Киро и Каранга при нас.
Бъдеще тук няма,защото пари много не се дават.
Serafim написа:delqnski47 написа:Мето,пичага,много си наивен.Вашата Гара ако можеше пеша щеше да се разкара от България посока Германия.За да го задържиш трябваше да му завишиш заплатата сигурно четворно(в БГ плащат малко пари за спортистите в сравнение с други страни),а като му завишиш четворно заплатата,тряя завишиш и на останалите...
То оня сто пъти каза че е супер щастлив че се е махнал от България ти за някво задържане приказваш.Същото е с Киро и Каранга при нас.
Бъдеще тук няма,защото пари много не се дават.
Съгласен. Плюс това Гарата направи сезонна на живота си, буквално. Не се знае какво щеше да играе в следващите сезони. Малко му бе слаб ангела.![]()
А за Костов, ако може да се вярва на Бекали, взима 7хил лв на месец. Колкото директор в средноголямо печелившо предприятие или старши програмист. В Турция и в последния сигурно ще взема 27хиляди долара.
metodito написа:delqnski47 написа:Мето,пичага,много си наивен.Вашата Гара ако можеше пеша щеше да се разкара от България посока Германия.Левски ме продаде принудително на Фрайбург. Аз нямах никакъв избор. Батков беше уредил нещата без моето знание и съгласие. Това ме обиди. Аз бях коректен с Левски, давах всичко на терена. Не се разделихме добре.
Говоря за друго.
Потребители, разглеждащи този форум: ihtiandar, miro_rz, vasilnv и 26 госта