paceto написа:Значи ако не го обявим утре и всичко приключва и трябва да съдим за това по всички трансфери до септември месец? Ами ако го обявим в сряда или петък ко праим?

Защо при теб всичко трябва да е така припряно не мога да разбера и искаш още от първият ден да обявяваме трансфери, не става така братче колкото и да ни се иска и ще оставят хората няколко дни да се отпуснат и да оставят зад себе си тежките сезони.
Нито почваме тренировките за новият сезон след 10 дни, нито ще има някакви събития, в които трябва да вземат участие новите играчи, за да се бърза още с първият или вторият ден.

Не, и не, Паце. Нищо не приключва, ако утре не обявим Йович, а просто няма да са верни нещата, които пишеха в "достоверните" мадридски медии. Не пишеха ли, че Азар ще бъде обявен в средата април? Пишеха! И беше ли обявен? Не, не беше. Пишеха ли, че същия играч ще бъде обявен в началото на май? Пишеха! И беше ли обявен? Не, не беше. Сега пишат ли, че Йович и Азар ще бъдат обявени след като приключи сезона за отборите им? Да, писаха. И какво правим, ако 3-ти път излъжат? И достоверни ли са подобни медии? Това имам предвид. Иначе няма проблем да го обявим в сряда или петък, но не се ли нагледахме на играчи, които уж взимаме до часове, а накрая я факса се разваля, я някой друг клуб ни ги взима, защото "хитрата лисица" Перес се оказва селски тарикат и се пазари до последно. При него трансферите са цял ритуал и влачи един трансфер по 2-3 месеца и накрая се проваля. За последните 5 години кой топ играч купи този корифей на трансферите? Перес е тотално деградирал президент и ако и сега не вижда нуждите на отбора, то аз не знам какво трябва да стане, за да започне най-накрая да си върши работата.
При мен нищо не е припряно. Просто си личи как на този отбор му е нужна чистка и подмяна- нов ляв бек, централен защитник (в случай, че Варан иска да си ходи), нова халфова линия, цяло ново нападение. Не е като да нямат работа ръководните фактори в Реал Мадрид. Няма какво да чакат, няма какво да отлагат. Малко ли години се мърдосваха на трансферния пазар, та сега положението да е такова, каквото е. Тотален провал и позорен сезон. Не, Паце, нека чакат края на трансферния прозорец ,а до тогава я вземат, я не някой играч, все пак имаме отбор за 10 години напред.
Интересно ми е как другите отбори си правят бързо трансферите, обявяват ги още преди края на сезона, но нашите не могат. Аз ще ти отговоря на това- просто хората работят сериозно, а не като нашите. Ето ръководството на каталунците не е проблем да поиска някой играч и в рамките на 1 ден вече е техен играч, а специално Малкъм го взеха за час или два, като го взеха буквално от летището. А нашите се пазарят до последно да не би някой да и измами с 5 милиона. Миналата година бяха заделили 250млн. за трансфери и колко от тях похарчиха?
И спри да оправдаваш загубите от отбори, като Бетис, Хирона, Хетафе и други подобни, че изглежда смешно и жалко предвид заплатите, които получават техните играчи, в сравнение с това ,което получават нашите.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.