Ла Лига: Реал Мадрид - Бетис - 0:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Бетис (Неделя)

Мнениеот Thsmith » 19 май 2019 19:34

LaRgO написа:Добре, че го няма Роналдо да пречи на останалите. Сега като го няма, останалите творят на терена.
Вижда се, че и Лопетеги няма никаква вина за някои лоши резултати и ръководството се отнесе несправедливо с него, за да прикрие собствената си некадърност. Но истината лъсна.

Точно той има основната вина, той забърка тази каша и ръководството наистина трябва да понесе отговорност за собствената си некадърност... тази, че го назначиха изобщо!
Като се изсереш един път в яденето, ходи после го оправяй. По разрушителен се оказа и от Рафа!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Бетис - 0:2 FT

Мнениеот Furious_Monk » 19 май 2019 20:04

Той Лопетеги е виновен и за предния крах на галактикото на Перес, за това спор не може да има. :lol:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 19 май 2019 20:23

Thsmith написа:
LaRgO написа:Добре, че го няма Роналдо да пречи на останалите. Сега като го няма, останалите творят на терена.
Вижда се, че и Лопетеги няма никаква вина за някои лоши резултати и ръководството се отнесе несправедливо с него, за да прикрие собствената си некадърност. Но истината лъсна.

Точно той има основната вина, той забърка тази каша и ръководството наистина трябва да понесе отговорност за собствената си некадърност... тази, че го назначиха изобщо!
Като се изсереш един път в яденето, ходи после го оправяй. По разрушителен се оказа и от Рафа!

Щях да се съглася ако отборът се беше подобрил след неговото махане, но реално нищо не се е променило. Нещо повече, проблясък в играта имаше само при него. Нито при Солари, нито при Зидан се видяха наченки на подобряване. Невъзможно е за няколко месеца тренировки, така да объркаш футболисти с толкова опит и класа, че да им провалиш цял сезон. Ако причината не беше в играчите, това досега щеше да се види на терена.
Единственият начин да забърка такава каша е ако ги е тъпчел с боклуци от макдоналдс, а тренировките са се провеждали на плейстейшън.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 19 май 2019 20:35

paceto написа:Значи ако не го обявим утре и всичко приключва и трябва да съдим за това по всички трансфери до септември месец? Ами ако го обявим в сряда или петък ко праим? :roll: Защо при теб всичко трябва да е така припряно не мога да разбера и искаш още от първият ден да обявяваме трансфери, не става така братче колкото и да ни се иска и ще оставят хората няколко дни да се отпуснат и да оставят зад себе си тежките сезони.

Нито почваме тренировките за новият сезон след 10 дни, нито ще има някакви събития, в които трябва да вземат участие новите играчи, за да се бърза още с първият или вторият ден. ;)

Не, и не, Паце. Нищо не приключва, ако утре не обявим Йович, а просто няма да са верни нещата, които пишеха в "достоверните" мадридски медии. Не пишеха ли, че Азар ще бъде обявен в средата април? Пишеха! И беше ли обявен? Не, не беше. Пишеха ли, че същия играч ще бъде обявен в началото на май? Пишеха! И беше ли обявен? Не, не беше. Сега пишат ли, че Йович и Азар ще бъдат обявени след като приключи сезона за отборите им? Да, писаха. И какво правим, ако 3-ти път излъжат? И достоверни ли са подобни медии? Това имам предвид. Иначе няма проблем да го обявим в сряда или петък, но не се ли нагледахме на играчи, които уж взимаме до часове, а накрая я факса се разваля, я някой друг клуб ни ги взима, защото "хитрата лисица" Перес се оказва селски тарикат и се пазари до последно. При него трансферите са цял ритуал и влачи един трансфер по 2-3 месеца и накрая се проваля. За последните 5 години кой топ играч купи този корифей на трансферите? Перес е тотално деградирал президент и ако и сега не вижда нуждите на отбора, то аз не знам какво трябва да стане, за да започне най-накрая да си върши работата.

При мен нищо не е припряно. Просто си личи как на този отбор му е нужна чистка и подмяна- нов ляв бек, централен защитник (в случай, че Варан иска да си ходи), нова халфова линия, цяло ново нападение. Не е като да нямат работа ръководните фактори в Реал Мадрид. Няма какво да чакат, няма какво да отлагат. Малко ли години се мърдосваха на трансферния пазар, та сега положението да е такова, каквото е. Тотален провал и позорен сезон. Не, Паце, нека чакат края на трансферния прозорец ,а до тогава я вземат, я не някой играч, все пак имаме отбор за 10 години напред. :lol: :mrgreen:

Интересно ми е как другите отбори си правят бързо трансферите, обявяват ги още преди края на сезона, но нашите не могат. Аз ще ти отговоря на това- просто хората работят сериозно, а не като нашите. Ето ръководството на каталунците не е проблем да поиска някой играч и в рамките на 1 ден вече е техен играч, а специално Малкъм го взеха за час или два, като го взеха буквално от летището. А нашите се пазарят до последно да не би някой да и измами с 5 милиона. Миналата година бяха заделили 250млн. за трансфери и колко от тях похарчиха?

И спри да оправдаваш загубите от отбори, като Бетис, Хирона, Хетафе и други подобни, че изглежда смешно и жалко предвид заплатите, които получават техните играчи, в сравнение с това ,което получават нашите.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 май 2019 20:56

LaRgO написа:
Thsmith написа:

Щях да се съглася ако отборът се беше подобрил след неговото махане, но реално нищо не се е променило. Нещо повече, проблясък в играта имаше само при него. Нито при Солари, нито при Зидан се видяха наченки на подобряване. Невъзможно е за няколко месеца тренировки, така да объркаш футболисти с толкова опит и класа, че да им провалиш цял сезон. Ако причината не беше в играчите, това досега щеше да се види на терена.
Единственият начин да забърка такава каша е ако ги е тъпчел с боклуци от макдоналдс, а тренировките са се провеждали на плейстейшън.

Абе какъв макдоналдс? Просто сезонът свърши при него и след това се доиграваше без цел. Виж, че при Солари леко живнаха за кратко и започнаха да преодоляват липсата на цел, дойде онзи мач в Барселона, който джебчията закопа отбора и след това всичкия живец се изпари отново. В момента не говорим за тактически грешки, подценяване или малшанс, а просто за липса на желание и цел. Когато нямаш цел е нормално да не постигаш нищо.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 май 2019 20:59

Никога не са обявявали крайни срокове и пишеха, че ще обявяват даден играч в идните седмици, а това си е разтегателно понятие. Не виждам какво ми гледаш какво правели другите като Барселона, защото примера ти с Малком не е много удачен след като играха мръсно и за какво да го държат на пейката цял сезон. Обявиха Де Йонг януари месец, а ние малко по късно обявихме Милитао, с когото сме се разбрали през зимният прозорец, но го обявиха по късно т.е. към март месец.

От играч до играч има значение и не може да казваш, че даден играч ще напусне месеци преди да го стори при положение, че Азар и Йович са важни за отборите си и на тях разчитат да ги изкарат до желаните цели до края на сезона. Ако не успеят да го сторят нали се сещаш кого ще обвинят за провала на отбора им? Веднага ще стоварят тонове глупости на главите им и ще ги смажат психически понеже вече не мислели за сегашните си отбори, а за бъдещият си и не му пукало какво ще се случи с отбора. Не се прави така особено с легенда като Азар за Челси и дори в момента не малко фенове му солят на главата, че си тръгвал и го наричат предател. Представи си какво щеше да е ако го бяха обявили март месец и Челси не вземе да се класира за ШЛ по една или друга причина или беше отпаднал от ЛЕ? Дори съм сигурен, че няма да обявим трансфера на Азар преди да се отвори официално трансферният прозорец, а това е мисля 11 юни или с началото на юни.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 19 май 2019 21:37

Аз много добре си спомням какво се пишеше в мадридските медии и тук бяха цитирани, но явно не си спомняш много добре. А и доколкото си спомням точно ти, Паце, обясняваше на феновете на Челси точно това, как се чакало края на сезона, за да бъде обявен Азар, което се базираше на статии от мадридските медии. :lol: Сега си изменяш мнението според ситуацията и не са казвали кога ще ги вземем. Ок, на мен не ми пречи.

Примерът с Малкъм само показва, че когато ръководството на Барселона иска даден играч, то действа бързо и го има. Не съм коментирал дали са постъпили коректно или не, но какво им пука за Рома или Бордо, след като го искат. Не съм коментирал дали е бил успешен или не. Коментирам, че го поискаха и в рамките на часове си го осигуриха. При нас е нещата не стоят така. При нас нещата стават бавно и с много пазарлъци и в повечето случаи не стават. Справка- провалите с трансферите на Де Хея и Мбапе.

Левандовски и Гьотце бяха важни играчи за Борусия, но Байерн ги обявиха преди финала на ШЛ между двата отбора. Не мога да кажа, че Йович е много по-важен за Айнтрахт, отколкото Френки за Аякс и се съмнявам важността за отборите им да е причина да не бъдат обявявани преди края на сезона, ако действително били сигурни. А този Йович е напълно възможно да се окаже флоп, същото важи и за Милитао. Изобщо не е сигурно, че ще бъдат успешни в Реал.

Вместо да валят оставки от цялото некадърно ръководство, те милите щели селекция да правят. :lol: :mrgreen:

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 май 2019 23:15

Tiberius написа:Аз много добре си спомням какво се пишеше в мадридските медии и тук бяха цитирани, но явно не си спомняш много добре. А и доколкото си спомням точно ти, Паце, обясняваше на феновете на Челси точно това, как се чакало края на сезона, за да бъде обявен Азар, което се базираше на статии от мадридските медии. :lol: Сега си изменяш мнението според ситуацията и не са казвали кога ще ги вземем. Ок, на мен не ми пречи.

Не си изменям мнението според ситуацията, а и фактите са такива, че ще се обяви след края на сезона. Това не означава нито още на следващият ден, нито на другият или след седмица. Техният сезон дори още не е свършил след като ги чака финал в края на месеца и чак след него ще бъде обявен ако всичко вече е договорено и не остава още някоя друга подробност.

Финала е на 29 май, така че не очаквам изобщо на 30 май, когато имам и Рожден ден :lol: да го обявят и ще се изчакат дни или някоя друга седмица понеже се очакват и празненства ако я вдигнат. Тогава вече ще е и отворен прозореца официално, така че до края на юни месец би трябвало да го обявяват ако всичко в преговорите е минало понеже има още разминавания в цената. Челси искат 115, а ние 100 и ще се срещнат някъде по средата. Просто ти гледаш много буквално на нещата, а не бива да го правиш, но е разбираемо и както ти, така и аз и всички фенове на Реал искаме още в първите дни да станат ясни имената, ама знаем че това не винаги се получава особено като се взима някоя звезда. Споменете си с Бейл какво беше и как пристигна буквално в последните часове на трансферният прозорец в началото на септември, а самото му представяне беше на 2 септември.

Нашата традиция е горе долу да обявяваме новите си играчи в края на юли или август. Така беше с Хамес и Кроос като и двамата бяха обявени в края на юли месец, а Модрич в края на август.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 19 май 2019 23:44

Е, аз утре имам рожден ден и се надявах, че от ръководството ще ми направят подарък. Може утре да обявяват Йович, а на 30 май Азар. Нямам възражения. :lol: :mrgreen:
Между другото с Касияс съм роден на една и съща дата.
Когато толкова години не си правил читави трансфери, то е малко трудно да повярваш, че сега ще го направят.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 20 май 2019 00:53

Tiberius написа:Е, аз утре имам рожден ден и се надявах, че от ръководството ще ми направят подарък. Може утре да обявяват Йович, а на 30 май Азар. Нямам възражения. :lol: :mrgreen:
Между другото с Касияс съм роден на една и съща дата.
Когато толкова години не си правил читави трансфери, то е малко трудно да повярваш, че сега ще го направят.

Една тройка по добре си подари, не се занимавай с глупости ; )

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Реал Мадрид”