ППЛ: Лудогорец - Левски (Събота) /1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

hydetoshi
Контакти:

Re: ППЛ: Лудогорец - Левски (Събота)

Мнениеот hydetoshi » 18 май 2019 20:42

alexdb написа:
hydetoshi написа:
bold написа:
bubka написа:
LSFC 1914 написа:
bubka написа:То пък оставаше и дузпа да ви даде, след наглото подпиране преди това. Време е да се готвите усилено за баража :mrgreen: .

Чакай не е свършило първенството все още оранжев клоун. Другата седмица ви бием и отивате на бараж.

Бая още хляб ще трябва да изядете, докато ни задминете. Мязате ми много на едни жълтурковци, дето една купа щяха да взимат.

Та и вие така-първо за титла се точехте, сега се точите да избегнете баража, накрая след самия бараж ще ви видиме за къде сте тръгнали :lol: .

а вие от трите мача този сезон колко пъти ни бихте,поне гол вкарахте ли(не броим тези във вашата врата).

Ми те това бяха наши голове. Вие още не сте ни вкарвали гол този сезон.

Е във вторник още един си вкарайте като първите два. Аз не възразявам и ще съм доволен. Вероятно с още един автогол ще бъдете обявени за световни идиоти № 1 в света за всички времена, които три пъти са се били сами. Едва ли има друг подобен случай :mrgreen:

Зависи Гришата и Черепа,какво са се разбрали. ;)
Arsenal- a new era begins ! Again!...

niki4Him
Контакти:

Мнениеот niki4Him » 18 май 2019 20:47

Колко Са жалки Берое срещу Литекс просто не знаят какво ги чака вторник оранжевите

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 18 май 2019 20:50

Този паляк никиту осра мача, дузпата се дава особено за Делиормана (географски областти в България пиша с главна буква за разлика от някои отбори)...но ч.к. при удар от 0.5м и дума не може да става за умишлена игра ?!

При еднакъв критерий Недялков и Сисиньо щяха да са със ж.к. още през първото полувреме, а анисе с ч.к. доста по-рано.

Кактдо и да е надиграхме ги, само липсата на класа и опит в младоците + неадекватността на някои наши играчи (Луи объка доста топки, както и Юруков) спасиха Делиормана. Жалко, с оглед на пропуснатите точки на Герена (сефте - справка колко титли сме губили срещу малки отбори и/или сателити) можеше по-сериозно да се намесим в борбата за титлата, а делиормана - това може и да е началото на края им, нищо общо с онзи симпатичен отбор.

Нашите ми харесаха, но на моменти се вижда ,че имаме нужда от подсилване, повече увереност + класа в някои постове и по-грамотен треньор.

Гръбнак на отобора имаме за догодина ако няма сътресения _ малко по-читава клубна политика съм оптимист.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: miro_rz

Мнениеот Странджата » 18 май 2019 20:54

Като си бил обеден, сега вече вечерен ли си или вече го откърти нощен :)
Последна промяна от Странджата на 18 май 2019 20:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 май 2019 20:55

Дали заслужавахме да ги бием не знам, ама те не заслужаваха трите точки. Ако играят така наистина има риск да изпуснат титлата, особено с оглед на факта, че поне в следващия мач ще имат известни кадрови проблеми :D

Между другото имаме реална възможност да решаваме титлата: днес спънахме Лудогорец, дали това ще има значение ще зависи от резултата на мача ни с ЦСКА-София.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 18 май 2019 20:56

Айде стига с тия съдии ебати... Съдията си свири окей като цяло. За мене Паулиньо ни прецака с 2-3 атаки дето можеше най-малкото да направи голови подавания...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 май 2019 20:57

hydetoshi написа:
miro_rz написа:Нищо футболно не видях , два слаби отбора. Аз бях обеден след първите 45 минути , че мача е 0:0 . Изгубени 90 минути на стадиона и за първи път съжалявам , че гледах мач на живо ! :|

[offtopic]К'во правиш на стадиона? Да не си закрил сезона на Висшата лига?[/offtopic]

[offtopic]Е малко на почивка в бг със семейството !
Скоро май ще трия профила , няма смисъл да се джафкаме за глупости ![/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: miro_rz

Мнениеот miro_rz » 18 май 2019 20:59

Странджата написа:Като си бил обеден, сега вече вечерен ли си или вече го откърти нощен :)

Наздраве , пръстите са дебели за телефона ! :oops:
Изображение

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 18 май 2019 21:04

А-а-а-, на мене пък буквичките ми идват мутиньки :)
Наздраве!

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 18 май 2019 21:04

miro_rz написа:
hydetoshi написа:
miro_rz написа:Нищо футболно не видях , два слаби отбора. Аз бях обеден след първите 45 минути , че мача е 0:0 . Изгубени 90 минути на стадиона и за първи път съжалявам , че гледах мач на живо ! :|

[offtopic]К'во правиш на стадиона? Да не си закрил сезона на Висшата лига?[/offtopic]

[offtopic]Е малко на почивка в бг със семейството !
Скоро май ще трия профила , няма смисъл да се джафкаме за глупости ![/offtopic]

[offtopic]То всичко ако е мед и масло няма да е интересно... ;)
Изчакай поне финала.[/offtopic]
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Върни се в “Левски”