ППЛ: Лудогорец - Левски (Събота) /1:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- buhata_prime
- Контакти:
Re: ППЛ: Лудогорец - Левски (Събота)
[offtopic]Знам, че е извън темата, ама от известно време се чудя защо нямате две звезди на емблемата?[/offtopic]

Между другото, защо ми се стори, че първо му показа жълт картон и след това, когато почнаха да бутат съдията показа червения?
Дали не му е показал и втори жълт?
Дали не му е показал и втори жълт?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
xtremeee написа:правилно го изгони топката влизаше във вратата ,ако не беше ръката
Айде да ме убедиш, спиред мен отиваше в ляво от вратата.
Тамън си мислех, че мача е нареден за Х и Лдц поведе
!Сега очаквам Левски геройчно да изравни, а ние послед да паднем от Берое! Тази година е годината на цирковете! Според мен ГГ, КД и Черепа играят в комбина срещу всички нас
!

Ама нямаше игра с ръка бе хора
veni__85 написа:Може ли тъпото коментаторче по Диема да ми обясни след като според него за игра с ръка в наказателното поле , се дава задължително червен картон, защо нямаше такъв предния кръг за играч на Лудогорец?
Защото коментатора вероятно е бил друг а и ситуацията е била различна!
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
Дава се червен за предотвратяване на топката да влезе във вратата а за мача с оранжевите ръцете на защитника бяха доло
Щом в Левски са сина,зетя,баджанака на сина и секретарката на Шефа,и тук се говори за инструктажи на почивката,а публиката на Левси скандира "Мъжки полов орган за БФС",значи футболът в България още утре сутринта трябва да бъде закрит с указ ,публикуван в Държавен вестник.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
Изтървах дузпата. Не очаквах толкова рано да се даде дузпа.
Никой не може да ме убеди , че тази топка влизаше във вратата. На поне 5 метра от вратата и толкова близко разстояние между двамата футболисти, няма как някой да е сигурен с какъв фалц Кешеру е ритнал топката.