Висша лига - сезон (2018-19)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2018-19)

Мнениеот Pichichi » 17 май 2019 11:41

А бре челсисти, колко реален е варианта Челси да задържи Азар още 1 г. с риска да загубят едни пари
после като напусне със свободен трансфер?

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 17 май 2019 11:49

Pichichi написа:А бре челсисти, колко реален е варианта Челси да задържи Азар още 1 г. с риска да загубят едни пари
после като напусне със свободен трансфер?

Малко вероятно е, едва ли ще го държат недоволен 12 месеца - той не е мрънкач като Тибо и едва ли ще бойкотира тренировки и прочие, но много вероятно е да не си дава максимум зор в някои мачове...знам ли :roll: :?

Ще загубим едни 100 млн, ама с тоя бан и реалността да разчитаме на този фамозен магьосник по-долу като основен креативен играч след контузиите на малките Хъдсън и Лофтус :oops: :cry: :|

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 май 2019 11:51

За мен това е правилното решение на Челси в момента! Губят едни пари ама без Азар и без трансфери
никакъв шанс за ШЛ а едно влизане там все пак гарантира повече приходи така че загубата няма да е
100 млн. Е. Това разбира се ако се класират и догодина за ШЛ!

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 17 май 2019 12:02

Groucho написа:Тоя със зададените стандарти Пеп ле е? Малко самохвално с тия 100 точки го раздава, що не каже какъв стандарт са задали в ШЛ със Сити :?: :lol: А и 100 точки от един или два отбора според мен не говорят добре за баланса в първенството, не е хубаво в един шампионат да има толкова голяма дупка в класите между водещите отбори.

Since Pep took over:

P - 114
W - 87
D - 15
L - 12
F - 281
A - 89

Pts. 276
2.42 points per game, 76.4% win rate, 2.46 goals scored per game, 0.78 conceded.

So, an average league season under Pep is: P - 38, W - 29, D - 5, L - 4, F - 93, A - 29, Pts. 92

Стандарти, братко! :lol: Поне за вътрешния шампионат Гуардиола е най-добрият треньор, който съм виждал, а гледам футбол от 25+ години :lol: В 11-те години треньорска кариера той е загубил титлата само два пъти - от Реaл Мадрид на Жозе Моуриньо, който счупи всички рекорди през 2012-а за да го задмине в надпреварата и от Челси на Антонио Конте 2017-a, който записа рекордните дотогава (Сити подобри постижението през миналия сезон, а и през този също :lol:) 13 поредни победи, за да стане шампион ;) Нито един от двамата няма да води отбор в Англия през следващия сезон, така че нещата изглеждат ясни.. Остава ми да се надявам като фен на Ливърпул все пак най-накрая и Клоп да хване ръка, ако Сити наистина този път се съсредоточат най-вече в Шампионската лига..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 17 май 2019 12:23

CSKA69 написа:Поне за вътрешния шампионат Гуардиола е най-добрият треньор, който съм виждал, а гледам футбол от 25+ години :lol:

Може и да е най-добрият. Просто на мен тия интервюта за стандартите с точките ми мязат на самоизтъкване, което е излишно.
Излишно самоизтъкване, ако гледаме постиженията на Гуардиола само във ВЛ. Излишно и смешно самоизтъкване, ако добавим стандартите на Сити и Гуардиола в ШЛ.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 17 май 2019 12:45

Groucho написа:
CSKA69 написа:Поне за вътрешния шампионат Гуардиола е най-добрият треньор, който съм виждал, а гледам футбол от 25+ години :lol:

Може и да е най-добрият. Просто на мен тия интервюта за стандартите с точките ми мязат на самоизтъкване, което е излишно.
Излишно самоизтъкване, ако гледаме постиженията на Гуардиола само във ВЛ. Излишно и смешно самоизтъкване, ако добавим стандартите на Сити и Гуардиола в ШЛ.

Най-добрият е, защото винаги е бил в най-добрият отбор в първенството и въпреки това е успявал да се провали в някои сезони - в ШЛ го виждаме колко е добър плешивия наркоман :lol: :mrgreen:

Все едно Моуриньо след 2010 да си беше останал в Интер и взел още 2-3 Скудета и да се хвали колко е велик :roll:

Щом клетници като картофите го порят :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 17 май 2019 13:14

Сър Деди, ако му даваха 1 млрд за играчи, щеше да е 38 от 38 победи :lol: Но иначе съм доволен от работата на Пепо, докато Юнайтед мъждука около 4-8 място. Други червени отбори да не пипат! :mrgreen:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 17 май 2019 13:46

MuFc1878 написа:Сър Деди, ако му даваха 1 млрд за играчи, щеше да е 38 от 38 победи :lol: Но иначе съм доволен от работата на Пепо, докато Юнайтед мъждука около 4-8 място. Други червени отбори да не пипат! :mrgreen:

Що в множествено число ве, Йоренте? То освен Пул, кой друг червен е имал претенции за титла - освен Боро да влезнат от ЧШ и да се борят за титлата 20/21 :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 17 май 2019 14:38

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5NnxObhRkiw[/youtube]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 май 2019 15:05

Пак лигавене по чепа на каталунският мангал е имало от неговите сектанти.
Същият идиот, който ще изтърве с лека ръка, играч, който на тези години е топ класа.
Същият идиот, който предпочита, английският дървар Фодън, и безполезният мангУ Марез, пред него.
Дано си тръгне преди Сане :twisted:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Архив”