Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Ако се прехвърли на трето лице и то фалира, собствеността му става ли предмет на търг?
Собственик на капитала на дружеството е "Професионален Футболен Клуб Левски" АД и същото е на същият адрес.
Според мен действието е направено за да непречат строителните дейности на спортните такива.
БЪЛГАРИЯ
област София (столица), община Столична
гр. София 1517
район р-н Подуяне
ул. Тодорини кукли No 47, стадион "Георги Аспарухов"
Според мен действието е направено за да непречат строителните дейности на спортните такива.
БЪЛГАРИЯ
гр. София 1517
район р-н Подуяне
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
То и за нас е нереално Литекс да се казва ЦСКА-София и да играе на армията в А група, но е факт. За врътката писах в сряда, щом се прави занчи може. Чудя се на безумния мерак да се коментират неща от които не разбираме.
Най-добре е някой от клуба да излезе и да каже какво се случва!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Това е същата операция, каквато е и тази, с която Кюстендилеца прехвърли фирмата, която спечели търга на фалиралото ЦСКА.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
mikata, какво има да се случва, то това дружество "Ние сме Левски" не е създадено вчера или оня, а на 13.04.2017г.
Dust написа:Собственик на капитала на дружеството е "Професионален Футболен Клуб Левски" АД и същото е на същият адрес.
БЪЛГАРИЯ
гр. София 1517
район р-н Подуяне
И аз така го разбрах и така е в търговския регистър, просто тези дългове вече няма да пречат на клуба.
mikata написа:Най-добре е някой от клуба да излезе и да каже какво се случва!
Я кажи ама точно в прав текст какво искаш да ти кажат от клуба но точно и ясно?
Чакаш да излезе Колев и да каже по телевизията направихме врътка защото искаме да излезем на чисто пред Фифа Фуфа Уефа и където трябва ли?
Или Божков да покани Сашо Диков и да даде специално интервю?
Съвсем се оляхте вече. ...
Dust написа:mikata, какво има да се случва, то това дружество "Ние сме Левски" не е създадено вчера или оня, а на 13.04.2017г.
Да, ама някои хора са убедени, че клубът и ръководството трябва постоянно да са пред камерите и да коментират абсолютно всичко, що е пуснато по сайтовете, нищо че част от нещата изобщо не са работа на привържениците. Все едно, разбираш ли, клубът им е наистина задължен, така звучат понякога.
Последна промяна от TristaNNN на 17 май 2019 12:07, променено общо 2 пъти.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
А ми това е. Строителството, респективно кредитите за финансирането, се отделят от дейността на футболния клуб.
В противен случай висят към общата задлъжнялост и се нарушават съответните наредби, а от там и проблеми с лицензирането.
Това не е заобикаляне на "финансовия феърплей". Тези пари не са дадени за закупуване на играчи, издръжка на клуба и др., а за строителство на стадион.
В противен случай висят към общата задлъжнялост и се нарушават съответните наредби, а от там и проблеми с лицензирането.
Това не е заобикаляне на "финансовия феърплей". Тези пари не са дадени за закупуване на играчи, издръжка на клуба и др., а за строителство на стадион.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!