Левски.Подготовка за пролетният дял

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Левски.Подготовка за пролетният дял

Мнениеот ehh » 29 яну 2010 16:34

Абе, какво става, кога Левски ще се накани да играе първата си контрола? Футболистите ни заспаха съвсем и нищо чудно да са забравили и футбол да играят. То бива, бива, суха подготовка, но това вече е прекалено. И при условие, че първи стартираха от всички отбори.
Идиотизъм.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 яну 2010 16:44

"28-Jan-2010
Представителният тим на Левски ще проведе две тренировъчни занимания в петък (29 януари) - от 10,30 ч. и от 15,30 ч.
В събота (30 януари) „сините" ще тренират само веднъж, от 10,30 ч.
В неделя (31 януари) шампионите ще почиват, в понеделник (1 февруари) отборът ще проведе две тренировки - от 10,30 ч. и от 15,30 ч.
Всички тренировъчни занимания ще се проведат на „Герена" и ще бъдат закрити за журналисти и лица, които не са служебно свързани с ПФК Левски.
Във вторник (2 февруари) сутринта, Левски заминава за курорта Агия Напа (Кипър), където ще проведе втория етап от зимната си подготовка."

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 29 яну 2010 18:57

ehh написа:Абе, какво става, кога Левски ще се накани да играе първата си контрола? Футболистите ни заспаха съвсем и нищо чудно да са забравили и футбол да играят. То бива, бива, суха подготовка, но това вече е прекалено. И при условие, че първи стартираха от всички отбори.

Идиотизъм.

Хм, старо ти е инфото. Лефски вече играха контрола ,срещу 11 снежни човека в Каварна. Съдията изгони 2ма снежковци за груба игра , Пеньо вкара 2 дузпи,в крайна сметка Лефски би с 3:2. :-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 29 яну 2010 19:01

kolokolo написа:
ehh написа:Абе, какво става, кога Левски ще се накани да играе първата си контрола? Футболистите ни заспаха съвсем и нищо чудно да са забравили и футбол да играят. То бива, бива, суха подготовка, но това вече е прекалено. И при условие, че първи стартираха от всички отбори.

Идиотизъм.

Хм, старо ти е инфото. Лефски вече играха контрола ,срещу 11 снежни човека в Каварна. Съдията изгони 2ма снежковци за груба игра , Пеньо вкара 2 дузпи,в крайна сметка Лефски би с 3:2. :-)

ЛеФски ще ти донесе един БАН - усещам аз .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Само с 5-контроли,а дали ще са достатъчни.

Мнениеот zlatan » 31 яну 2010 14:16

Вече и отборите от В-група играят ние още бягаме,дано хората в Левски си знаят работата,защото си мисля че беще редно до момента поне една контрола да бяхме изиграли.Вярно е че отбора си е стария,но тези контроли да се бяха използвали за това да се рещат някои дилеми в отбора.Например напред сме с Антонов,Кръстовчев,Христов,Йовов-завсички ни е ясно че ще играем само с двама нападатели.След това центр.защитници и те са четерима няма да се спирам на имената им,десния ни бек трима кандидати.Ето за това си мисля че беше редно на родна земя да се изиграят две-три контроли без да се наруши подготовката на отбора а когато отидем в Кипър да се обиграват титулярите.

Въпреки всичко аз вярвам на Гонзо и си мисля че той си знае работата.
LEVSKI_FOREVER

AnalBreaker
Контакти:

Re: Само с 5-контроли,а дали ще са достатъчни.

Мнениеот AnalBreaker » 31 яну 2010 14:23

Контралите са задължителни. Ако Гонзо и компания не направят 3-4 мача това е много лошо. Няма ли игрова практика нищо не са напраели.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 31 яну 2010 14:27

Е, нямат вина, че времето ги изненада в крайна сметка

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 яну 2010 14:35

zlatan написа:Вече и отборите от В-група играят ние още бягаме,дано хората в Левски си знаят работата,защото си мисля че беще редно до момента поне една контрола да бяхме изиграли.Вярно е че отбора си е стария,но тези контроли да се бяха използвали за това да се рещат някои дилеми в отбора.Например напред сме с Антонов,Кръстовчев,Христов,Йовов-завсички ни е ясно че ще играем само с двама нападатели.След това центр.защитници и те са четерима няма да се спирам на имената им,десния ни бек трима кандидати.Ето за това си мисля че беше редно на родна земя да се изиграят две-три контроли без да се наруши подготовката на отбора а когато отидем в Кипър да се обиграват титулярите.

Въпреки всичко аз вярвам на Гонзо и си мисля че той си знае работата.

Ако ще е да играят с разни паланки,по-добре Гонзо да раздели отбора на две-ще стане по-оспорвано.Защитници се проверяват в контроли със силни отбори,а не с отбори,дето минават 2 пъти центъра.

GoingDownS
Контакти:

Мнениеот GoingDownS » 31 яну 2010 14:36

В момента Левски е синоним на хаус и разруха ! :evil:

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 31 яну 2010 14:41

Тепърва предстои да се посмеем с подготовката на Левски.После некои ще чакат чудеса, но ..има време, ще видим

Върни се в “Архив”