Абе, какво става, кога Левски ще се накани да играе първата си контрола? Футболистите ни заспаха съвсем и нищо чудно да са забравили и футбол да играят. То бива, бива, суха подготовка, но това вече е прекалено. И при условие, че първи стартираха от всички отбори.
Идиотизъм.
Левски.Подготовка за пролетният дял
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски.Подготовка за пролетният дял
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- blue avalanche
- Контакти:
"28-Jan-2010
Представителният тим на Левски ще проведе две тренировъчни занимания в петък (29 януари) - от 10,30 ч. и от 15,30 ч.
В събота (30 януари) „сините" ще тренират само веднъж, от 10,30 ч.
В неделя (31 януари) шампионите ще почиват, в понеделник (1 февруари) отборът ще проведе две тренировки - от 10,30 ч. и от 15,30 ч.
Всички тренировъчни занимания ще се проведат на „Герена" и ще бъдат закрити за журналисти и лица, които не са служебно свързани с ПФК Левски.
Във вторник (2 февруари) сутринта, Левски заминава за курорта Агия Напа (Кипър), където ще проведе втория етап от зимната си подготовка."
Представителният тим на Левски ще проведе две тренировъчни занимания в петък (29 януари) - от 10,30 ч. и от 15,30 ч.
В събота (30 януари) „сините" ще тренират само веднъж, от 10,30 ч.
В неделя (31 януари) шампионите ще почиват, в понеделник (1 февруари) отборът ще проведе две тренировки - от 10,30 ч. и от 15,30 ч.
Всички тренировъчни занимания ще се проведат на „Герена" и ще бъдат закрити за журналисти и лица, които не са служебно свързани с ПФК Левски.
Във вторник (2 февруари) сутринта, Левски заминава за курорта Агия Напа (Кипър), където ще проведе втория етап от зимната си подготовка."
ehh написа:Абе, какво става, кога Левски ще се накани да играе първата си контрола? Футболистите ни заспаха съвсем и нищо чудно да са забравили и футбол да играят. То бива, бива, суха подготовка, но това вече е прекалено. И при условие, че първи стартираха от всички отбори.
Идиотизъм.
Хм, старо ти е инфото. Лефски вече играха контрола ,срещу 11 снежни човека в Каварна. Съдията изгони 2ма снежковци за груба игра , Пеньо вкара 2 дузпи,в крайна сметка Лефски би с 3:2.

realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
kolokolo написа:ehh написа:Абе, какво става, кога Левски ще се накани да играе първата си контрола? Футболистите ни заспаха съвсем и нищо чудно да са забравили и футбол да играят. То бива, бива, суха подготовка, но това вече е прекалено. И при условие, че първи стартираха от всички отбори.
Идиотизъм.
Хм, старо ти е инфото. Лефски вече играха контрола ,срещу 11 снежни човека в Каварна. Съдията изгони 2ма снежковци за груба игра , Пеньо вкара 2 дузпи,в крайна сметка Лефски би с 3:2.
ЛеФски ще ти донесе един БАН - усещам аз .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Само с 5-контроли,а дали ще са достатъчни.
Вече и отборите от В-група играят ние още бягаме,дано хората в Левски си знаят работата,защото си мисля че беще редно до момента поне една контрола да бяхме изиграли.Вярно е че отбора си е стария,но тези контроли да се бяха използвали за това да се рещат някои дилеми в отбора.Например напред сме с Антонов,Кръстовчев,Христов,Йовов-завсички ни е ясно че ще играем само с двама нападатели.След това центр.защитници и те са четерима няма да се спирам на имената им,десния ни бек трима кандидати.Ето за това си мисля че беше редно на родна земя да се изиграят две-три контроли без да се наруши подготовката на отбора а когато отидем в Кипър да се обиграват титулярите.
Въпреки всичко аз вярвам на Гонзо и си мисля че той си знае работата.
LEVSKI_FOREVER
-
- Контакти:
Re: Само с 5-контроли,а дали ще са достатъчни.
Контралите са задължителни. Ако Гонзо и компания не направят 3-4 мача това е много лошо. Няма ли игрова практика нищо не са напраели.
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Е, нямат вина, че времето ги изненада в крайна сметка
- blue avalanche
- Контакти:
zlatan написа:Вече и отборите от В-група играят ние още бягаме,дано хората в Левски си знаят работата,защото си мисля че беще редно до момента поне една контрола да бяхме изиграли.Вярно е че отбора си е стария,но тези контроли да се бяха използвали за това да се рещат някои дилеми в отбора.Например напред сме с Антонов,Кръстовчев,Христов,Йовов-завсички ни е ясно че ще играем само с двама нападатели.След това центр.защитници и те са четерима няма да се спирам на имената им,десния ни бек трима кандидати.Ето за това си мисля че беше редно на родна земя да се изиграят две-три контроли без да се наруши подготовката на отбора а когато отидем в Кипър да се обиграват титулярите.
Ако ще е да играят с разни паланки,по-добре Гонзо да раздели отбора на две-ще стане по-оспорвано.Защитници се проверяват в контроли със силни отбори,а не с отбори,дето минават 2 пъти центъра.
-
- Контакти:
В момента Левски е синоним на хаус и разруха ! 

Тепърва предстои да се посмеем с подготовката на Левски.После некои ще чакат чудеса, но ..има време, ще видим