Ла Лига - Сезон 2018/2019
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ла Лига - Сезон 2018/2019
Ти се смееш, Джаксън, ама Йоренте може да пасне добре на системата на Чоло. Не е лош играч, просто в Реал няма как да получи необходимите шансове за изява, а и вие сте по-добри в изграждането на играчи, докато ние сме предимно консуматори.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
- JackPackage
- Контакти:
Tiberius написа:Ти се смееш, Джаксън, ама Йоренте може да пасне добре на системата на Чоло. Не е лош играч, просто в Реал няма как да получи необходимите шансове за изява, а и вие сте по-добри в изграждането на играчи, докато ние сме предимно консуматори.
Не го казах с насмешка, сериозно ще ни пасне на играта, ама сигурно ще му искате 30 млн

Интересно отцепниците кой ще разкарат - заплатите им са огромна цифра, добави Гризман, Де Йонг и Де Лихт евентуално и става още по-абсурдна

Коутиньо едва ли ще го продадат и на половина от това което дадоха за него, а и на кой ще го продадат? Освен някой клетници като Манчо или БДЖ

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Да, толкова струва. За 5-10млн. може да си позволите играч на Реал Мадрид, но от Кастия.
Това, което писах за Йоренте важи и за Себайос, който според мен е играча с по-голям потенциал от двамата. Гледал съм го при младежите на Испания и нещата, които правеше бяха впечатляващи. Може би за него беше по-добре да остане в Бетис или да отиде в отбор, като Аякс и Борусия, където щеше да има развитие и да дойде в Реал по-късно, когато стане достатъчно добър. Той реши да направи голямата крачка прекалено рано и виждаме последствията от това.
Това, което писах за Йоренте важи и за Себайос, който според мен е играча с по-голям потенциал от двамата. Гледал съм го при младежите на Испания и нещата, които правеше бяха впечатляващи. Може би за него беше по-добре да остане в Бетис или да отиде в отбор, като Аякс и Борусия, където щеше да има развитие и да дойде в Реал по-късно, когато стане достатъчно добър. Той реши да направи голямата крачка прекалено рано и виждаме последствията от това.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
- JackPackage
- Контакти:
Tiberius написа:Да, толкова струва. За 5-10млн. може да си позволите играч на Реал Мадрид, но от Кастия.
Е те Себайос, Асенсио и Саул на онова ЕП за младежи бяха толкова над останалите, че все едно играха с деца

Него го взехте за 20-ина млн от Бетис, за толкова да спазарим Йорентето и сме готови

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Себайос не го искам, предпочитам Йоренте. Чоло ще го направи звяр, ще им покъса чорапите!
А и Себайос ще има по-висока цена със сигурност, те вече почнаха да го искат от доста клубове.
А и Себайос ще има по-висока цена със сигурност, те вече почнаха да го искат от доста клубове.
- Furious_Monk
Себайос не е лош футболист. Направи посредствен сезон, но ако работи с човек, който вярва в неговите качества, може и да надскочи това усещане за посредственост.
Не е лошо да остане като ротационен играч, винаги може да разчиташ на това, че ще играе максимално нахъсано и ще даде най-доброто от себе си на терена. За съжаление обаче, май талантът му не е чак толкова голям или просто този сезон не е успял да разгърне напълно качествата си. Така че, при добра оферта- нещо от сорта на 30-40 млн. едва ли ще остане в Реал. Не мисля, че това е висока цена за Атлетико.
За Йоренте ще ме яд ако напусне, но ако на тази възраст не се установи някъде където да играе редовно, то е доста вероятно да приключи като основен играч на Сосиедад примерно и то в най-добрия случай. Загуби цели две години в Реал, а това е адски много време за играч, който има още много какво да подобрява в играта си, та за него е важно да подбере правилно следващия си отбор.
За играч в неговата ситуация, Атлетико е по-добър избор от Юнайтед и Арсенал, поне към този момент.
Това което не ми се иска обаче е да има подобни сделки между Реал и Атлетико. Като изключим Тео, поне в това отношение ситуацията е спокойна и няма разни драми, обвинения, скандали. Като че ли, така си е най-добре, всеки да гледа в друга посока.
Не е лошо да остане като ротационен играч, винаги може да разчиташ на това, че ще играе максимално нахъсано и ще даде най-доброто от себе си на терена. За съжаление обаче, май талантът му не е чак толкова голям или просто този сезон не е успял да разгърне напълно качествата си. Така че, при добра оферта- нещо от сорта на 30-40 млн. едва ли ще остане в Реал. Не мисля, че това е висока цена за Атлетико.
За Йоренте ще ме яд ако напусне, но ако на тази възраст не се установи някъде където да играе редовно, то е доста вероятно да приключи като основен играч на Сосиедад примерно и то в най-добрия случай. Загуби цели две години в Реал, а това е адски много време за играч, който има още много какво да подобрява в играта си, та за него е важно да подбере правилно следващия си отбор.
За играч в неговата ситуация, Атлетико е по-добър избор от Юнайтед и Арсенал, поне към този момент.
Това което не ми се иска обаче е да има подобни сделки между Реал и Атлетико. Като изключим Тео, поне в това отношение ситуацията е спокойна и няма разни драми, обвинения, скандали. Като че ли, така си е най-добре, всеки да гледа в друга посока.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- paceto
- Контакти:
JackPackage написа:Да натиснем и да вземем Дибалката за заместник и така
Само да не са ви пробуталия Стъкления.

- Los Che
- Контакти:
Добре де, тук сте все умни и учени хора .
Обяснете ми как даваш за един играч 30 000 000 € , след това го пращаш под наем в "Евертън". Там играе 28 мача като титуляр,гол, асистенция, "Арсенал" и "Евертън" искат да го оставят на Острова а договора с сегашните му собственици е до 30.06.19 г.
Собствениците му толкова ли са недалновидни? Момчето е само на 25 години, европейски шампион с нац.отбор на страната си , шампион на Португалия, за предишния си отбор Valencia CF в 63 мача има 7 гола.
Купуваш го, махаш го и взимаш някакъв си Филипчо, който е по-възрастен, сега се кани да играе като титуляр за на. отбор, нищо не е спечелил на Острова ... и даваш за него 145 000 000 € /вярно на вноски / за 34 мача повечето като смяна, 5 гола и двечки асистенции. Сега търсят и него да го продадели ако можело с печалба.
Обяснете ми как даваш за един играч 30 000 000 € , след това го пращаш под наем в "Евертън". Там играе 28 мача като титуляр,гол, асистенция, "Арсенал" и "Евертън" искат да го оставят на Острова а договора с сегашните му собственици е до 30.06.19 г.
Собствениците му толкова ли са недалновидни? Момчето е само на 25 години, европейски шампион с нац.отбор на страната си , шампион на Португалия, за предишния си отбор Valencia CF в 63 мача има 7 гола.
Купуваш го, махаш го и взимаш някакъв си Филипчо, който е по-възрастен, сега се кани да играе като титуляр за на. отбор, нищо не е спечелил на Острова ... и даваш за него 145 000 000 € /вярно на вноски / за 34 мача повечето като смяна, 5 гола и двечки асистенции. Сега търсят и него да го продадели ако можело с печалба.

Los Che написа:Момчето е само на 25 години, европейски шампион с нац.отбор на страната си , шампион на Португалия, за предишния си отбор Valencia CF в 63 мача има 7 гола.
Явно че говориш за А. Гомеш а.к.а господин дърво.Нормално е Английските отбори да го искат,в предвид факта стилът му на игра(който не е за Барса).
- rebelheartous
- Контакти:
KOPScousers написа:Меси дори са го псували феновете ви след края на реванша - прави си сметка колко струвате. Все едно ние да псуваме Джерард - нещо, което не стана дори когато загубихме готова спечелена първа титла от 25г. тогава. И никога няма да стане, дори и да ни стане мениджър след време и изпаднем в Чемпиъншип - гаранция.
Кой го е псувал? Айде да не се оливаме да говориме глупости само...