Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

csimoen2
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот csimoen2 » 16 май 2019 11:31

Има ли дата за първата му прескоференция?

Мисля, че медийте чакат с интерес... :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 май 2019 11:32

groti написа:Та какво излиза..май нямаме кой знае какъв избор? Ако някой се сети за нещо по-качествено, свободно или навито да беше подшушнал на ПК. Пак ще кажа - радвам се, че поне имаме треньор преди новия сезон. Това гарантира, че няма да има бягане от отговорност. По-добре ли щеше да е да се чака до последно за "каквото изпадне" ?
Самият факт, че са придумали Хубчев да дойде и да зареже доста приличната си заплата в националния за мен означава, че нещата съвсем не са приключили за нас като клуб.

На първо време, ПК не трябваше да се излага като кифла. Да каже: смените на тренерите не зависят от мен, аз съм пионка. Защо беше назначен Дерменджиев. На първо място. Защо беше освободен. На второ. Защо не се назначи спортен директор? Спортен, футболен човек?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 май 2019 11:36

TristaNNN написа:
metodito написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:Не знам дали "ще му дам доверие". От мен нищо не зависи. Ако не му дам, ще го сменят ли? Продадат ли Костов на лято, ще имам отговор.

Мога да кажа кой загуби окончателно и безвъзвратно моето доверие. ПК. Той се оказа такава мишка, че името му даже му изписваме като ПК. Жалко. Жалко малко човече. Жалко, защото си мислех, че този верно е некой "по-така". Несъстоятелен тип и лъжец. Краси Иванов беше бушон и подлога. Тоя е по-долу. Да си завре дипломите и квалификациите дълбоко отзад и после да ги изяде. Циклоп.

И каква връзка има назначението на Хубчев и кредитът на доверие към него с евентуална продажба на Костов? :roll: Ако, съвсем примерно, продадат Костов, докато треньор е Георги Тодоров, по-добре ли ще бъде приет Хубчев?

За можене, всичко може. Погледни колко гола има Костов този сезон и колко мача има за националния отбор. И какво значение има мнението ми въобще. Това е треньорът на "Левски".

Това, че Костов къса мрежи и пасва на играта на Левски, не значи, че в националния отбор ще е същото.
Разберете, че всеки треньор в даден отбор налага определен стил на игра, за който сам си подбира футболистите, респективно сам си носи отговорността, според неговите нужди за стила му на игра. И това, че в националния Хубчев се е стремял, примерно, към стил А, в който не се вписва Костов, не значи в никакъв случай, че в Левски ще се изповядва същият стил А. Което, следователно, не значи, че Костов веднага ще бъде продаден, освободен, изгонен, натирен, замразен, обесен или разстрелян.
Разбира се, мнението ти въобще няма никакво заначение, но просто е хубаво да премисляме някои неща преди да раждаме Петко.

Премислям, човек, премислям. Ако имаше други българи с над 15, айде, над 10 гола в първенството, ок. Правиш ли се, че не разбираш? Това е като Дешан да не вика настоятелно Гризман, Тите да не вика Неймар, треньорът на Словакия Милик и такива неща.

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 16 май 2019 11:40

groti написа:
bsz1916 написа:Преди няколко години , когато скромният отбор на Лестър стана шампион на Англия , попитаха треньора им Клаудио Раниери как успя да пребори толкова богати отбори , разполагащи с толкова много звезди . Той отговори , че никога не прилага тактиката и футбола който харесва , а ги нагажда спрямо футболистите с които разполага , така че всеки от тях да може да даде максимума от своя потенциал . Това винаги е била и стратегията на Хубчев и затова той стигна до финал за купата с един отбор съставен почти само от юноши - Черноморец - Поморие . След това спечели и промоция за " А " група с този отбор ( от БФС не ги допуснаха поради съмнение за общ спонсор с Черноморец - Бургас ) . По късно с Берое за 3 години спечели купа , суперкупа , сребърни и бронзови медали . През сезон 2014 / 15 год . от 6 гостувания в столицата ( срещу Левски , Славия и по 2 пъти срещу Бившите ЦСКА и Локомотив ) спечели 5 победи и 1 равен мач при голова разлика 8 : 0 . Всичко това СЪС СЕЛЕКЦИЯ ЗА НУЛА ЛЕВА . Както каза и сегашният наставник на Левки Георги Тодоров : ТОЗИ ЧОВЕК Е ТОЧНИЯ ИЗБОР . Ако не искате да продължава агонията ви , която търпите вече 10 години , при толкова много похарчени пари - ПОДКРЕПЕТЕ ГО , вместо да го плюете преди още да е дошъл .

Най-доброто мнение в темата до момента! !!

БРАВО

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 16 май 2019 11:41

metodito написа:
Мога да кажа кой загуби окончателно и безвъзвратно моето доверие. ПК. Той се оказа такава мишка, че името му даже му изписваме като ПК. Жалко. Жалко малко човече. Жалко, защото си мислех, че този верно е некой "по-така". Несъстоятелен тип и лъжец. Краси Иванов беше бушон и подлога. Тоя е по-долу. Да си завре дипломите и квалификациите дълбоко отзад и после да ги изяде. Циклоп.

Методи, малко си краен и тук ще оспоря!
Нямаме СТД(според мен са ни отказали много хора последната 1 год.) и ПК се опитваше да върши и това докато се намери и НАВИЕ подходящия човек. Естествено Колев се провали там, но не съм очаквал и друго!
Той наистина е силен и образован в цялостното администриране и това ще се види чак след 2-3 год. Говоря за маркетинг, финансова дисциплина, добър имидж като търговско дружество. Досега и по 3-те пункта бяхме космическа катастрофа.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 май 2019 11:44

metodito написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:Не знам дали "ще му дам доверие". От мен нищо не зависи. Ако не му дам, ще го сменят ли? Продадат ли Костов на лято, ще имам отговор.

И каква връзка има назначението на Хубчев и кредитът на доверие към него с евентуална продажба на Костов? :roll: Ако, съвсем примерно, продадат Костов, докато треньор е Георги Тодоров, по-добре ли ще бъде приет Хубчев?

За можене, всичко може. Погледни колко гола има Костов този сезон и колко мача има за националния отбор. И какво значение има мнението ми въобще. Това е треньорът на "Левски".

Това, че Костов къса мрежи и пасва на играта на Левски, не значи, че в националния отбор ще е същото.
Разберете, че всеки треньор в даден отбор налага определен стил на игра, за който сам си подбира футболистите, респективно сам си носи отговорността, според неговите нужди за стила му на игра. И това, че в националния Хубчев се е стремял, примерно, към стил А, в който не се вписва Костов, не значи в никакъв случай, че в Левски ще се изповядва същият стил А. Което, следователно, не значи, че Костов веднага ще бъде продаден, освободен, изгонен, натирен, замразен, обесен или разстрелян.
Разбира се, мнението ти въобще няма никакво заначение, но просто е хубаво да премисляме някои неща преди да раждаме Петко.

Премислям, човек, премислям. Ако имаше други българи с над 15, айде, над 10 гола в първенството, ок. Правиш ли се, че не разбираш? Това е като Дешан да не вика настоятелно Гризман, Тите да не вика Неймар, треньорът на Словакия Милик и такива неща.

Виж, аз също много харесвам Костов. По принцип скромните и трудолюбиви момчета, които не прахосват таланта си по Студентски град и Златки, са ми слабост. Но това не значи, че трябва непрестанно да мрънкам що не го викат в националния, където основно са събрани ръгачи и напоследък се изповядва ръгачески футбол, на който стил Станислав може и да не пасва.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 16 май 2019 11:44

metodito написа:
groti написа:Та какво излиза..май нямаме кой знае какъв избор? Ако някой се сети за нещо по-качествено, свободно или навито да беше подшушнал на ПК. Пак ще кажа - радвам се, че поне имаме треньор преди новия сезон. Това гарантира, че няма да има бягане от отговорност. По-добре ли щеше да е да се чака до последно за "каквото изпадне" ?
Самият факт, че са придумали Хубчев да дойде и да зареже доста приличната си заплата в националния за мен означава, че нещата съвсем не са приключили за нас като клуб.

На първо време, ПК не трябваше да се излага като кифла. Да каже: смените на тренерите не зависят от мен, аз съм пионка. Защо беше назначен Дерменджиев. На първо място. Защо беше освободен. На второ. Защо не се назначи спортен директор? Спортен, футболен човек?

Първо не се излага П Колев а ти и тея като теб който не разбраха че такава му е работата на човека самата длъжност. ...какво очакваше да каже " искаме Хубчев ама не знам дали Божков ще се навие да даде 100 бона и Дерменджиев може да остане може и да си ходи" . В цял свят е така преговаря се с едни, чакат се други дава се шанс на трети за пример виж Латвия,така беше и при нас Хубчев чакаше парите Херо може ли да знае че ще го съдят( което отговаря и на въпроса ти за спортен директор) и Колев замазва положението и опитва да дава спокойствие на отбора. ...кофти служба ама някой трябва да я върши

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 май 2019 11:52

Michael_Buble написа:
metodito написа:
Методи, малко си краен и тук ще оспоря!
Нямаме СТД(според мен са ни отказали много хора последната 1 год.) и ПК се опитваше да върши и това докато се намери и НАВИЕ подходящия човек. Естествено Колев се провали там, но не съм очаквал и друго!
Той наистина е силен и образован в цялостното администриране и това ще се види чак след 2-3 год. Говоря за маркетинг, финансова дисциплина, добър имидж като търговско дружество. Досега и по 3-те пункта бяхме космическа катастрофа.

Ами или има прекалено високо мнение за себе си, че може да се справи и с футболните, освен с административните дела, което означава, че е ...неумен, или приказките как се търси спортен дирек са прах в очите.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 май 2019 11:54

TristaNNN написа:Виж, аз също много харесвам Костов. По принцип скромните и трудолюбиви момчета, които не прахосват таланта си по Студентски град и Златки, са ми слабост. Но това не значи, че трябва непрестанно да мрънкам що не го викат в националния, където основно са събрани ръгачи и напоследък се изповядва ръгачески футбол, на който стил Станислав може и да не пасва.

Въобще не мрънкам за това. Пита ме за новия ни треньор и Костов, казах ти. Това е. Всяко зло за добро. Кой знае дали нямаше да го контузят на някой лагер.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 май 2019 12:11

goro_man написа:
metodito написа:

Първо не се излага П Колев а ти и тея като теб който не разбраха че такава му е работата на човека самата длъжност. ...какво очакваше да каже " искаме Хубчев ама не знам дали Божков ще се навие да даде 100 бона и Дерменджиев може да остане може и да си ходи" . В цял свят е така преговаря се с едни, чакат се други дава се шанс на трети за пример виж Латвия,така беше и при нас Хубчев чакаше парите Херо може ли да знае че ще го съдят( което отговаря и на въпроса ти за спортен директор) и Колев замазва положението и опитва да дава спокойствие на отбора. ...кофти служба ама някой трябва да я върши

Демек длъжността му е лъжец. :mrgreen: Яко се излагате вече в тая сляпа защита на един лъжец. Чудя се само на база на какво така яко му го смучете.

Върни се в “Левски”