Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот groti » 16 май 2019 09:17

wilge написа:
vvessel написа:Някакви коментари за хората с които ще работи Хубчев? Каза, че ще е с екипа от националния, но като слушах Гонг , там май не са много очаровани. И какво става с Иванков в такъв случай?

Хубчев ще работи на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" заедно със своя треньорски щаб, с който работи начело на националния отбор на България: https://topsport.bg/levski/ofitsialno-l ... bchev.html
А именно- Левон Апкарян, Георги Донков и Армен Амбарцумян. Което значи, че Тодор Симов, Мечо Телкийски и Димитър Иванков са пътници. Без коментар.

Ето това ме притеснява и дразни мен. Но пък е право на треньора да си избира щаба. Неприятен е целият този въртеж на треньори. До нищо хубаво не води.Иначе отново ще кажа, че съм умерен песимист.
В интерес на истината не виждам кой треньор може да дойде тук. Чужденец - абсурд. Никой треньор с визитка нямаше да дойде. Кой ще иска в тази месомелачка? Някой палячо като НЕМ? По-добре не. Дали непознатото зло е по-малко зло от познатото? А, българин кой? Забравяме за Мъри - той нееднократно доказа, че не иска при нас. Кой остава? Херо? Първо беше зает като решиха да сменят чичо Гошо, второ при сегашната ситуация около делата му всичко е неясно. Да бяхме оставили чичо Гошо? Колкото и да ми е симпатичен, беше явно, че не се справя със съблекалнята и реакцията на Мариани при смяната му го доказа. За резултатите му какво да кажем? Трагични са! Георги Тодоров? Ако някой преди година-две ми беше казал, че ще се радвам той да е треньор на Левски щях да му се изсмея. Но от друга страна доколкото знам и той не иска да е треньор на мъжки отбор. Самият той си каза.."много малко хора биха искали да са треньор на Левски в този момент" цитирам по смисъл.
Та какво излиза..май нямаме кой знае какъв избор? Ако някой се сети за нещо по-качествено, свободно или навито да беше подшушнал на ПК. Пак ще кажа - радвам се, че поне имаме треньор преди новия сезон. Това гарантира, че няма да има бягане от отговорност. По-добре ли щеше да е да се чака до последно за "каквото изпадне" ?
Самият факт, че са придумали Хубчев да дойде и да зареже доста приличната си заплата в националния за мен означава, че нещата съвсем не са приключили за нас като клуб.
110 години любов!

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 16 май 2019 09:23

Не отричам, че Костов е приличен нападател за нашите стандарти, но сте се хванали за него все едно е осмото чудо на света. По-скоро трябва да се срамувате, че последните годините имате двама-трима читави нападатели дошли с трансфери от някъде си. Демек, нищо не сте изкарали от скрoмната ви школа.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 16 май 2019 09:32

baltimore написа:Не отричам, че Костов е приличен нападател за нашите стандарти, но сте се хванали за него все едно е осмото чудо на света. По-скоро трябва да се срамувате, че последните годините имате двама-трима читави нападатели дошли с трансфери от някъде си. Демек, нищо не сте изкарали от скормната ви школа.

В последните години коя велика родна школа е изкарала нападател, който да е вкарал над 20 гола за един сезон??? :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 май 2019 10:23

metodito написа:Не знам дали "ще му дам доверие". От мен нищо не зависи. Ако не му дам, ще го сменят ли? Продадат ли Костов на лято, ще имам отговор.

Мога да кажа кой загуби окончателно и безвъзвратно моето доверие. ПК. Той се оказа такава мишка, че името му даже му изписваме като ПК. Жалко. Жалко малко човече. Жалко, защото си мислех, че този верно е некой "по-така". Несъстоятелен тип и лъжец. Краси Иванов беше бушон и подлога. Тоя е по-долу. Да си завре дипломите и квалификациите дълбоко отзад и после да ги изяде. Циклоп.

И каква връзка има назначението на Хубчев и кредитът на доверие към него с евентуална продажба на Костов? :roll: Ако, съвсем примерно, продадат Костов, докато треньор е Георги Тодоров, по-добре ли ще бъде приет Хубчев?
Последна промяна от TristaNNN на 16 май 2019 10:29, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 май 2019 10:26

Според мен Хубчев ще стартира силно и след 100-те дни ще има спад във формата и конфликти в отбора. Досега няма отбор , в който е бил и не е имал конфликт с играчите. Това е неизбежно при него. Ако сте тарикати след 100-те дни го сменяйте :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 16 май 2019 11:07

Хубчев ми беше симпатичен с отборите на Черноморец (Поморие) и Берое, но явно е било защото не съм следил особено тези отбори, а съм гледал само резултатите.
В националния - направо си го намразих. Направи едно изказване, с което направо ме обърка! То беше нещо в смисъл: Не изпращам покани на най-добрите футболисти, а на тези, които отговарят на моята визия за игра! Затова и играхме с централен нападател - резерва в Черно море! Беше се оформила дори група, която молеше отбора да върне Георги Миланов в отбора (не че е някакъв, но е по-добър от Делев), а Хубчев отказа.
За начина му на комуникация с медиите няма какво да се каже.

Очаквам да играете дефанзивен футбол и да привлечете нападателя на Черно море (май го освободиха поради слаби игри, не съм сигурен)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 май 2019 11:15

TristaNNN написа:
metodito написа:Не знам дали "ще му дам доверие". От мен нищо не зависи. Ако не му дам, ще го сменят ли? Продадат ли Костов на лято, ще имам отговор.

Мога да кажа кой загуби окончателно и безвъзвратно моето доверие. ПК. Той се оказа такава мишка, че името му даже му изписваме като ПК. Жалко. Жалко малко човече. Жалко, защото си мислех, че този верно е некой "по-така". Несъстоятелен тип и лъжец. Краси Иванов беше бушон и подлога. Тоя е по-долу. Да си завре дипломите и квалификациите дълбоко отзад и после да ги изяде. Циклоп.

И каква връзка има назначението на Хубчев и кредитът на доверие към него с евентуална продажба на Костов? :roll: Ако, съвсем примерно, продадат Костов, докато треньор е Георги Тодоров, по-добре ли ще бъде приет Хубчев?

За можене, всичко може. Погледни колко гола има Костов този сезон и колко мача има за националния отбор. И какво значение има мнението ми въобще. Това е треньорът на "Левски".

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 май 2019 11:22

drvasko98 написа:
metodito написа:
PFK_Levski написа:Не знам защо доста от вас, ама наистина като някои олигофрени...

Ако Костов бъде продаден на лято ще се извиниш ли?

И какво, ако го продадат Костов? Ще бъде първият продаден ли? Незаменими играчи от отбор непечелещ нищо няма. В смисъл, че могат и други да играят и пак да не печелим нищо :)
А Балъков сигурно е първият треньор, който оставя клуб (след сезона!), за да поеме национален отбор

Ти наистина ли, човек, го каза това за Костов? :shock:
Изображение
А за Балъка... Аз си казах коментара. Според мен това му беше треньорската кариера. Явно БФС плаща добре. Това негово назначение очаквам да нарани хората на "Ивайло", а национала, той треньора въобще има ли думата?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 май 2019 11:26

metodito написа:
TristaNNN написа:

За можене, всичко може. Погледни колко гола има Костов този сезон и колко мача има за националния отбор. И какво значение има мнението ми въобще. Това е треньорът на "Левски".

Това, че Костов къса мрежи и пасва на играта на Левски, не значи, че в националния отбор ще е същото.
Разберете, че всеки треньор в даден отбор налага определен стил на игра, за който сам си подбира футболистите, респективно сам си носи отговорността, според неговите нужди за стила му на игра. И това, че в националния Хубчев се е стремял, примерно, към стил А, в който не се вписва Костов, не значи в никакъв случай, че в Левски ще се изповядва същият стил А. Което, следователно, не значи, че Костов веднага ще бъде продаден, освободен, изгонен, натирен, замразен, обесен или разстрелян.
Разбира се, мнението ти въобще няма никакво заначение, но просто е хубаво да премисляме някои неща преди да раждаме Петко.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 16 май 2019 11:28

Player написа:Ще изчакам официалната пресконференция, която би трябвало да даде и да отговори на доста любопитни въпрос, и които ще получи от журналистите. Като треньор на Левски по дефолт ще има доверието ми. Но Костов и Михайлов да останат, освен ако не получим солидна сума за тях. Примерите как играел Берое и националния отбор, не са коректни, защото ресурса им е лимитиран. Клоп и Почетино да поемат национала ни, едва ли ще се хвърлим да атакуваме шведи холандци и французи. Може и да греша, но....

Не грешиш. Много си прав!!! Аз смятам, че дори Хубчев ще се опита да се еманципира от етикета "дефанзивен треньор" и ще опита да ни угоди. Доколко ще му се получи е друг въпрос. А и вероятно Колев е поставял условия в предварителните разговори за визията и играта.
Предстои да разберем!

Върни се в “Левски”