Е той не е ли от новият сезон назначен?TristaNNN написа:Хайде, честит ни нов пети старши треньор за сезон 2018/2019!![]()
![]()
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
Павел Колев: Шансът Петър Хубчев да бъде треньор на Левски е нулев
Автор: topsport.bg
25.04.2019 20:31:36
Беше ясно още преди мача с Косово, че Хубчев напуска националния и отива на Герена, но ми е чудо на кому бе нужен целият този цирк с участието на Перуката, Павел Колев и самият специалист от село Гложене.
BTW ще го събличате ли (каквито намерения имаше преди два месеца) или ще му дадете шанс да се докаже?!
BTW ще го събличате ли (каквито намерения имаше преди два месеца) или ще му дадете шанс да се докаже?!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Партенка!!! Господин Павел Колев никога не лъже и щом е заявил, че няма никакъв шанс Хубчев да е треньор на Левски и че не напуска националния отбор заради Левски значи е така!!! Господин Павел Колев каза, че това е поредната конспирация и заговор спрямо Левски!!!
ПП: Смучем ли му го още? За един приятел питам.
ПП: Смучем ли му го още? За един приятел питам.
miro_rz написа:TristaNNN написа:Хайде, честит ни нов пети старши треньор за сезон 2018/2019!![]()
![]()
Кажи сбогом на офанзивния футбол !
А, то щото досега цял сезон сме едни офанзивни, мани-мани... Виж, аз не смятам, че в момента с този състав можем да играем някакъв изключително офанзивен футбол. Освен това не очаквам и гръмка селекция, предвид едни задълженийца, които имаме, така че звучи логично и по-разумно стилът на игра да се напасва според наличните състезатели. Така или иначе аз предпочитам ефективната игра пред това Септември и Враца да ни мушкат по 2-3 гола насред София, ако и да сме били офанзивни в мача.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Това е сън, по един шамар и се събудете!!!!
Хубчев всъщност е рептил
Хубчев всъщност е рептил
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Хайде, стига с плюенето !
Кого от левскарите не оплюхме? То не бяха Гонзо, Илиян, Топчо, Митов, Кокала. Да не ги изброявам всичките. Иначе за Стойчо, Славишата, сръбското мекете и продажник, и др. наемници се лееха сълзи и сополи. Щото с тях ставахме носители на титли и купи?
Ако на някой не му харесва, да не се интересува, а да вади пачките и да започва да управлява клуба, както той иска. Макар, че аз съм един от мини-миноритарните собственици на клуба, само мога да се съгласявам с действията на сегашната управа.
И не съм съгласен, някакви тук тинейджърчита, с ненаболи мустаци, да наричат хората, които все пак се мъчат да оправят кашите, "БОКЛУЦИ", "Лъжци" и с всякакви други обидни епитети. Някой от вас водил ли е някога преговори. Сключвал ли е договори? Знае ли какво означава думата "конфиденциалност"? Знае ли, че докато всичко не е договорено, нищо не е договорено? Или ПК, трябваше сутрин и вечер да Ви обяснява как вървят преговорите? Или смятате, че се е говорило само с Хубчев. Евалла, че се е навил да поеме "Левски". Той Гошо Тодоров ви го каза онзи ден " НЯМА МЕРАКЛИИ ЗА ПОСТА ТРЕНЕР ", а и друго
Хайде стига плювни сега! Ще имаме цяла есен!
Кого от левскарите не оплюхме? То не бяха Гонзо, Илиян, Топчо, Митов, Кокала. Да не ги изброявам всичките. Иначе за Стойчо, Славишата, сръбското мекете и продажник, и др. наемници се лееха сълзи и сополи. Щото с тях ставахме носители на титли и купи?
Ако на някой не му харесва, да не се интересува, а да вади пачките и да започва да управлява клуба, както той иска. Макар, че аз съм един от мини-миноритарните собственици на клуба, само мога да се съгласявам с действията на сегашната управа.
И не съм съгласен, някакви тук тинейджърчита, с ненаболи мустаци, да наричат хората, които все пак се мъчат да оправят кашите, "БОКЛУЦИ", "Лъжци" и с всякакви други обидни епитети. Някой от вас водил ли е някога преговори. Сключвал ли е договори? Знае ли какво означава думата "конфиденциалност"? Знае ли, че докато всичко не е договорено, нищо не е договорено? Или ПК, трябваше сутрин и вечер да Ви обяснява как вървят преговорите? Или смятате, че се е говорило само с Хубчев. Евалла, че се е навил да поеме "Левски". Той Гошо Тодоров ви го каза онзи ден " НЯМА МЕРАКЛИИ ЗА ПОСТА ТРЕНЕР ", а и друго
"Аз чета, вие знаете повече. Но мисля, че ако е този човек, за който вие пишете, това е точен избор", сподели Тодоров относно евентуалния нов треньор на столичани.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
Ами успех на Хубси. С оглед на задълженията ни трябва треньор, който да може да прави от п..я боя. В щаба е едното от алтавите, той се вясваше и при покойника , но си е наш кадър и май той ще е мотиватор на отбора ни.
Дано задържим Слави и НМ, а колкото до Хубси, макар и много бегло и по приказки е скромен и изключително работлив като човек и не вее верно че е темерут (колежка от университета, близка моя позната му е селска).
Успех , и здрави нерви му пожелавам, има нужда от търпение към отбора и треньора, за да ни има.
Дано задържим Слави и НМ, а колкото до Хубси, макар и много бегло и по приказки е скромен и изключително работлив като човек и не вее верно че е темерут (колежка от университета, близка моя позната му е селска).
Успех , и здрави нерви му пожелавам, има нужда от търпение към отбора и треньора, за да ни има.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Geonik написа:Хайде, стига с плюенето !
И не съм съгласен, някакви тук тинейджърчита, с ненаболи мустаци, да наричат хората, които все пак се мъчат да оправят кашите, "БОКЛУЦИ", "Лъжци" и с всякакви други обидни епитети. Някой от вас водил ли е някога преговори. Сключвал ли е договори? Знае ли какво означава думата "конфиденциалност"? Знае ли, че докато всичко не е договорено, нищо не е договорено? Или ПК, трябваше сутрин и вечер да Ви обяснява как вървят преговорите? Или смятате, че се е говорило само с Хубчев. Евалла, че се е навил да поеме "Левски". Той Гошо Тодоров ви го каза онзи ден " НЯМА МЕРАКЛИИ ЗА ПОСТА ТРЕНЕР ", а и друго"Аз чета, вие знаете повече. Но мисля, че ако е този човек, за който вие пишете, това е точен избор", сподели Тодоров относно евентуалния нов треньор на столичани.
С половината пост съм съгласен, защото наистина при преговори е тегаво да изтече инфо, особено ако е от трета страна, така че не сипя излишни обвинения към Павел Колев по темата.
Не съм съгласен обаче с това за плюенето, защото господин Хубчев не пада от Марс и не е бил дълги години в чужбина, за да не може човек да си състави мнение за него и треньорския му стил и работа, за характера му и т.н.
Лично аз съм с големи резерви спрямо него, но ще се радвам да ме опровергае. Хубчев не е моя тип профил треньор за Левски поради ред съображения, но това си е мое мнение. Което пък и не значи, че ще хукна да го плюя само заради самата идея и ей така просто плюене да има.
Чакам включване от павката колев, само на него вярвам. Много почтен човек и въобще не лъже.