Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

rane
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот rane » 15 май 2019 17:07

TristaNNN написа:Хайде, честит ни нов пети старши треньор за сезон 2018/2019! :lol: :lol: :lol:
Е той не е ли от новият сезон назначен?
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 май 2019 17:08

Павел Колев: Шансът Петър Хубчев да бъде треньор на Левски е нулев
Автор: topsport.bg
25.04.2019 20:31:36

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 15 май 2019 17:10

Беше ясно още преди мача с Косово, че Хубчев напуска националния и отива на Герена, но ми е чудо на кому бе нужен целият този цирк с участието на Перуката, Павел Колев и самият специалист от село Гложене. :o
BTW ще го събличате ли (каквито намерения имаше преди два месеца) или ще му дадете шанс да се докаже?! ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 15 май 2019 17:17

Партенка!!! Господин Павел Колев никога не лъже и щом е заявил, че няма никакъв шанс Хубчев да е треньор на Левски и че не напуска националния отбор заради Левски значи е така!!! Господин Павел Колев каза, че това е поредната конспирация и заговор спрямо Левски!!!

ПП: Смучем ли му го още? За един приятел питам.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 май 2019 17:18

miro_rz написа:
TristaNNN написа:Хайде, честит ни нов пети старши треньор за сезон 2018/2019! :lol: :lol: :lol:

Кажи сбогом на офанзивния футбол ! :lol:

А, то щото досега цял сезон сме едни офанзивни, мани-мани... Виж, аз не смятам, че в момента с този състав можем да играем някакъв изключително офанзивен футбол. Освен това не очаквам и гръмка селекция, предвид едни задълженийца, които имаме, така че звучи логично и по-разумно стилът на игра да се напасва според наличните състезатели. Така или иначе аз предпочитам ефективната игра пред това Септември и Враца да ни мушкат по 2-3 гола насред София, ако и да сме били офанзивни в мача.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 15 май 2019 17:21

Това е сън, по един шамар и се събудете!!!!
Хубчев всъщност е рептил
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 15 май 2019 17:34

Хайде, стига с плюенето !
Кого от левскарите не оплюхме? То не бяха Гонзо, Илиян, Топчо, Митов, Кокала. Да не ги изброявам всичките. Иначе за Стойчо, Славишата, сръбското мекете и продажник, и др. наемници се лееха сълзи и сополи. Щото с тях ставахме носители на титли и купи?
Ако на някой не му харесва, да не се интересува, а да вади пачките и да започва да управлява клуба, както той иска. Макар, че аз съм един от мини-миноритарните собственици на клуба, само мога да се съгласявам с действията на сегашната управа.
И не съм съгласен, някакви тук тинейджърчита, с ненаболи мустаци, да наричат хората, които все пак се мъчат да оправят кашите, "БОКЛУЦИ", "Лъжци" и с всякакви други обидни епитети. Някой от вас водил ли е някога преговори. Сключвал ли е договори? Знае ли какво означава думата "конфиденциалност"? Знае ли, че докато всичко не е договорено, нищо не е договорено? Или ПК, трябваше сутрин и вечер да Ви обяснява как вървят преговорите? Или смятате, че се е говорило само с Хубчев. Евалла, че се е навил да поеме "Левски". Той Гошо Тодоров ви го каза онзи ден " НЯМА МЕРАКЛИИ ЗА ПОСТА ТРЕНЕР ", а и друго
"Аз чета, вие знаете повече. Но мисля, че ако е този човек, за който вие пишете, това е точен избор", сподели Тодоров относно евентуалния нов треньор на столичани.

Хайде стига плювни сега! Ще имаме цяла есен!
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 15 май 2019 17:43

Ами успех на Хубси. С оглед на задълженията ни трябва треньор, който да може да прави от п..я боя. В щаба е едното от алтавите, той се вясваше и при покойника , но си е наш кадър и май той ще е мотиватор на отбора ни.

Дано задържим Слави и НМ, а колкото до Хубси, макар и много бегло и по приказки е скромен и изключително работлив като човек и не вее верно че е темерут (колежка от университета, близка моя позната му е селска).

Успех , и здрави нерви му пожелавам, има нужда от търпение към отбора и треньора, за да ни има.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 15 май 2019 17:49

Geonik написа:Хайде, стига с плюенето !
Кого от левскарите не оплюхме? То не бяха Гонзо, Илиян, Топчо, Митов, Кокала. Да не ги изброявам всичките. Иначе за Стойчо, Славишата, сръбското мекете и продажник, и др. наемници се лееха сълзи и сополи. Щото с тях ставахме носители на титли и купи?
Ако на някой не му харесва, да не се интересува, а да вади пачките и да започва да управлява клуба, както той иска. Макар, че аз съм един от мини-миноритарните собственици на клуба, само мога да се съгласявам с действията на сегашната управа.
И не съм съгласен, някакви тук тинейджърчита, с ненаболи мустаци, да наричат хората, които все пак се мъчат да оправят кашите, "БОКЛУЦИ", "Лъжци" и с всякакви други обидни епитети. Някой от вас водил ли е някога преговори. Сключвал ли е договори? Знае ли какво означава думата "конфиденциалност"? Знае ли, че докато всичко не е договорено, нищо не е договорено? Или ПК, трябваше сутрин и вечер да Ви обяснява как вървят преговорите? Или смятате, че се е говорило само с Хубчев. Евалла, че се е навил да поеме "Левски". Той Гошо Тодоров ви го каза онзи ден " НЯМА МЕРАКЛИИ ЗА ПОСТА ТРЕНЕР ", а и друго
"Аз чета, вие знаете повече. Но мисля, че ако е този човек, за който вие пишете, това е точен избор", сподели Тодоров относно евентуалния нов треньор на столичани.

Хайде стига плювни сега! Ще имаме цяла есен!

С половината пост съм съгласен, защото наистина при преговори е тегаво да изтече инфо, особено ако е от трета страна, така че не сипя излишни обвинения към Павел Колев по темата.
Не съм съгласен обаче с това за плюенето, защото господин Хубчев не пада от Марс и не е бил дълги години в чужбина, за да не може човек да си състави мнение за него и треньорския му стил и работа, за характера му и т.н.
Лично аз съм с големи резерви спрямо него, но ще се радвам да ме опровергае. Хубчев не е моя тип профил треньор за Левски поради ред съображения, но това си е мое мнение. Което пък и не значи, че ще хукна да го плюя само заради самата идея и ей така просто плюене да има.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 май 2019 17:53

Чакам включване от павката колев, само на него вярвам. Много почтен човек и въобще не лъже.

Върни се в “Левски”