Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Real
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот Real » 14 май 2019 23:41

kingofpop написа:
акцентът ми беше върху коментара, че доминирате в ШЛ, което са квото и да си говорим не е сериозно при положение, че имате 4(четири) загуби в турнира....Просто се замисли дали някога отбор с 4 загуби е вдигал ШЛ ?

Аз пък се замислям дали "Най-великия" не би заменил тия 4 (четири) загуби срещу една. С 0:4(четири). Ти как мислиш? :mrgreen:

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 15 май 2019 12:21

kingofpop написа:
cskarcheto92 написа:Заблуден до небето. Байерн не били във форма, Порто не били, 3 загуби в групите. Човек ще помисли, че група с Интер и Тотнъм, отстраняване на Лион и Юнайтед е огромно постижение. Все големи отбори с класи над слабите Байерн и Порто. Няма смисъл от спорове, защото аз ще гледам моят отбор на финал :)

ама аз никъде не съм казал, че ние заслужаваме да сме на финал, няма смисъл да сравняваш нашата група с вашата :mrgreen:

акцентът ми беше върху коментара, че доминирате в ШЛ, което са квото и да си говорим не е сериозно при положение, че имате 4(четири) загуби в турнира....Просто се замисли дали някога отбор с 4 загуби е вдигал ШЛ ? никъде не съм казал, че нашата група е била трудна или т.н. сравненията ти не са на място....все тая, няма смисъл да спорим. Лека вечер :mrgreen:

Бития- бит, ебания-ебан, нали знаеш. Важното е , че доминирахме над Вас на полуфинала и ще играем за най-голямата купа в Европа, а пък Вие напоследък даже и до полуфинал трудно стигате. Айде, ходи нанкай, ама май трудно заспиваш след 07.05.

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 15 май 2019 20:21

plmar написа:
insaneboy1 написа:
hydetoshi написа:
slash1912 написа:Чак сега осъзнах,че тоя смотан финал е 20 дни след последния мач за сезона :o Откога е така и кому е нужно това?

Пълно безумие! Ако от УЕФА са хора и двата финала- ШЛ и ЛЕ могат да ги дръпнат с една седмица напред. Това е при положение ,че четирите финалиста са английски отбори и са приключили сезона. Ако финалист беше примерно Ювентус или Барса нямаше как да стане,но сега нищо не пречи. Но от УЕФА са дебелоглави бюрократи. Бих добавил - добре,че четирите финалиста са английски отбори,понеже при такава дупка със сигурност се нарушава ритъма и съм почти убеден,че ако имаше по един финалист от друга държава,тогава почти сигурно английските отбори щяха да загубят.

Да и като ги дръпнат какво правят феновете, които са си букнали полет, хотел и са си направили планове за конкретната дата? Точно, защото са от една държава не пречи кога ще е финалът. И двата ще са изгубили ритъм/отпочинали точно еднакво.

В дадения случай има плюсове и за двата отбора, за нас Окса, за тях евентуално Кейн. От тия двамата печели красотата на играта.

От кой Кейн,от Хари ли... :lol: :lol: :lol: :lol:
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 15 май 2019 21:38

kingofpop написа:
cskarcheto92 написа:Заблуден до небето. Байерн не били във форма, Порто не били, 3 загуби в групите. Човек ще помисли, че група с Интер и Тотнъм, отстраняване на Лион и Юнайтед е огромно постижение. Все големи отбори с класи над слабите Байерн и Порто. Няма смисъл от спорове, защото аз ще гледам моят отбор на финал :)

ама аз никъде не съм казал, че ние заслужаваме да сме на финал, няма смисъл да сравняваш нашата група с вашата :mrgreen:

акцентът ми беше върху коментара, че доминирате в ШЛ, което са квото и да си говорим не е сериозно при положение, че имате 4(четири) загуби в турнира....Просто се замисли дали някога отбор с 4 загуби е вдигал ШЛ ? никъде не съм казал, че нашата група е била трудна или т.н. сравненията ти не са на място....все тая, няма смисъл да спорим. Лека вечер :mrgreen:

Човека ти написа, че доминираме НАД ОТБОРИ, КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ НАС :!: Чети хубаво, какво ти е написъл, че ми писна да те правя за смях. Никъде не е написъл, че доминираме над Европа. От всички отбори, които срещнахме само един си помисли, че всичко е приключило след първия мач. И естествено заради това си високомерие, беше доминиран, смазан и отстранен в реванша. Реванша на Анфийлд, за който феновете на Барса ни обесняваха надълго и нашироко, че не било предимство да сме домакини :roll: :lol: И защо акцентираш, че Байерн биле трагедия. Ами Барса не бяха ли? Леки жребии до полуфинала и там закономерно отнесоха пердаха. Един отбор със застаряващи и демотивирани звезди, които нямат никакво желание да се борят за победа и си мислят, че тя купата ще дойде ей тъй на ходом. Лидерът им, като им върви мача е "Най-великия", ама като не тръгне е по-нисък от...себе си :lol: :lol: :lol: Мачовете им с нас бяха едно към едно с тези на Рома от предната година и нито треньора, нито играчите си бяха взели някаква поука или показаха някакво израстване. Залъгаха се от щастливия резултат в първите мачове и на реваншите се чудеха какво става и защо ги бият, като вързано куче. Огромната разлика с Байерн е че там и играчи и треньори и фенове, намериха сили да кажат, че Ливърпул беше по-добрия отбор и заслужено продължава. Това е съперника да знае да загуби с класа и достойнство, а не като при Барса да гледат посрано и после да им слушаме каталунските циркъджилъци от вдетинените им фенове!
[offtopic]Какво стана с третия глупак? Мълчаливия Убиец да не си посегна тихомълком след полуфинала, та най-накрая да има смисъл от този негов смешен ник, след като цял сезон дигаше патартия във форума ни и шумно избиваше рибата с глупостите си?[/offtopic]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 май 2019 22:19

Liverpool_EC написа:[offtopic]Какво стана с третия глупак? Мълчаливия Убиец да не си посегна тихомълком след полуфинала, та най-накрая да има смисъл от този негов смешен ник, след като цял сезон дигаше патартия във форума ни и шумно избиваше рибата с глупостите си?[/offtopic]

Появи се след наказание и сега пак е с такова, но само да каже, че в първият мач били играли с 20% и ви победили с 3:0, а в реванша само с 5%. За капак пусна намеци, че нарочно били отпаднали и ей такива глупости. Ето почети малко да се посмееш - https://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=3 ... 3#p7811193

Аз дори си му отговорих:

paceto написа:Интересно как и за мачовете в Испания като губеха точки той говореше как Барселона играели с 30-35-40% и т.н. защото се пазели за ШЛ и можели да дават и почивка на отделни играчи и дори с резервите да играят. Пита се в задачата след като се пазите още от есента за ШЛ защо по дяволите Барселона са играли на 20% у дома в един от най важните си мачове за сезона и то на крачка от финала? :lol:

Капитане виждали ли колко безумно звучи това и как думите ти писани месеци назад сега стават за посмешище? Много говориш и сега си носиш последствията, а да не говорим че се връщаш след наказания и открито обиждаш наред като селски кръчмар все едно си последна инстанция. Еми колегите с право са те наказали отново, но сега за месец, така че сам си правиш нещата такива.

Викам му Капитана понеже преди имаше никове Капитан Пуйол почти навсякъде, че дори така се разписваше под статиите в сайтовете като спортал и подобни.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 15 май 2019 22:40

Е, Капитана си е легенда сега :lol: Помня го още от времената, когато коментарната секция на топспорт беше, хм, как да кажа, водеща сред феновете - там редовно пожелаваше смърт нa всички мадридисти :lol: Тук във форума на гонг първоначално се подвизаваше с оригиналния си ник, след като изяде на няколко пъти банана го смени на Вандерлей Люксембурго :shock: :mrgreen: ,а сега доста даже се задържа на SilentKiller.. Чудя се след честите банове дали пак няма да смени ника :roll:
Изображение

Изображение

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 18 май 2019 03:03

Попа, гледам все още идва тука, да се заяжда, ама услужливо пропуска въпроса на MapTo_D за залога :)

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 18 май 2019 10:49

Скоро ще си имам новия екип с Окса на гърба 8-)
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 18 май 2019 18:00

Here is Tite's full 23-man squad:

Goalkeepers: Alisson, Cássio, Ederson

Defenders: Alex Sandro, Daniel Alves, Eder Militão, Fagner, Filipe Luis, Marquinhos, Miranda, Thiago Silva

Midfielders: Allan, Arthur, Casemiro, Fernandinho, Paquetá, Coutinho

Forwards: Neres, Everton, Firmino, Gabriel Jesus, Neymar, Richarlison

Тоя лигави ли се? Взема смъртната резерва Габриел Жезус (и вероятно ОТНОВО ще го ползва като титуляр за сметка на Фирмино), а Фабиньо и Лукас Моура, които направиха супер сезони, са извън състава? Кои са Пакета и Евертон ("он" ли е, "ън" като съседите ли е, и аз не знам), че са предпочетени пред Фабиньо и Моура? Няма да се изненадам от евентуална нова титла за Уругвай...
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 18 май 2019 18:56

Хич да не вика никой от Ливърпул,ще съм най-доволен.Допълнителни мачове,умора,пътувания,риск от контузии,нарушена подготовка за сезона-това може да си го спестим.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ливърпул”