Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 14 май 2019 23:14

sin4ec написа:Хубчев няма нужда от адвокат. Просто феновете не го искат. Играчите-също.
Бат Жоро е левскарче по дифолт. И го разбира футболчето, както казва един съфорумник. Бяха много големи авери с покойния ми татко, много свестен човек е, спор няма!
Но той иска да работи с децата, там му е силата, там му е сърцето. Насила да го правим треньор на първия отбор не е работа.

Това ми е любимото , играчите не го искали :mrgreen:
А специално тук , много от левскарите преди време си мечтаеха темерута да ни стане треньор
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 май 2019 23:21

Kotooshu написа:
А специално тук , много от левскарите преди време си мечтаеха темерута да ни стане треньор

Би ли споменал кой тук е искал Хубчев за треньор? Че чак и е мечтаел за това?
Дрънкаш глупости!
Този ако дойде в Левски, ще стане голям проблем!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 14 май 2019 23:22

WPWW написа:Как започна само ПКолев във клуба, 2 месеца обясняваше, че е въпрос на формалност да подпише Дерменджиев, а се оказа, че се е чудел как да го разкара от първия ден.

За Хубчев не е сигурно, че може да е по-добре и от Роси Лихтенщайна, а това означава че е много зле. Адмирации за победите над Холандия и Швеция, но те бяха постигнати от позицията на аутсайдер, който може да обърка сметки, не и да е водещ, какъвто трябва да си в "Левски". Сигурно с Колев са били в прекрасни отношения в БФС, но това не значи че трябва да се домъкне за треньор. Защо да не е дошъл момента Тодоров да запише успехи като треньор на първия отбор.

За конспиративните теории за титлата, нищо чудно Любо за това да е напуснал терето, но трябваше да каже всичко. :mrgreen: За "Левски" винаги е било патент, че не влиза в схеми, но и да не забравяме цирковете между Литекс и Сесека преди да станат един отбор.

Ако Любо Пенев знае нещо конспиративно, не да знае а, само леко да му е минало покрай "акъла", още щеше да дава пресконференция започнала веднага след уволнението му.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 май 2019 23:36

metodito написа: Едно е да играеш защитно и ефективно - като например Гърция, когато спечели Евротитлата, съвсем друго - защитно и неефективно. Както играеше Берое, както играе национала. И относно защитната игра, и Роси играеше по-прибрано (според някои грозно), но ефективно. Няма значение с колко си бил, ако си бил. Отборите на Хубси играят грозно и неефективно.

Тоест второ място и купа с Берое, победи над Швеция, Холандия и Норвегия и като цяло положителен баланс в официалните мачове на националния отбор е неефективно, а Роси Калъфков Вадуцов Четирипореднизагубов бил ефективен. За грозно е грозно, ама не знам дали да се смея дали да плача

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 14 май 2019 23:40

Michael_Buble написа:Второ, дори и да стане, е наивно да се разсъждава, че играта щяла да бъде като в Берое.

Ботев, Берое, националния....тва е тенденция друже...

Аз си спомням че при нас с Хубчев се получи възможно най-неработещата комбинация от фенове и треньор/игра на отбора.
За нас е истинска мъка да бием, ама с по 1-0.

Бахго, по-добре да паднем с 3-4 отколкото така всеки мач с 8 човека отзад. Кошмарен период беше.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 14 май 2019 23:41

Това със залога е пълна глупост. Ако Домуса искаше Лц да не стане шампион просто трябваше да остави Здравков за треньор.
А пък тирето всеки мач се хвърлят на кръв и реват за дузпи като вдовица за К.
Ще ми се и за Хубчев да е такава партенка, но Михайлов индиректно го потвърди.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 май 2019 23:47

drvasko98 написа:
metodito написа: Едно е да играеш защитно и ефективно - като например Гърция, когато спечели Евротитлата, съвсем друго - защитно и неефективно. Както играеше Берое, както играе национала. И относно защитната игра, и Роси играеше по-прибрано (според някои грозно), но ефективно. Няма значение с колко си бил, ако си бил. Отборите на Хубси играят грозно и неефективно.

Тоест второ място и купа с Берое, победи над Швеция, Холандия и Норвегия и като цяло положителен баланс в официалните мачове на националния отбор е неефективно, а Роси Калъфков Вадуцов Четирипореднизагубов бил ефективен. За грозно е грозно, ама не знам дали да се смея дали да плача

Ми така мисля. Като... концепция за играта ми допада философията на Роси. Друг въпрос доколко я реализира, дали толкова си може или не му се позволи. Нема разберем.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 15 май 2019 08:25

sin4ec написа:
Kotooshu написа:

Би ли споменал кой тук е искал Хубчев за треньор? Че чак и е мечтаел за това?
Дрънкаш глупости!
Този ако дойде в Левски, ще стане голям проблем!

Разрови се тук назад по времето на Хубчев в Берое и виж какво се пишеше тогава !
Би ли споделил кои играчи не искат Хубчев ? .... бройка , имена , лично на теб ли са го казали :)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 май 2019 10:38

Пълен ужас е , че Хубчев ще ни става треньор .Оставка още от сега от мен .Дори и 1 ден кредит на доверие не му давам

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 май 2019 12:05

alexdb написа:
сини шампиони написа:Всеки треньор си има своя собствена концепция за играта. За това на запад отборите внимателно следят бъдещия си треньор и философията му за играта трябва да съвпада с тази на отбора. За това и Хубчев никога няма да пасне на отбора. Той е по-подходящ за отбори от ранга на Берое и Черно море, които са доволни да са в първата шестица и ако могат да излъжат някой от грандовете им се осмисля сезона. Ако искаме отбора да изглежда като едно време най-малкото, което трябва да се направи е да се търси треньор с подходящия профил и най-вече да е готов да работи с тия футболисти, а не на шест месеца сменяме треньор и той прави чисто нов отбор по негов вкус, който след нови шест месеца се подменя.

За да изглежда отбора както едното време тогава и бюджета трябва да е съизмерим с тогавашния и пак 2-3 г. трябва да минат. В момента единственото възможно с този бюджет и тези футболери е това което виждахме и при Роси и при Стоянович и при чичо Гошо - много стабилна защита, с двама опорни и бекове които са натоварени предимно в дефанзивен план и напред каквото стане. С качествен нападател нещата горе-долу се получават.

Kaква стабилна защита сме виждали при Стоянов и Дерменджиев? :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”