Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот emigo73 » 14 май 2019 22:07

Kris_men2000 написа:
Цецо Чука написа:Хубси кефи: Я да видим сега, имам нападател, вкарал 24 гола тоя сезон....мммм...не е достатъчно добре, да се маха, ше вземем тъмно момче, дето за миналия сезон е вкарал три гола, ама е играл в четвъртия отбор на Интер преди 8 години (примерно)....

Хахахах

Назначаването на Хубчев за треньор на Левски ще бъде празник.
За всички останали отбори, чиито фенове ще си отдъхнат облекчено, че са се разминали с тая участ.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Цецо просто си нямаш представа колко много си прав. Направо ме кефиш.

Защо да няма? Има си човека, затова го е и написал.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот sin4ec » 14 май 2019 22:29

Хубчев е един темерут - цървул и няма място в Левски!
По-добре е сегашният тренер да остане, отколкото този отепан чук да се разпорежда на Герена! Никой не го иска, да върви на май.....а си!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 14 май 2019 22:32

Как започна само ПКолев във клуба, 2 месеца обясняваше, че е въпрос на формалност да подпише Дерменджиев, а се оказа, че се е чудел как да го разкара от първия ден.

За Хубчев не е сигурно, че може да е по-добре и от Роси Лихтенщайна, а това означава че е много зле. Адмирации за победите над Холандия и Швеция, но те бяха постигнати от позицията на аутсайдер, който може да обърка сметки, не и да е водещ, какъвто трябва да си в "Левски". Сигурно с Колев са били в прекрасни отношения в БФС, но това не значи че трябва да се домъкне за треньор. Защо да не е дошъл момента Тодоров да запише успехи като треньор на първия отбор.

За конспиративните теории за титлата, нищо чудно Любо за това да е напуснал терето, но трябваше да каже всичко. :mrgreen: За "Левски" винаги е било патент, че не влиза в схеми, но и да не забравяме цирковете между Литекс и Сесека преди да станат един отбор.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 14 май 2019 22:39

Не съм адвокат на Хубчев да го защитавам(аз самият по-скоро не го харесвам), но мисля, че го боядисахте по-черен отколкото е.
Първо, изобщо не е сигурно, че той ще е треньор на Левски.
Второ, дори и да стане, е наивно да се разсъждава, че играта щяла да бъде като в Берое. Във футбола, ако А=В, а В=С, то А повечето пъти не е (=) на С.
Това са 2 различни времеви периода, 2 различни отбора с различни цели и манталитет, 11 различни играчи, различна нагласа на противниците.(последното е много важно)
Ако си мислите, че Хубчев не си дава сметка, че Левски е различно от Берое, много се лъжете. Убеден съм, че най-малкото, ще има 2 условия, които ПК е поставил пред него(ако изобщо е той):
1. Да се развиват и интегрират юноши
2. Левски да се ОПИТВА да играе привлекателен за окото футбол.
Много от вас разглеждат нещата по детски, или много черни или много бели. Всичко в живота е нюанс на сивото, малко повече или малко по-малко.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 май 2019 22:50

Michael_Buble написа:Не съм адвокат на Хубчев да го защитавам(аз самият по-скоро не го харесвам), но мисля, че го боядисахте по-черен отколкото е.
Първо, изобщо не е сигурно, че той ще е треньор на Левски.
Второ, дори и да стане, е наивно да се разсъждава, че играта щяла да бъде като в Берое. Във футбола, ако А=В, а В=С, то А повечето пъти не е (=) на С.
Това са 2 различни времеви периода, 2 различни отбора с различни цели и манталитет, 11 различни играчи, различна нагласа на противниците.(последното е много важно)
Ако си мислите, че Хубчев не си дава сметка, че Левски е различно от Берое, много се лъжете. Убеден съм, че най-малкото, ще има 2 условия, които ПК е поставил пред него(ако изобщо е той):
1. Да се развиват и интегрират юноши
2. Левски да се ОПИТВА да играе привлекателен за окото футбол.
Много от вас разглеждат нещата по детски, или много черни или много бели. Всичко в живота е нюанс на сивото, малко повече или малко по-малко.

Абсолютно. Това са си наши ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ. Ако можех да виждам бъдещето, нямаше да съм тук, а да си харча джакпота от букито нейде. Ако бъдещето ще е като миналото, а то вероятно ще е, с голяма вероятност мога да ти го разкажа: идва Хубси (ако въобще е затръгвал нанякъде), води "Левски", става не става - не се разбира, понеже е махнат на третия месец. И ние седим тука и се чудим: "Ба, дал' щеше да стане, дал нямаше...". За мен това ще е бъдещето.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 май 2019 22:53

Колко повече чета как го псувате Хубчев , толкова повече ми се иска да има най успешните треньорски години при нас , повтарям години , като и съм пожелал на всеки един треньор дошъл в Левски ... независимо дали го харесвам или не !
Хубси , не го псувайте той и като футболист си беше такъв , псувайте онзи боклук който го доведе при положение че можеш да вземеш Херо !
Много хора имаха някакви нереално високи очаквания към ПК , към едно нищо и никакво човече без нужното ниво за Левски и за краткото време се доказа като пълен некадърник - по скоро си затвърди позициите на вечно бутания нагоре син на майка си ;)
Не го ли разбрахте че не страдаме от треньорите или футболистите в последните 10 години , а от онези които са за малко в клуба и с парашут на гърба .
Не мога да повярвам че има още хора който си мислят ,че Черепа бил дошъл от добра воля или защото е левскарче :(
Четете за бетфеър и скоро би трябвало да се разбере за новата му придобивка .... ако се наредят звездите :mrgreen:

п.п. Все пак още нямаме нов треньор и аз тая малка надежда да е Херо ...
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 май 2019 22:54

Хубчев няма нужда от адвокат. Просто феновете не го искат. Играчите-също.
Бат Жоро е левскарче по дифолт. И го разбира футболчето, както казва един съфорумник. Бяха много големи авери с покойния ми татко, много свестен човек е, спор няма!
Но той иска да работи с децата, там му е силата, там му е сърцето. Насила да го правим треньор на първия отбор не е работа.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 май 2019 22:57

Kotooshu написа:Колко повече чета как го псувате Хубчев , толкова повече ми се иска да има най успешните треньорски години при нас , повтарям години , като и съм пожелал на всеки един треньор дошъл в Левски ... независимо дали го харесвам или не .

Всички[strike], или ок, повечето[/strike] тук тайничко си се надяват на това. ;) Никой[strike], или почти никой[/strike] не му пожелава да се провали.

П.С. "Години" да се запази един треньор? Това къде? В "Левски"?

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 14 май 2019 23:05

sin4ec написа:Хубчев е един темерут - цървул и няма място в Левски!
По-добре е сегашният тренер да остане, отколкото този отепан чук да се разпорежда на Герена! Никой не го иска, да върви на май.....а си!

Хм, да! Точно това е и моето мнение. Най-вероятно е мнението и на болшинството фенове на Левски. Хубчев да върви където си иска, само да не идва в Левски.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 14 май 2019 23:09

sin4ec написа:Хубчев няма нужда от адвокат. Просто феновете не го искат. Играчите-също.
Бат Жоро е левскарче по дифолт. И го разбира футболчето, както казва един съфорумник. Бяха много големи авери с покойния ми татко, много свестен човек е, спор няма!
Но той иска да работи с децата, там му е силата, там му е сърцето. Насила да го правим треньор на първия отбор не е работа.

Пак ли ще има събличане?

Върни се в “Левски”