Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 14 май 2019 21:43

@Tristann: Човек, ти не разбираш май какво имат предвид хората като го наричат темерут, но ги храниш. На темерута вечно нещо и някой му е крив, но никога не е той. С такъв човек не може се разбра. Той е недиалогичен, а в конкретния случай, не се е развил и на йота като треньор. Едно е да играеш защитно и ефективно - като например Гърция, когато спечели Евротитлата, съвсем друго - защитно и неефективно. Както играеше Берое, както играе национала. Не съм баба Ванга да кажа ще има ли, би ли имал успех в "Левски" Хубси. Но имали сме треньори дребни душици, които никога не са се борили за нещо. Това де пълзи не може да полети. Дано той е изключение от правилото. И относно защитната игра, и Роси играеше по-прибрано (според някои грозно), но ефективно. Няма значение с колко си бил, ако си бил. Отборите на Хубси играят грозно и неефективно.

С непускането на Станислав в национала, от мен има една гоооляма черна точка от мен. Каква е причината? Две може да са:
а) Станислав не е улучил на точния мениджър;
б) лично отношение.
Ако е първото, нормално. Всички треньори от много години насам са послушни шутки. Стоичков за последно сякаш правеше разликата.
За второто... вписва се в профила на един темерут.

Иначе, засега медиите спекулират. Не знам защо настояват, че Хубчев ще ни е треньор? Че и даже кой бил не искал, кой би искал. :lol:
То и ние тук това можехме за Станислав да го кажем. Събираш едно и едно... Ама дали ще е така, беш ли му... Някой назад спомена онзи кратунковец Петев. Ами и аз не изключвам подобен сценарий.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 май 2019 21:45

В една фейсбук група бяха писали, че Хубчев е подписал още в петък, но ще бъде обявен официално след мача с тирето! :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 14 май 2019 21:46

Тъжно .

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 май 2019 21:52

Има ли някъде да сложа някой лев, че няма да е той? Аз самият не знам, но почвам да си мисля, че тея медии някой ги е излъгал и следващия треньор на "Левски" ще е от чужбина. Или Мъри... На мен би ми било интересно какво би направил Тодоров.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 14 май 2019 21:54

metodito написа:@Tristann: Човек, ти не разбираш май какво имат предвид хората като го наричат темерут, но ги храниш. На темерута вечно нещо и някой му е крив, но никога не е той. С такъв човек не може се разбра. Той е недиалогичен, а в конкретния случай, не се е развил и на йота като треньор. Едно е да играеш защитно и ефективно - като например Гърция, когато спечели Евротитлата, съвсем друго - защитно и неефективно. Както играеше Берое, както играе национала. Не съм баба Ванга да кажа ще има ли, би ли имал успех в "Левски" Хубси. Но имали сме треньори дребни душици, които никога не са се борили за нещо. Това де пълзи не може да полети. Дано той е изключение от правилото. И относно защитната игра, и Роси играеше по-прибрано (според някои грозно), но ефективно. Няма значение с колко си бил, ако си бил. Отборите на Хубси играят грозно и неефективно.

С непускането на Станислав в национала, от мен има една гоооляма черна точка от мен. Каква е причината? Две може да са:
а) Станислав не е улучил на точния мениджър;
б) лично отношение.
Ако е първото, нормално. Всички треньори от много години насам са послушни шутки. Стоичков за последно сякаш правеше разликата.
За второто... вписва се в профила на един темерут.

Иначе, засега медиите спекулират. Не знам защо настояват, че Хубчев ще ни е треньор? Че и даже кой бил не искал, кой би искал. :lol:
То и ние тук това можехме за Станислав да го кажем. Събираш едно и едно... Ама дали ще е така, беш ли му... Някой назад спомена онзи кратунковец Петев. Ами и аз не изключвам подобен сценарий.

Абе айде за националния да не си прав за ефективността. Бихме Холандия, бихме и Швеция (нещо което се случва веднъж да 100 години), отделно и в двата мача с Франция поведохме. И то с материала който го има, а той е доста скромен.
Отделно Хубчев успя да направи Берое четвъртия отбор в нашата смешна лига, но с бюджет в пъти по-малък от първите три. Така че нека се гледат реалните възможности. Стратегията, организацията и целите които се говорят към момента не предполагат шампионски амбиции и мачкане тук. По-скоро ако това, което се афишира се изпълнява следва да очакваме отбор който играе дефанзивен футбол с по някой и друг младок от нашите в състава като целите в първенството ще са трето място и квота за ЕКТ, а при късмет купа, като ще се очаква малко по-добро и стабилно представяне в ЛЕ с перспектива след време да се събере коефициент който да дава възможност за реално участие в групова фаза. На първо време заявеното на мен ми звучи в тази насока.
Живи и здрави още следващият месец много неща ще започнат да се изясняват по селекцията и новия треньор.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 14 май 2019 21:56

goro_man написа:Днес бях в компанията на доста успял човек в международните залози (иначе бивш футболист от медалистите в САЩ) и той споделяше с негов приятел че Домусчиев е заложил огромна сума ( бюджета за закупуването на една телевизия ) на титла на оранжевите само че инфото стигнало до Високият бос и той му играе сечено за да не вземе парата. Точният израз е бил " Няма да може на мой гръб да си купи цяла телевизия "
Засмях се на ум....премислих и ми се наредиха доста от резултатите напоследък !!!!
Мисля че е пълен таша* това но пък резултатите докрая ще покажат откъде духа вятъра и кой казва истината, а изказването беше в контекста на това че феновете на оранжевите са разбрали и готвят някакви протести докрая, изобщо интересен край ни очаква

Първо няма как да заложиш 100 млн. за това кой ще стане шампион на България. Абсолютна измислица!
Второ дори да съществува тоя "преуспял" в международните залози :) човек , няма да ти го каже точно на теб.
Трето даже и да ти го е казал и да е вярно ти няма да го напишеш тук :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 май 2019 22:00

alexdb написа:Абе айде за националния да не си прав за ефективността. Бихме Холандия, бихме и Швеция (нещо което се случва веднъж да 100 години), отделно и в двата мача с Франция поведохме. И то с материала който го има, а той е доста скромен.
Отделно Хубчев успя да направи Берое четвъртия отбор в нашата смешна лига, но с бюджет в пъти по-малък от първите три. Така че нека се гледат реалните възможности. Стратегията, организацията и целите които се говорят към момента не предполагат шампионски амбиции и мачкане тук. По-скоро ако това, което се афишира се изпълнява следва да очакваме отбор който играе дефанзивен футбол с по някой и друг младок от нашите в състава като целите в първенството ще са трето място и квота за ЕКТ, а при късмет купа, като ще се очаква малко по-добро и стабилно представяне в ЛЕ с перспектива след време да се събере коефициент който да дава възможност за реално участие в групова фаза. На първо време заявеното на мен ми звучи в тази насока.
Живи и здрави още следващият месец много неща ще започнат да се изясняват по селекцията и новия треньор.

Ще видим. Бъдещето ще покаже.

Отделно Хубчев успя да направи Берое четвъртия отбор в нашата смешна лига, но с бюджет в пъти по-малък от първите три.

Е, "Ботев" и Славия вдигнаха купата, с бюджети много по-малки от тези на другите. А "Ботев" пак са на финал. Но не бих желал нито Белия, нито Загорчич за тренери. Първият може да се вмести в графа "ок треньор". А сърбинът за мен не е по-добър от един Роси. Не го виждам Хубси. А дано ни опровергае всички, които се съмняваме в качествата му да води отбор с амбициите на "Левски".

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Kris_men2000 » 14 май 2019 22:03

Цецо Чука написа:Хубси кефи: Я да видим сега, имам нападател, вкарал 24 гола тоя сезон....мммм...не е достатъчно добре, да се маха, ше вземем тъмно момче, дето за миналия сезон е вкарал три гола, ама е играл в четвъртия отбор на Интер преди 8 години (примерно)....

Хахахах

Назначаването на Хубчев за треньор на Левски ще бъде празник.
За всички останали отбори, чиито фенове ще си отдъхнат облекчено, че са се разминали с тая участ.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Цецо просто си нямаш представа колко много си прав. Направо ме кефиш.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 14 май 2019 22:04

metodito написа:
alexdb написа:Абе айде за националния да не си прав за ефективността. Бихме Холандия, бихме и Швеция (нещо което се случва веднъж да 100 години), отделно и в двата мача с Франция поведохме. И то с материала който го има, а той е доста скромен.

Ще видим. Бъдещето ще покаже.

Отделно Хубчев успя да направи Берое четвъртия отбор в нашата смешна лига, но с бюджет в пъти по-малък от първите три.

Е, "Ботев" и Славия вдигнаха купата, с бюджети много по-малки от тези на другите. А "Ботев" пак са на финал. Но не бих желал нито Белия, нито Загорчич за тренери. Първият може да се вмести в графа "ок треньор". Не го виждам Хубси. А дано ни опровергае всички, които се съмняваме в качествата му да води отбор с амбициите на "Левски".

То купата е в голяма доза и късмет. Пък за Славия съчетан и с яко съдийско подпиране до финала, пък и на самия финал в известна степен. Ако си припомниш пътя им до този финал то не бяха теслите срещу Етър и Локо Пд, а какво да кажем за полуфинала с Ботев :).
А Левски като цяло далеч не е от късметлийските отбори в купата. Честно казано не помня от кога ние не сме били домакин. Май тази година като ни биха морето, но преди това не се беше случвало с години.

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 14 май 2019 22:04

gihuelo написа:
goro_man написа:Днес бях в компанията на доста успял човек в международните залози (иначе бивш футболист от медалистите в САЩ) и той споделяше с негов приятел че Домусчиев е заложил огромна сума ( бюджета за закупуването на една телевизия ) на титла на оранжевите само че инфото стигнало до Високият бос и той му играе сечено за да не вземе парата. Точният израз е бил " Няма да може на мой гръб да си купи цяла телевизия "
Засмях се на ум....премислих и ми се наредиха доста от резултатите напоследък !!!!
Мисля че е пълен таша* това но пък резултатите докрая ще покажат откъде духа вятъра и кой казва истината, а изказването беше в контекста на това че феновете на оранжевите са разбрали и готвят някакви протести докрая, изобщо интересен край ни очаква

Първо няма как да заложиш 100 млн. за това кой ще стане шампион на България. Абсолютна измислица!
Второ дори да съществува тоя "преуспял" в международните залози :) човек , няма да ти го каже точно на теб.
Трето даже и да ти го е казал и да е вярно ти няма да го напишеш тук :)

Не ми се коментира де в темата назад има точно в кой ден съм написал за Райнов и в кой ден за Хубчев....за Пенев ми изглеждаше тотално нереално а и не ме вълнува затова не написах нищо по въпроса, въпреки че и двамата с Информатора сме Левскари човекът в компанията с който споделят тея неща е един от тарторите в агитката на червените така че с какъвто обядваш....това научаваш :)

Върни се в “Левски”