Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 14 май 2019 17:11

Eminem написа:
TristaNNN написа:Четейки мненията на колегите, оставам с впечатление, че масовата неприязън към Хубчев се дължи на факта, че е неприветлив и "темерутест". Е, добре де, питам аз сега, ние за какво ще го взимаме в крайна сметка: за треньор по футбол на Левски или за Мис Топ Лице Левски? :roll:
Кокала и Мъри, по които друга голяма част от колегите непрестанно въздиша, да не би да бяха лъчезарни и засмени като прясно женени булки? Въобще, специалисти такива, това ли са ви критериите за треньор на Левски - да се усмихва мило и ласкаво да ви говори сладки приказки, с които да ви гали душите и ушите?

Добре, дай чисто футболно. Според теб, кои са футболните аргументи в полза на Хубчев ?

Остави ти моите аргументи "За", те не са важни. По-скоро виж тия "Против". Ще рече човек, че не коментираме футболен отбор а модно дефиле или конкурс за миски. :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

drvasko98
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот drvasko98 » 14 май 2019 17:15

goro_man написа:Днес бях в компанията на доста успял човек в международните залози (иначе бивш футболист от медалистите в САЩ) и той споделяше с негов приятел че Домусчиев е заложил огромна сума ( бюджета за закупуването на една телевизия ) на титла на оранжевите само че инфото стигнало до Високият бос и той му играе сечено за да не вземе парата. Точният израз е бил " Няма да може на мой гръб да си купи цяла телевизия "
Засмях се на ум....премислих и ми се наредиха доста от резултатите напоследък !!!!
Мисля че е пълен таша* това но пък резултатите докрая ще покажат откъде духа вятъра и кой казва истината, а изказването беше в контекста на това че феновете на оранжевите са разбрали и готвят някакви протести докрая, изобщо интересен край ни очаква

Тоест имаме шанс за титлата, така ли?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 май 2019 17:30

TristaNNN написа:
Eminem написа:
TristaNNN написа:Четейки мненията на колегите, оставам с впечатление, че масовата неприязън към Хубчев се дължи на факта, че е неприветлив и "темерутест". Е, добре де, питам аз сега, ние за какво ще го взимаме в крайна сметка: за треньор по футбол на Левски или за Мис Топ Лице Левски? :roll:
Кокала и Мъри, по които друга голяма част от колегите непрестанно въздиша, да не би да бяха лъчезарни и засмени като прясно женени булки? Въобще, специалисти такива, това ли са ви критериите за треньор на Левски - да се усмихва мило и ласкаво да ви говори сладки приказки, с които да ви гали душите и ушите?

Добре, дай чисто футболно. Според теб, кои са футболните аргументи в полза на Хубчев ?

Остави ти моите аргументи "За", те не са важни. По-скоро виж тия "Против". Ще рече човек, че не коментираме футболен отбор а модно дефиле или конкурс за миски. :shock:

Характерът също е важен. Представи си, че се изпокара с ръководството и подаде оставка. Хайде отново напрежение, поредният треньор и нататък филма го знаем.
Или пък да се скара с някои играчи и те да играят срещу него.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 май 2019 17:44

Eminem написа:
TristaNNN написа:
Eminem написа:

Характерът също е важен. Представи си, че се изпокара с ръководството и подаде оставка. Хайде отново напрежение, поредният треньор и нататък филма го знаем.
Или пък да се скара с някои играчи и те да играят срещу него.

Ми то така по тая логика, изобщо да не взимаме треньор тогава. Да си караме там с помощниците, които не се карат с играчите, понеже знаят, че са за малко и са от благи по-благи бащици. За какво да стягат футболистите да тренират, за какво да им се карат? Ей го, Божи86 рече че всеки ден ходели с усмивка, сиреч, няма гърбене, няма напрежение, няма дисциплина, и всичко е една сладка службичка ама като дойдат сериозните мачове няма да има силици, няма да има и игра. И какво значи да се кара с ръководството? Това никога не съм го разбирал, хеле пък във футбола. Как така ще се караш с "шефа"? И, въобще, кой в реалния живот се кара с ръководството си? Диалог, да. Дискусии, да. Различни гледни точки, да. Ама да се караш чак, не става то така, нищо че всеки се прави на ербап. Както и да е, живи и здрави.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 май 2019 18:02

Иванков остава ли в щаба на Хубчев?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 май 2019 18:07

Ами прави се анализ, първо дали този треньор пасва на философията на клуба като стил на игра и след това, каква атмосфера поддържа в съблекалнята.
В днешно време, играчите са много силни и още по-разглезени, треньорът трябва да намери правилен подход.
Виж Клоп. Мислиш ли, че под негово ръководство може да се скатаваш ? Но играчите го обожават.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 май 2019 18:20

Хубчев дойде ли, ПК може си подписва присъдата. Такова анти обединение около името на един треньор не помня да е имало от времето на Петев.
Освен, че Хубчев е темерут и абсолютен ръб, философията му за футбол на отговаря на Левски. Публиката не търпи 11 човека зад линията на топката. Не случайно скандираме "сините в атака". Ако някой си мисли, че ще дойде в Левски и ще го обърне на провинциален средняк, е няма да се получи. Гранде Ментето не успя, че Хубчев ли ще успее?
Да не говорим за отношението показано към лидера на тима ни Костов, който не беше викан за сметка на някакъв бастун с 5 гола пред сезона.
Добавям отношението му към левскарската общност в последните година и слугинажа му към Микренци в национала.
Ако ПК е решил да приключва в Левски нека Хубчев заповяда. Този път на никой няма да му пука за извинението му.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 май 2019 18:31

Мен не ме притеснява, че Хубчев бил темерут и т.н. По-скоро ме притеснява дефанзивната му тактика/игра на отборите, които е водил. Макар, че в Левски би трябвало да разполага с по-добри играчи и да не му се налага да играе дефанзивно... Тия дефанзивни тактики и опитите за българска версия на тики-така дето се опитваше да налага Дерменджиев са ми дошли до гуша. Левски трябва да играе атакуващо и доминиращо! Ако постигне това и има резултати, изобщо няма да ме интересува, че бил темерут и гледал намръщено!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 14 май 2019 18:41

Всеки треньор си има своя собствена концепция за играта. За това на запад отборите внимателно следят бъдещия си треньор и философията му за играта трябва да съвпада с тази на отбора. За това и Хубчев никога няма да пасне на отбора. Той е по-подходящ за отбори от ранга на Берое и Черно море, които са доволни да са в първата шестица и ако могат да излъжат някой от грандовете им се осмисля сезона. Ако искаме отбора да изглежда като едно време най-малкото, което трябва да се направи е да се търси треньор с подходящия профил и най-вече да е готов да работи с тия футболисти, а не на шест месеца сменяме треньор и той прави чисто нов отбор по негов вкус, който след нови шест месеца се подменя.
И само Левски оле

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 14 май 2019 19:48

сини шампиони написа:Всеки треньор си има своя собствена концепция за играта. За това на запад отборите внимателно следят бъдещия си треньор и философията му за играта трябва да съвпада с тази на отбора. За това и Хубчев никога няма да пасне на отбора. Той е по-подходящ за отбори от ранга на Берое и Черно море, които са доволни да са в първата шестица и ако могат да излъжат някой от грандовете им се осмисля сезона. Ако искаме отбора да изглежда като едно време най-малкото, което трябва да се направи е да се търси треньор с подходящия профил и най-вече да е готов да работи с тия футболисти, а не на шест месеца сменяме треньор и той прави чисто нов отбор по негов вкус, който след нови шест месеца се подменя.

Сигурен съм, че собственика знае, това нещо. Защо, тогава, го наема? Повече от ясно е, че Хубчев ще изгони С. Костов, че ще налага защитна схема, че ще развали добрата атмосфера, че феновете не го искат. Тогава защо? На какво разчита?

Върни се в “Левски”