Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:О, да! И да вземат тенекето преди Арсенал![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
insaneboy1 написа:
Взима домашния требъл, след това изхвърлят Сити за 1-2 години от ШЛ заради ФФП и да идва обратно в Барселона.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Подписва пет годишен договор, провинцията се отделя от Испания, изхвърлят отцепниците от всички ЕКТ, но той печели първенството и купата на Каталуния и Гампер, и всички негови сектанти са доволни
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:MuFc1878 написа:О, да! И да вземат тенекето преди Арсенал![]()
Асените губят финала за ЛЕ, седмица по-късно картофите вдигат ушатата и клетниците от бившето Хайбъри могат да си режат вените![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост