Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
Хубчев няма място на Герена
Премия може да е за предпочитане пред твърда заплата, ако зависиш само и единствено от собствения си труд. В такъв случай знаеш, че ще си съдереш гъза от бачкане, но ще има за какво. Когато освен теб има още около 20 човека, нещата стават други. На някои от тях може просто да не им се работи толкова. Други да са си договорили по-добро възнаграждение и разликата с или без бонус да не им е фрапираща. Трети може просто да са некадърни и дори и да искат, да не могат да допринесат за общото блато, т.е. добри резултати, водещи до обещаните премии. Отделно насреща може да имаш конкуренти, които са по-добри от теб и колкото и да се мъчиш пак да не стигнеш до успех. По тая логика чичо Венци може по милион за титла да дава и кво?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

То добре ама няма такива, няма добри българи, които да се вземат
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Ами аз вече 5-6 мача наблюдавам Илийката Юруков и мога да кажа, че не отстъпва по нищо на един Белмонт. Обаче онзи е Белмонт от Франция и сигурно взема 10 пъти повече от Илия от България.
Има го и другия пример Луи от Франция за мен играе по-добре от Иван от България.
Аз искам от чужденците да правят разликата. Дойде един Холмар и стана най-добрият защитник в БГ. Дойде един Тиам и стана най-добрият дефанзивен халф.
Мариани ми е 50/50, защото не съм видял негов силен мач срещу топ 6 отборите, изключвам 4-1 с Ботев.
Паулиньо го нямаше цяло сезон. И двата силни мача в края няма да измият посредствения сезон.
За Обертан няма какво да говоря...статистиката му не отговаряше на заплатата му. От него се очакваше да е лидер, да води отбора и решава мачове. Аз видях повече характер в един Стаси Костов, който израстна адски много.
За мен проблемът е, че не произвеждаме качество. Не може школата на Левски да не може да произведе бекове. Най-лесната позиция на терена. И няма. Чак налагахме вътрешен халф да играе като десен бек. Да изкараме по едно момче на всяка една позиция, което може да се учи от опитните играчи в отбора, да му се дава шанс(който да си го използва) и до 2-3 години имаш готов играч. Само, че произвеждаме посредственост.
Дано наистина почнат промените в школата, че са адски наложащи.
Има го и другия пример Луи от Франция за мен играе по-добре от Иван от България.
Аз искам от чужденците да правят разликата. Дойде един Холмар и стана най-добрият защитник в БГ. Дойде един Тиам и стана най-добрият дефанзивен халф.
Мариани ми е 50/50, защото не съм видял негов силен мач срещу топ 6 отборите, изключвам 4-1 с Ботев.
Паулиньо го нямаше цяло сезон. И двата силни мача в края няма да измият посредствения сезон.
За Обертан няма какво да говоря...статистиката му не отговаряше на заплатата му. От него се очакваше да е лидер, да води отбора и решава мачове. Аз видях повече характер в един Стаси Костов, който израстна адски много.
За мен проблемът е, че не произвеждаме качество. Не може школата на Левски да не може да произведе бекове. Най-лесната позиция на терена. И няма. Чак налагахме вътрешен халф да играе като десен бек. Да изкараме по едно момче на всяка една позиция, което може да се учи от опитните играчи в отбора, да му се дава шанс(който да си го използва) и до 2-3 години имаш готов играч. Само, че произвеждаме посредственост.
Дано наистина почнат промените в школата, че са адски наложащи.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
rhaegar написа:Премия може да е за предпочитане пред твърда заплата, ако зависиш само и единствено от собствения си труд. В такъв случай знаеш, че ще си съдереш гъза от бачкане, но ще има за какво. Когато освен теб има още около 20 човека, нещата стават други. На някои от тях може просто да не им се работи толкова. Други да са си договорили по-добро възнаграждение и разликата с или без бонус да не им е фрапираща. Трети може просто да са некадърни и дори и да искат, да не могат да допринесат за общото блато, т.е. добри резултати, водещи до обещаните премии. Отделно насреща може да имаш конкуренти, които са по-добри от теб и колкото и да се мъчиш пак да не стигнеш до успех. По тая логика чичо Венци може по милион за титла да дава и кво?
Ти чича ти Венци не го мисли. Той други премии заработва.
А при нас само с премии може да стане работата. И индивидуални и колективни може да са. С наливане на пари за заплати се видя, че не върши работа. А без пари пък нищо не става. Така че , това е някакъв среден вариант при който възнаграждението е обвързано с резултати. Защото има ли резултати има и пари за клуба има и пари за премии. Логиката е проста но ефективна.
rhaegar написа:Да, ония са малоумни да играят предимно за премии. Един автогол на Везалов и премията ти за титла отива в канала, примерно. Не знам да има футболист, който ще се навие доходите му да зависят основно от премии. Вие бихте ли се съгласили, ако работодателят ви предложи подобна схема?
То щото 10 000 евра на месец ПЛЮС евентуалните премии си е направо сиромашия. Все ще се намерят 3-4 играчи по света на прилично ниво да попитат при тези условия
- metodito
- Контакти:
TristaNNN написа:Да, така е. Аз направо предлагам по тая логика най-добре привържениците да играят, тези по-младичките, нали. Хем няма да има дават никакви заплати, хем и клубът ще е на плюс, понеже все пак си плащат за билети/карти.
Какво точно се опитваш да кажеш, че не мога да ти проследя мисълта."БГ-тата са шит, друго си е с негри". Много ясно, че ще им пука повече, мен. Както на Обертан ще му пука много повече, ако играе в Бордо, отколкото в "Левски", Паулиньо в Сао Паоло и на Белмонт в Дижон и тъ нъ. Кое не ти е ясно? Не е квантова физика. А това, че за един Обертан 50 000 евро са като за нас простосмъртните 1000 лева... си е по-скоро наш проблем. Давай му по 100 000 ойро на гол и ще видиш как се прави работата.
- metodito
- Контакти:
rhaegar написа:Да, ония са малоумни да играят предимно за премии. Един автогол на Везалов и премията ти за титла отива в канала, примерно. Не знам да има футболист, който ще се навие доходите му да зависят основно от премии. Вие бихте ли се съгласили, ако работодателят ви предложи подобна схема?
Зависи от много неща. А и футболът не е като стандартните длъцности. И отделно, шефа винаги може да скатае и да не даде бонус (помним един фин челяк как влиза по едни съблекални и обяснява на ритнитопковците, че много биели...
-
THE G.A.M.E
Ей от това най-много се притеснявам - Бат' Петьо е много чепат характер и компромиси не прави.modor написа:Ей това е. Литъл Перуци имал желание да остане. Хубчев обаче не го харесвал.
До колкото знам от беройци, той е причината и Слави Костов да напусне Берое... Май си вкарваме голям таралеж в гащите с Хубчев.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
THE G.A.M.E написа:Ей от това най-много се притеснявам - Бат' Петьо е много чепат характер и компромиси не прави.modor написа:Ей това е. Литъл Перуци имал желание да остане. Хубчев обаче не го харесвал.
До колкото знам от беройци, той е причината и Слави Костов да напусне Берое... Май си вкарваме голям таралеж в гащите с Хубчев.
Какъв Хубчев бре,Божинката е казал че си иска бат Гошо Тодоров.
LEVSKI_FOREVER