Поне от едното уважение към феновете да се размърдат и да вземат победата.Иначе положения имаме, но много грешки на младите.4-5 пропуска на Мейсън, Далот с дузпа и лоши изчиствания.Но това е пътят, тия грешки трябваше да ги има по средата на сезона, а сега да играят младите по-спокойно.А тъпотиите една година ги гледах от Мата, Алексис и Ашльо, дето е ясно, че кариерата им на Олд Трафорд е приключила.
Погба пак играе сам за себе си.Напомня ми на Коби Брайънт, ама Коби с егоизъм печелеше сам плейофни серии.Погба обира освиркванията.Ако можем да си избием парите, редно е да го продадем.Щом и при Оле почна да се лигави, надежда няма.
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Scholesy93
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Джоунс май е пътник. Макар че за мен Смолинг игра по-зле днес.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- White Fang
- Контакти:
Отбора се нуждае от спешно обновяване. Хора като Мата, Иънг, Смолинг, Джоунс и прочие изобщно нямат място в отбора. Погба и Марсиал трябва да седнат малко на пейката, че и те си повярваха, че са големи звезди. Бахти срама, срещу отбори като Хъдърсфийлд и Кардиф да излизаме, все едно излизаме срещу Барселона и Реал Мадрид.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
- Scholesy93
- Контакти:
Сезонът свърши.Ръководството няма шанс да вземе правилното решение, искат и следващия сезон да опропастят.Редно е Оле, в името на клуба, да си признае, че не е готов за това ниво и да си подаде оставката.Два месеца добри резултати донесоха постоянен договор, три месеца отвратителни резултати и игра следователно водят до друго решение.Не знам кога последно сме имали толкова срамен край на сезона.Абсолютно всеки в този клуб заслужава ритник-ръководни фигури, треньори, играчите и те.Феновете дойдоха, въпреки всичката помия последните 2 месеца, невиждана от половин век, да подкрепи отбора, а те играчите разходиха фланелките.
Брилянтно решение с този постоянен договор.Ударихме дъното просто.Тези два месеца бяха най-мъчните 2 месеца като фен на този клуб-безидейност в атака, нищо в защита, скъпоплатени инвалиди разхождат фланелката, незаслужаващи играчи подписват нови договори, а играч като Ерера, който е един от малкото, който имаше класата и борбеността да играе за МЮ, бе тотално забравен от клуба.Удуърд за пет години тотално разруши нещо, което САФ градеше 30 години.
Брилянтно решение с този постоянен договор.Ударихме дъното просто.Тези два месеца бяха най-мъчните 2 месеца като фен на този клуб-безидейност в атака, нищо в защита, скъпоплатени инвалиди разхождат фланелката, незаслужаващи играчи подписват нови договори, а играч като Ерера, който е един от малкото, който имаше класата и борбеността да играе за МЮ, бе тотално забравен от клуба.Удуърд за пет години тотално разруши нещо, което САФ градеше 30 години.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Унижение в пълна сила.
Срам, срам, срам...
Срам, срам, срам...
Оле е аут до края на октомври, ако така продължат нещата.

След ПСЖ
2-2-8

След ПСЖ

- MapTo_D
- Контакти:
Добре, че не съм ги гледал тия папагали, направих си една екстра разходка по морска гара...
Иначе гледам, че Тонката се е сбогувал със сълзи на очи, браво на него. Тоя сезон почти не участва заради травма, не блестеше с качества, с центриранията пък хич, но мисля, че даваше всичко от себе си.

- Scholesy93
- Контакти:
MapTo_D написа:Добре, че не съм ги гледал тия папагали, направих си една екстра разходка по морска гара...Иначе гледам, че Тонката се е сбогувал със сълзи на очи, браво на него. Тоя сезон почти не участва заради травма, не блестеше с качества, с центриранията пък хич, но мисля, че даваше всичко от себе си.
За 10 години всеки мач с оставаше сърцето на терена.Чак ме хвана срам, че така го изпращаме.То и стадионът се поизпразни.
Тони В, Ерера, Де Хея и той ще си ходи.....То не остана кой да се раздава на терена.Лингард и Скот чат пат тичат, останалите боза.Хайде, и Шоу дава максимума.
- Scholesy93
- Контакти:
Под нас са Уулвърхемптън, Евертън и Лестър.И трите отбора ще инвестират яко, а имат и кадърни треньори.Ако още едно лято не си свършим работата като хората, следващият сезон новият уж временен треньор, който ще дойде ноември-декември, ще гони топ 8.
- Unforgiven_M
- Контакти:
С точките, които отборът загуби от вече отдавна изпадналите отбори в последните 2 кръга, можеше да си осигури топ 4... Играчите, които играят в момента в Юнайтед не са дори и средно ниво играчи - те са срам и позор за футбола! Няма един с топки и желание за победи! Не с 25, с 50 процента надолу заплатите! За такъв срам какви пари?
Как може да посрещнеш изпадналият Кардиф и да загубиш у дома? Как не може да спечелиш срещу Хъдъсрфийлд, които имат 10 точки за целият сезон? Двата отбора заедно струват по-малко от пазарната цена на Погба! Даже с всичките си резерви!
Без играчи толкова! Моуриньо върна Юнайтед с 20 години назад с разходите по Погба и Санчез! Вместо да се направи селекция с качество, той купи едно леке и един свършил с футбола! Ами няма как да стане! Ибра не беше лош, но пенсионер - никаква перспектива, никаква мисъл за бъдещето! Ами за това сега - 6то място! И загуби от отбори, които би трябвало Юнайтед да отнесе с по 4-5 гола разлика!
Как може да посрещнеш изпадналият Кардиф и да загубиш у дома? Как не може да спечелиш срещу Хъдъсрфийлд, които имат 10 точки за целият сезон? Двата отбора заедно струват по-малко от пазарната цена на Погба! Даже с всичките си резерви!
Без играчи толкова! Моуриньо върна Юнайтед с 20 години назад с разходите по Погба и Санчез! Вместо да се направи селекция с качество, той купи едно леке и един свършил с футбола! Ами няма как да стане! Ибра не беше лош, но пенсионер - никаква перспектива, никаква мисъл за бъдещето! Ами за това сега - 6то място! И загуби от отбори, които би трябвало Юнайтед да отнесе с по 4-5 гола разлика!