Game of Thrones / Игра на тронове / Домът на дракона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: Game of Thrones / Игра на тронове
Забелязахте ли бъчвите по кулите като най ясно се виждат до най близката кула в дясно до Церсей.
100% ще хвърли малко драконов огън, но според мен няма да успее да постигне желаният резултат от нея.
Така високо поставени няма да вършат работа освен ако не ги мятат по хората от горе най вече над голямата главна порта, защото само с взривяване няма да има ефект. Вероятно ги е поставила там, за да може дракона като мине с огъня си да ги запали и така да избие цивилните. Вижда се, че ги е поставила точно там, където се събират всички цивилни и така ще ги постави в капан, за да няма на къде да бягат и да се изпържат всичките. Може да ги ползва и просто да събори изходите и така пак да остави хората приклещени сред руините докато Денерис атакува отгоре.

100% ще хвърли малко драконов огън, но според мен няма да успее да постигне желаният резултат от нея.
Така високо поставени няма да вършат работа освен ако не ги мятат по хората от горе най вече над голямата главна порта, защото само с взривяване няма да има ефект. Вероятно ги е поставила там, за да може дракона като мине с огъня си да ги запали и така да избие цивилните. Вижда се, че ги е поставила точно там, където се събират всички цивилни и така ще ги постави в капан, за да няма на къде да бягат и да се изпържат всичките. Може да ги ползва и просто да събори изходите и така пак да остави хората приклещени сред руините докато Денерис атакува отгоре.

Доста насилено върви сезона с доста грешки, гафове и нескопосани сцени. Опитали са да го изкарат повече на ефекти, повече на EPIC сцени, които са се превърнали в EPIC BULLSHIT, както можем да видим.. Джон е толкова обезличен през сезона, така му плюха на името, че най-вероятно е най-трагичния герой след Найт Кинг, а двамата са следвани от Денерис. Според мен, с малко повече желание, можеха спокойно да отделят целия осми сезон за голямата битка срещу Найт Кинг и неговата армия, и след това да пуснат още един сезон за това кой ще седне на Железния трон. Вместо това ни дадоха малко cock шеги и секс отначало, показаха ни колко нескопосани военни тактици са, Джон крещя срещу дракон, Аря уби лошите и сега за капак ни дават епизод 4, който не знам как е възможно, но беше още по-зле.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
Furious_Monk написа:Ще го дават малко по подобие на Марк Антоний и Клеопатра...![]()
Тирион цял сезон го мачкаха, не му ли е време да изиграе някоя значима роля и той?
Трудно според мен,докато имаше материал,Тирион беше доста по-комплексен образ,последните сезони пие вино и пуска шеги...
И преговоря по 50 пъти с Церсей.
paceto написа:Забелязахте ли бъчвите по кулите като най ясно се виждат до най близката кула в дясно до Церсей.
pace,що ми се струва че се опитваш прекалено много да тълкуваш всяко едно нещо,готино щеше да е ако наистина влагаха толкова мисъл за да изпипът нещата и да го направят както в първите сезони,ама 8 сезон до момента е една съвкупност от не много помислени сцени и едно препускане за да му се види по-бързо края.
Нещо друго което също е доста фрапиращо 3-4 сезона билдват Night King-a за големия лош чичко,и накрая единственото за което послужи беше да смали армията на Денерис.И това за сметка на Церсей и Еурон телепорта който е невидим и мачка всичко живо.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
- paceto
- Контакти:
Че то за всичко си има причина и вероятно причината за появата на НК е именно да смали армията на Денерис понеже ако не беше той не знам Церсей какви шансове щеше да има. Нали това го приеми като хипотетичен вариант, така както например съживяването на Джон е с цел да обедини Севера и впоследствие да ги обедини за битката срещу НК. Ако не беше той Севера щеше да падне буквално за 5 минути понеже Денерис нямаше да е там с армията и щеше да чеше Церсей по задника по това време.
Колкото до снимката го коментирам, защото има не малко теории че алкохоличката ще използва Драконов огън особено като види, че губи битката и така да постигне желаната цел на Лудият крал да изпепели всички. Има теория, че тя ще задейства този план по рано, защото се ядосва понеже Златната армия се обръща срещу нея като започват да избиват войниците на Ланистър зад стените т.е. буквално откача и дава нареждане да запалят огъня като за целта използвали пак "малките птички" както беше при унищожаването на септата.
То още след този атентат, където загинаха и стотици невинни граждани извън сградата трябваше да се вдигнат на бунт и да я свалят, ама все пак говорим за сериал и не трябва да се търси логика много като в реалният живот. Ако се търсеше логика ето това трябваше да се случи още със старта.

Колкото до снимката го коментирам, защото има не малко теории че алкохоличката ще използва Драконов огън особено като види, че губи битката и така да постигне желаната цел на Лудият крал да изпепели всички. Има теория, че тя ще задейства този план по рано, защото се ядосва понеже Златната армия се обръща срещу нея като започват да избиват войниците на Ланистър зад стените т.е. буквално откача и дава нареждане да запалят огъня като за целта използвали пак "малките птички" както беше при унищожаването на септата.
То още след този атентат, където загинаха и стотици невинни граждани извън сградата трябваше да се вдигнат на бунт и да я свалят, ама все пак говорим за сериал и не трябва да се търси логика много като в реалният живот. Ако се търсеше логика ето това трябваше да се случи още със старта.

paceto написа:Че то за всичко си има причина и вероятно причината за появата на НК е именно да смали армията на Денерис понеже ако не беше той не знам Церсей какви шансове щеше да има. Нали това го приеми като хипотетичен вариант, така както например съживяването на Джон е с цел да обедини Севера и впоследствие да ги обедини за битката срещу НК. Ако не беше той Севера щеше да падне буквално за 5 минути понеже Денерис нямаше да е там с армията и щеше да чеше Церсей по задника по това време.![]()
То още след този атентат, където загинаха и стотици невинни граждани извън сградата трябваше да се вдигнат на бунт и да я свалят, ама все пак говорим за сериал и не трябва да се търси логика много като в реалният живот. Ако се търсеше логика ето това трябваше да се случи още със старта.![]()
За тази снимка конкретно изглежда правдоподобно,ама че за всичко си има причина за мен е твърде висок стандарт който в този сезон не се поддържа.
Аз също хич не обичам вглеждането в малките детайли и примерно това с чашата въобще не ми дреме,ама в твърде много ситуации за самият сериал започнаха да се случват много дебилни неща.
Дано все пак последните два епизода да са на ниво и последният сезон на този страхотен сериал да не бъде колкото да има край.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Пацето яко се е филмирал. Харесва сериала до такава крайност, че буквално се чуди как да оправдае глупостите, които сътвориха двамата хубавци. Шоуто беше перфектно, докато слушаха Мартин, но сега за нищо не става. Това е най-слабият сезон от всички.
То, ако се търсеше логика ей този човек отдавна да е на трона и да управлява дълго и щастливо.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kHkmHqej4Rk[/youtube]
Алкохоличката не и стига, че има два дракона, ами и драконов огън щяла да използва.
То, ако се търсеше логика ей този човек отдавна да е на трона и да управлява дълго и щастливо.
Алкохоличката не и стига, че има два дракона, ами и драконов огън щяла да използва.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
Според мен вече не трябва да търсим логика. Това е втория сериал, който съм гледал и за който ми е пукало (другия беше Breaking Bad).. тия направо го съсипаха в тия два епизода (въпреки, че съсипването според мен започна още със сезон 7, но кулминацията е в последните две седмици) и наистина е ужасно да си отделил 8 години в следене на един проект/сериал и накрая две мухи без глави да си правят гавра с подобни малоумщини, опитвайки се да заблуждават феновете с някакви жалки опити с EPIC (BULLSHIT) сцени и разваляне на герои и техните истории. На Джон предназначението беше битка срещу Найт Кинг. За това го градяха от кой сезон? Четвърти? Не съм сигурен в кой точно, но когато видя Walker-а да взима бебето в гората. В пети сезон точно това ни показаха и оттогава чакаме Джон Сноу срещу Найт Кинг... е, получихме Аря с "клъч" момент/пародия, потресаващо тъпа сцена.. Веднага като се изпари Найт Кинг и ми мина през главата, не е ли по-логично след като огъня не го уби, валирианската стомана също да не го убие?? … За Денерис, при нея беше ясно, че няма да управлява. Според мен и Джордж ще я убие в един момент, когато реши да напише книгите. Просто Трона й е фикс-идея и не виждам друг изход освен трагична смърт. Проблема обаче с тези два последни епизода беше, че убийството на Дотраките беше малоумно, убийството на Мисандей беше малоумно, убийството на Регал беше най-малоумното в историята.. По много елементарен начин с крайно нескопосана режисура директно превърнаха Денерис в Mad Queen.. Пак казвам, според мен беше много възможно да се стигне до там при нея, защото е обсебена от Трона, а и е Таргариен… но самия начин, по който се случи всичко толкова бързо, почти колкото некадърно, ме разочарова истински.
Сега чакаме епизод 5. Почти е сигурно, че Денерис ще долети на Дрогон, който преди време явно беше снесъл яйца и към момента би трябвало да са достатъчно големи за да са готови за битка. Със сигурност Денерис ще помете пирата Грейджой, Церсей ще я убие или Джайми или Аря и въпроса е за последния епизод кой ще убие Денерис... Най-вероятно Аря (че кой друг)... Но съм убеден, че ни чакат още невероятни тъпотии... Забравих да спомена изключително смешната сцена пред Кралски Чертог, в която Церсей можеше да изтреби всички, просто защото някой беше решил да изпрати Денерис заедно със своята армия от 60 човека на гол терен.. Церсей буквално можеше (и трябваше, ако съдим от това каква е) да издуха всичко пред нея, включително и Дрогон, знаейки колко са точни тия огромни арбалети на Юрон, целейки летящи дракони на 300 метра височина..
Сега чакаме епизод 5. Почти е сигурно, че Денерис ще долети на Дрогон, който преди време явно беше снесъл яйца и към момента би трябвало да са достатъчно големи за да са готови за битка. Със сигурност Денерис ще помете пирата Грейджой, Церсей ще я убие или Джайми или Аря и въпроса е за последния епизод кой ще убие Денерис... Най-вероятно Аря (че кой друг)... Но съм убеден, че ни чакат още невероятни тъпотии... Забравих да спомена изключително смешната сцена пред Кралски Чертог, в която Церсей можеше да изтреби всички, просто защото някой беше решил да изпрати Денерис заедно със своята армия от 60 човека на гол терен.. Церсей буквално можеше (и трябваше, ако съдим от това каква е) да издуха всичко пред нея, включително и Дрогон, знаейки колко са точни тия огромни арбалети на Юрон, целейки летящи дракони на 300 метра височина..
Tiberius написа:Пацето яко се е филмирал. Харесва сериала до такава крайност, че буквално се чуди как да оправдае глупостите, които сътвориха двамата хубавци. Шоуто беше перфектно, докато слушаха Мартин, но сега за нищо не става. Това е най-слабият сезон от всички.
Тоя човек беше ИСТИНАТА!
Абсолютно! Майкъл Джордън на играта на тронове!
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV