Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kadett1
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот kadett1 » 11 май 2019 17:44

cskarcheto92 написа:
wu_dnica написа:Някъв си журналяк се изказал ,че Робъртсън бил с класа за Барса,но нямало как да стане такъв трансфер. Супер се изсмях,как нямат шанс за него нито пък Анди би се навил. А в същото време друга новина е ,че коути бил вариант за нас. Тука още по голям смях...нито го искаме ,нито ни трябва и те ще ни се молят да го купим. Как само се обърнаха нещата за година. :twisted:

За символична цена ( 50 млн, а не 100, които му търсили ) ще е добър трансфер. Напусна ни и много го определиха за Юда и т.н , но това не го прави слаб играч. Не му тръгна в Испания, а и съм сигурен, че съжалява за постъпката си. Направи грешка, но може да опрости малко греховете си. И все пак не вярвам, че може да се стигне до такъв трансфер. Но ще е и доста тъпо да го гледам с фланелката на Сити, Юнайтед или Челси...

Клоп не би позволил завръщането на тоя паляк на Анфийлд. Всякакви приказки за завръщането му са си чиста загуба на време.
Впрочем , пожелавам му развитие на кариерата като на Торес или Оуен.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 11 май 2019 18:55

Аз пък се надявам да скъса коленни връзки.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

ruga4
Контакти:

Мнениеот ruga4 » 11 май 2019 19:39

Като гледам Хари Уилсън и Марко Груич играят доста стабилно в отборите си ,заслужават шанс следващия сезон.

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 11 май 2019 21:19

john barnes написа:
plmar написа:Липсващото парче от пъзела е Андре Гомеш! Черен бял, Танги си е супер, нема кво да се чудим.

По-скоро е Рубен Невеш от вълците. Към него и Брандт имаме апетити за лятото.

И двамата johni, и двамата + Окса и Хари и селекцията можем да я броим за завършена!
Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 май 2019 22:19

kadett1 написа:
cskarcheto92 написа:
wu_dnica написа:Някъв си журналяк се изказал ,че Робъртсън бил с класа за Барса,но нямало как да стане такъв трансфер. Супер се изсмях,как нямат шанс за него нито пък Анди би се навил. А в същото време друга новина е ,че коути бил вариант за нас. Тука още по голям смях...нито го искаме ,нито ни трябва и те ще ни се молят да го купим. Как само се обърнаха нещата за година. :twisted:

За символична цена ( 50 млн, а не 100, които му търсили ) ще е добър трансфер. Напусна ни и много го определиха за Юда и т.н , но това не го прави слаб играч. Не му тръгна в Испания, а и съм сигурен, че съжалява за постъпката си. Направи грешка, но може да опрости малко греховете си. И все пак не вярвам, че може да се стигне до такъв трансфер. Но ще е и доста тъпо да го гледам с фланелката на Сити, Юнайтед или Челси...

Клоп не би позволил завръщането на тоя паляк на Анфийлд. Всякакви приказки за завръщането му са си чиста загуба на време.
Впрочем , пожелавам му развитие на кариерата като на Торес или Оуен.

Е, ти пък...тва няма как да стане вече защото примерно Оуен не взе нищо след като ви напусна и удари наистина дъното :? :? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

А Коу вече има 4 трофея на сметката си само за година и малко извън Анфийлд....

иначе Оуен като беше при вас беше баси машината :geek:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 12 май 2019 16:28

plmar написа:
john barnes написа:
plmar написа:Липсващото парче от пъзела е Андре Гомеш! Черен бял, Танги си е супер, нема кво да се чудим.

По-скоро е Рубен Невеш от вълците. Към него и Брандт имаме апетити за лятото.

И двамата johni, и двамата + Окса и Хари и селекцията можем да я броим за завършена!

Гомеш май отива в Тотнъм по последните информации а и като цяло след като отиде в Барселона и дори сега в Евертън не ме впечатлява (преди Барса му се кефех всъщност)...

Ндомбеле е много добър и ще става все по-добър, но той е по-скоро тип Фабиньо, въпреки че може да играе и box-to-box...Невеш същата работа, даже ще видим днес как играе най-дълбоко от халовете на вълците (иначе аз лично много му се кефя и бих искал да го вземем така или иначе)....но не мисля, че ще е който и да е от двамата честно казано...

Още миналото лято стана ясно че търсим атакуващ, креативен халф и затова искаме Фекир....за съжаление не мисля, че ще се върнем към него, но тук някой спомена Бруно Фернандеш - много добра опция в момента според мен....като цяло в момента вече се споменаваме в борбата за всички големи имена и имаме шанс да ги привлечем, за разлика от преди няколко години...Жоао Феликс ще струва скъпо, но ако можем да го измъкнем ще ни е най-добрия ход сякаш....Кай Хаверц също е с огромен потенциал и е всеизвестно, че Клоп го харесва, но сякаш е по-вероятно да не ходи никъде това лято....

Като цяло най-очевидния вариант в момента за халф е Юлиян Брандт - млад но в същото време има и опит, има визия, удар и най-важното за Клоп - може да играе на няколко позиции - почна кариерата като крило, после втрои нападател с Кислинг и сега играе вътрешен халф а и това лято има клауза от 25 милиона евро, което е смешна цена в днешния пазар, особено предвид качествата и потенциала му....

А и като цяло сега с връщането на Окс, местата в халфовата линия са ни кът като цяло, ако някой не напусне, а честно казано единствения, който обективно погледнато виждам вариант да си тръгне е Милнър и то, ако Лийдс се върнат във ВЛ, да отиде да завърши там кариерата си от където е започнала. Това би освободило още едно място, но да не забравяме че и Груич се връща и според мен след сезона който направи във Херта, Клоп ще му даде шанс при нас този сезон. Хари Уилсън също се връща и той може да играе в центъра, предвид, че не е от най-бързите крила, но пък техника и визия има...за съжаление в момента не изглежда да има дългосрочно бъдеще при нас, но силно се надявам да не е така защото много ме кефи лично мен. Уудбърн мисля, че ще си замине за постоянно това лято вече, но това почти няма отношение към титулярните места така или иначе.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 12 май 2019 19:22

Зиеч за мен е човекът за нас.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 май 2019 16:02

"Сериозно. Ако можех сам да избера отбора, в който искам да играя, щях да отида в Ливърпул", сподели Берарди.

Желан от Юве и Интер. Ефекта Клоп :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 13 май 2019 16:57

Дайте малко инфо, за пръв път го чувам!
Изображение

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 13 май 2019 17:47

Слухове, че Де Лихт ще преговаря с Ливърпул, преди да вземе окончателното си решение дали да дойде при нас или да отиде в Барса.

Трофеят в ШЛ е без алтернатива, просто трябва да го спечелим. През 2012-та Челси го спечели в един доста странен и колеблив сезон, а именно тази победа им донесе Азар в отбора. Не казвам, че сега има футболисти като него на пазара, но все пак играчите от най-висша класа искат трофеи и успехи. Вярвам, че ще направим поне един голям удар това лято, особено ако спечелим 6-тата.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”