Локомотив Пд-Миньор Пк 1:1

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

staria
Контакти:

Re: Локомотив Пд-Миньор Пк 1:1

Мнениеот staria » 31 яну 2010 11:04

По темата: мисля че в тези първи три контроли трябваще да се избистрят просто хората, които отиват в Турция. А резултати от контроли, не би трябвало да са от интерес за никой трезвомислещ човек. Точки за контроли се не дават.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 31 яну 2010 11:09

dde написа:не е по темата, но все пак за дошлите на гости - това е декларация от фенове на Ботев към ДХ преди няколко години - само вижте от какво се жалват-
"По повод присъствието на фенове на последната пресконференция на ПФК Ботев 1912 АД в петък 03.06.2005 в ресторант Българи, поясняваме че не е променена негативната позиция на феновете спрямо повечето от действията на Димитър Христолов.Временното примирие ,което бе сключено под давлението на Ясен Петров и Костадин Костадинов изтече с последния съдийски сигнал на мача в Бобов дол.Напомняме на клубното ръководство ,че не са издължени голяма част от договорените суми за организиране на екскурзии и други фенски мероприятия .Нови договорки между фенове и ръководство ще бъдат възможни ,след консултации с всички групировки и фракции на жълто - черните бултраси и приключване на финансовите въпроси с клуба."

Ама какво се учудващ, тя "войната" започна не защото играеха по Б групите или нещо подобно, тя започна когато Митето спря да плаща по 500 лева на месец... Сега говорят за някакви 10 години, а те всъщност са 2-3. Както и да е. Не ме интересуват и предлагам да не си осмърдяваме форума с тях. Да се оправят, проблемите са техни.

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 31 яну 2010 11:14

Що се отнася до мача с Миньоро мисля, че нещата вървят повече от добре. Имаме много нови играчи които е много трудно за този кратък период да се прецени правилно качествата на всеки пооделно. Така, че след лагера в Анталия всико ще си дойде по местата за което съм сигурен.
САМО ЛОКО И КОКО.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 31 яну 2010 11:23

Fichango написа:Уау, оше първото изречение ме грабна. За мен е добър отбор... много добър е дори :)

Пак казвам,че са добър отбор.През есента биха ЦСКА,Черноморец,Пирин,Берое...А с нас направиха 3-3,значи наистина са добри ;) На шесто място са,а ние на 15-о.Запазиха си отбора,а при нас дойдоха сума ти нови...а бе кво ти обяснявам
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 31 яну 2010 11:44

Айде пак се почна :evil: Кой ще си ходи на село,кой не,ще стане ясно съвсем скоро.Пишете по темата,ако ще пишете.И ако може без излишно "сране".
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 31 яну 2010 13:25

Добър мач е станало,Миньор са доста добри...Някой има ли инфо как е изглеждал състава на Локо :) :) :)

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 31 яну 2010 15:00

_RoKi_ написа:Добър мач е станало,Миньор са доста добри...Някой има ли инфо как е изглеждал състава на Локо :) :) :)

ЛОКО ПД: Ставрев; Мечечиев (69 - Сечков), Кюмюрджиев (61 - Гаджалов), Георгиев (61 - Каран), Бенжелюн (46 - Радев); Кики (67 - Абушев), Даксон, Чипев, Кр. Трифонов (46 - Семлер); Пума, Дембеле (69 - Марчев);
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Върни се в “Локо Пловдив”