Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот damyanov1963 » 09 май 2019 20:04

Илия Груев: Вердер е постижение, откъснал съм се от Левски
09 май 2019 | 18:33 1285
0 3
Новият помощник треньор на Вердер (Бремен) Илия Груев говори за новата си работа пред колегите от "Дарик".

"Това е едно голямо признание не само за мен, а и за работата, която свърших през годините, Бундеслигата е едно много високо ниво, Наставникът на Вердер Флориан Кофелд е един млад специалист, с амбиции, това говори само по себе си къде ще бъда на работа от следващия сезон", започна Груев.
"Доста помислих по този въпрос, човек иска да се развива, това е следваща стъпка в развитието ми, исках да направя стъпка напред, работи се в екип, аз съм екипен играч, мога да помогна на наставника с опита си, един отбор като Вердер Бремен е постижение".
"Илия е 4 години във Вердер Бремен, нямам притеснение, както аз, така и той, давам пример Пол Дардай беше треньор на двамата си сина, това не е проблем, аз все пак съм помощник-треньор. Дано това мое присъствие му донесе положителни емоции, защото винаги сина се сравнява с бащата, горд съм, всичко е постигнал сам", коментира Груев-старши относно това, че ще работи заедно със сина си, който има професионален договор с клуба от Бремен.
"Доста се дискутира тук Висшата лига на Англия, радвам се за Клоп и Ливъпрпул, имам контакти с него, той е добър не само като треньор, но и като човек, респект за Почетино и Тотнъм, за мен това е невероятно, ако Челси и Арсенал се класират, стискам палци за Айнтрахт", каза Груев по повод случилото се в полуфиналните битки от Шампионска лига и предстоящите такива в Лига Европа.
Що се отнася до спекулациите относно Левски, той коментира по следния начин: Познавам Павел Колев в Левски, той е сериозен човек, познавам го от работата в БФС, с него се познаваме, пием кафе, като се прибирам в България, пак ще продължим да го правим, той е интересен събеседник, фен съм на Левски, може би това, че не бях треньор някъде е породило спекулациите за Левски, откъснал съм се от Левски, на този етап моите планове, кариери и цели са съсредоточени в Германия.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: "Илия Груев: Вердер е постижение, откъснал съм се от Левски"

Мнениеот Странджата » 10 май 2019 12:06

"Илия Груев: Вердер е постижение, откъснал съм се от Левски" - още едно манипулативно заглавие. Човекът казва, че е далеч от Левски, но е предпочетено - откъснал съм се от Левски - израз с далеч по-различна конотация. Предпочитам да се нервя тука във форума, защото знам, че ако има нещо не както трябва, то не е израз на зла воля, а на несполучлив израз. Затова и по-добре не четете тези злобни и продажни медии - и без това все някой тук ще каже онова, което би имало някакво значение.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 10 май 2019 17:42

Сегашният ни треньор каза че този които се върти из медиите за нов наставник е правилният избор.Това застраховка към някои от двамата ли е.Щото двама се спрягат.Страх от мнение ли е какво........Също спомена уж между другото че Костов е имал нещо против феновете затова реагирал така... :o Нали сега......не е това начина да настроиваш точно публиката срещу единствения що годе футболист които дава каквото може на терена.Не ти допада....океи но не забравяи че е голмаистор и дърпа отбора този сезон.
И не на последно място не е нужно винаги да апострофира какво е казал предишният треньор и как тои не бил забелязал такова нещо.Леко мазен ми идва като поведение......лично мнение разбира се което може и да не е вярно за повечето тук.Ако е истински Левскар по душа трябва да се бориш да си треньор за постоянно.Това е чест за всички.Не да пишеш глупости със пожелания за следващия какво и как да направи....

niki4Him
Контакти:

Мнениеот niki4Him » 10 май 2019 18:37

Вълчан написа:Сегашният ни треньор каза че този които се върти из медиите за нов наставник е правилният избор.Това застраховка към някои от двамата ли е.Щото двама се спрягат.Страх от мнение ли е какво........Също спомена уж между другото че Костов е имал нещо против феновете затова реагирал така... :o Нали сега......не е това начина да настроиваш точно публиката срещу единствения що годе футболист които дава каквото може на терена.Не ти допада....океи но не забравяи че е голмаистор и дърпа отбора този сезон.
И не на последно място не е нужно винаги да апострофира какво е казал предишният треньор и как тои не бил забелязал такова нещо.Леко мазен ми идва като поведение......лично мнение разбира се което може и да не е вярно за повечето тук.Ако е истински Левскар по душа трябва да се бориш да си треньор за постоянно.Това е чест за всички.Не да пишеш глупости със пожелания за следващия какво и как да направи....

Абе пак не си разбрал Костов към феновете на Ботев е направи уж жеста бе братче ти си като Чичо Пенчо :)
Иначе всички се изказват ласкаво за Петър Хубчев, но няма да е добре приет, освен ако не почне добре в евротурнирите и е плюс това ако е истина, че участва в правенето на селекцията и гледането на футболисти.

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 10 май 2019 21:41

Гледам и се чудя как може да сме изпуснали тоя "мега " талант Йомов :roll:
Добре че е Левски иначе суманати хора ще си умрат като кучета без история. ...на наш гръб що народ станаха известни не е истина. Който му е взел парите на това момче е най- далновидният човек на Герена..

На линия
vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 май 2019 22:32

goro_man написа:Гледам и се чудя как може да сме изпуснали тоя "мега " талант Йомов :roll:
Добре че е Левски иначе суманати хора ще си умрат като кучета без история. ...на наш гръб що народ станаха известни не е истина. Който му е взел парите на това момче е най- далновидният човек на Герена..

Не беше ли той, дето се откупил от Левски за 37-8 хиляди. Някой от Славия беше и беше супердоволен.

Plamen_i00
Контакти:

Мнениеот Plamen_i00 » 10 май 2019 22:36

vvessel написа:
goro_man написа:Гледам и се чудя как може да сме изпуснали тоя "мега " талант Йомов :roll:

Не беше ли той, дето се откупил от Левски за 37-8 хиляди. Някой от Славия беше и беше супердоволен.

Той е.

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 10 май 2019 22:46

Plamen_i00 написа:
vvessel написа:

Той е.

Това имам впредвид който е разменил това момче за 37-8 000 лева е умник

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 11 май 2019 08:11

goro_man написа:
Plamen_i00 написа:
vvessel написа:

Той е.

Това имам впредвид който е разменил това момче за 37-8 000 лева е умник

И той е от наследниците на сини легенди - внук е на Тодор Барзов.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 11 май 2019 08:27

И аз го гледах вчера. На рамо да си го носят. Да бяха купили и Алекс. Направи ми впечатление нещастника дето коментираше двубоя. Десет пъти каза, че Славия ще играе бараж с Левски. Иска ми се да го чуя какво ще говори на баража, който ще видите, че ще е Етър (Велико Търново) - ЦСКА – София (София).

Върни се в “Левски”