Game of Thrones / Игра на тронове / Домът на дракона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Re: Game of Thrones / Игра на тронове

Мнениеот Авалокитешвара » 08 май 2019 11:05

rhaegar написа:Много класен пост:

https://www.reddit.com/r/asoiaf/comment ... urce=share

Заставам с две ръце зад това мнение. Аз също отдавна смятам, че С7 беше изцяло сринат от гледна точка на здравия разум, поради махането от сценария на (фалшивия?) Егон. Има промени и промени. Свеждането на ролята на Доран до нула беше неприятно, но все пак има много сюжетни линии. Може и да упростим нещата. Но махането на Егон разрушава сюжета, защото с него има баланс, а балансът е много важен за да бъде смислен сюжетът. При директното пристигане на Денерис, като отчетем грамадната ѝ сила и нищожността на Церсей, не може да има друго смислено продължение, освен моментално падане на Церсей и овладяване на целия юг до шийката от Денерис. А това продължение просто не би било интересно за зрителя, поради което следва нонсенс след нонсенс.
За Юрон съм напълно съгласен, че да отнеме дракон на Денерис с магическия рог е ок (и хипотезата, че по този начин Визерион ще бъде овладян от КН ми изглежда съвсем добре), докато убиването на Регал в сериала е цяла канонада от безсмислици.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 май 2019 13:33

Е,Богу,сериалът е към края си,а аз чак сега откривам темата... :lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 08 май 2019 20:55

delqnski47 написа:Е,Богу,сериалът е към края си,а аз чак сега откривам темата... :lol: :lol: :lol:

Влезе и темата умря :mrgreen:

Не се прави така. Напиши някоя теория за края, пусни голи снимки на Мисандей - влез като културен човек :!:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 май 2019 21:01

Groucho написа:
delqnski47 написа:Е,Богу,сериалът е към края си,а аз чак сега откривам темата... :lol: :lol: :lol:

Влезе и темата умря :mrgreen:

Не се прави така. Напиши някоя теория за края, пусни голи снимки на Мисандей - влез като културен човек :!:

Със или без глава я искаш :lol:
Иначе мани ташака,ама ме е яд.Тва сигурно щеше да ми е любимата тема.И без това българския футбол е тъп и скучен. :lol:
За протокола :arrow: Залагам два биткойна,че Джейми ще седне на Трона с оная "германката" :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 08 май 2019 21:22

Еми като не излизаш от онази тема на пребоядисаният отбор така ще е. :lol:
Джейми няма шанс да седне, че дори няма много голям шанс да оцелее до края.

По скоро Джендри има повече шансове за същото като вече законен син на Робърт и може да се приеме като негов наследник за трона. Много се надявам Хрътката да оцелее след битката срещу брат си и накрая да се оттегли някъде на Север и да си отвори гостилница, че да яде пилета на корем. :lol:

Не знам, ама още като гледах тази сцена за първи път ми стана любимата. :mrgreen:

Изображение

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GWmGrR9a818[/youtube]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 08 май 2019 21:39

Впечатляваща кариера. Току-що стана лорд, а вече да се готви за крал- амбицията на Церсей ряпа да яде. Поне да бе умрял веднъж, че да имаше моралното право да претендира за трона.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 май 2019 22:00

Човекът провъзгласи, че вече не е Джендри Ривърс. Той никога не се е казвал така. Едно че не е признато благородническо копеле, което да му даде второ име, друго че ако е имал, е трябвало да е Уотърс. :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 08 май 2019 22:43

rhaegar написа:Човекът провъзгласи, че вече не е Джендри Ривърс. Той никога не се е казвал така. Едно че не е признато благородническо копеле, което да му даде второ име, друго че ако е имал, е трябвало да е Уотърс. :mrgreen:

Голям си профан, копелетата на бурен край са Сторм :oops:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 май 2019 22:48

Soulen написа:
rhaegar написа:Човекът провъзгласи, че вече не е Джендри Ривърс. Той никога не се е казвал така. Едно че не е признато благородническо копеле, което да му даде второ име, друго че ако е имал, е трябвало да е Уотърс. :mrgreen:

Ем да, ама той е роден в KL. Няма значение кой е баща му.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 08 май 2019 22:51

rhaegar написа:
Soulen написа:

Ем да, ама той е роден в KL. Няма значение кой е баща му.

Джон да не е роден на Север случайно. Не се казва Джон Санд.

Ако на Джендри му се знаеше кой е баща му щеше да е Сторм като Едрик Сторм, къде оная искаше да го гори от свидетелите на Йехова.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Свободна зона”