Приготвил съм всички колби и съм с почти пълна мана.
Форца Ериксен и к0рейския Меси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bubka написа:Bernaleo написа:Los Che написа:И какво точно ви е виновен сеньор Ernesto Valverde? Тактиката му беше добре подготвена, предпазлива защото в първата среща видя силните страни на докерите и е предвиждал лош развой на мача.
Самите му треньорски умения са кръгла 0.Играе за 1-0 и ако Меси има ден бием с разлика.Никаква преса,уж излизаме с 4-3-3 а играем 4-4-2.Халфовете ни са кръгла 0(което според мен бе причината да загубим),защитата ни играе дълбоко в нашата половина през повечето време(понеже не пресираме),отделно Меси и Суарез отпред и чакат на готово.Няма как да стане при положение че халфовете ти са кръгла 0 и отзад имаш Пике който е по бавен от баба ми.Отделно че С.Роберто не е бек,а Алба е добър само в атака това всеки го знае.
Абе според мен си взехте няколко мача благодарение на него. Особено оново 0:3 за купата срещу нас. Играхте по-дефанзивно, на контри и ни излъгахте. До преди него, всичките треньори напрактика не променяха стила на игра още от Пеп - владеене на топката, атаки и това е. Напрактика, както и да се развиваше даден мач, играехте по един и същи начин. А той вкара за първи път някои по-различни тактически елементи. Не бяхме нещо особено този сезон, но все пак ни бихте три пъти и едно равенство.
По-скоро бих отдал тая голяма загуба на бездушието на играчите ви и липсата на лидер, какъвто Меси НЕ Е, когато отборът е в КРИТИЧНА СИТУАЦИЯ.
Sardukar написа:Има ли други за Тотнъм тази вечер?
Приготвил съм всички колби и съм с почти пълна мана.
Форца Ериксен и к0рейския Меси
KOPScousers написа:А бе, Пацето да не е пратил тихия убиец в тиха почивка, че се е покрил така? Не е приятно така, след като лузърите-докери, начело със средняка ТАА, който е пълна дупка в защита, ти пратят цялата защита и целия отбор като цяло да рони мамули в Алжир. Просто като говорех, че резултатът от първия мач лъже и не е реален, някои ми обясняваха как трябвало да паднем 5-1 и че сме нямали класа, психика, а то без Рамзес и Фирмино какво стана..Както някой каза - изказванията на някои хора преди мача предизвикаха тая реакция на феновете на Ливърпул. Кофти за Меси.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост