Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 май 2019 21:57

sinqkrepost1914 написа:Oтборчето на Верея така или иначе се закриваше след края на първенството, но смешниците от БеФеСе трябва да покажат сила и показност .. А дебелата свиня, дето си реди мачове през кръг от години насам е с имунитет. КЗБФС, КЗУЕФА !!!

Много ясно, че ще изтрескат отбор, който си признава, че догодина сигурно няма да може да стартира дори в Б група. И който освен при чудо вече е изпаднал.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 май 2019 21:58

Странджата написа:Всъщност знае ли някой какво предвижда правилникът. Аз само по аналогия с нашия случай мисля, но не знам дали има значение, че един сезон е завършен. Все пак двете точки за Лудогорец ще са от пролетния сезон, който сега още не е завършил.

Всъщност реално не е точно така. Лудогорец загуби две точки в редовния сезон, който завърши. Изваждането на Верея идва в плейофите.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 май 2019 22:00

1914.1902 написа:И отборите , които са участвали с тях в уговорените мачове трябва да бъдат извадени от групата , като искат да се спазват наредбите.

Прав си, но само ако отборите, участвали в този мач са знаели за схемата и са участвали в нея.
Пример: Верея може да изиграе мач, в който да получи (например) 3 гола за полувреме или 5 за мача, без противника да е наясно че това им е целта.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Kris_men2000 » 07 май 2019 22:09

TristaNNN написа:
Red Warrior написа:Знаете ли какво си казват левскарите всяка сутрин вместо добро утро? - Абе, днеска кой ще ни е треньор? :mrgreen:

А какво си казват припознавачите, ще ни светнеш ли? :mrgreen:

Аз ще ти отговоря.А бе от кое Цска да сме днес? От тирето или 48.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 май 2019 22:43

Betchualeng Arnaikem написа:
1914.1902 написа:И отборите , които са участвали с тях в уговорените мачове трябва да бъдат извадени от групата , като искат да се спазват наредбите.

Прав си, но само ако отборите, участвали в този мач са знаели за схемата и са участвали в нея.
Пример: Верея може да изиграе мач, в който да получи (например) 3 гола за полувреме или 5 за мача, без противника да е наясно че това им е целта.

Мачът на Тирето и Верея беше скандален, дори техните фенове се чудиха защо не минават центъра при само 1:0.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 07 май 2019 23:14

Нищо лошо няма в промените, стига да са направени от хора с капацитет, опит, ценз и умения и да са следствие на правилна и далновидна дългосрочна стратегия. Нека не слагаме най-черните очила, но очакванията са такива - на когото не му е харесал отблъскващият дефанзивен футбол на Делио Роси, продукцията на Петър Хубчев също няма да му допадне, меко казано. Е, все пак има някаква перспектива за отваряне на витрината на все още липсващия музей на Левски - Хубчев, ако не друго, е турнирен треньор и може да донесе купата на България. Той никога, никога, ама никога нямаше да направи детските грешки на Славиша Стоянович през есента на "Тича". Не е трудно да погледнем и по-напред. Хубчев някъде през късното лято временно и постоянно ще бъде заменен от Димитър Димитров, ако Херо тези дни заеме поста спортен директор.

Много хубава статия.Трябва да се помисли сериозно над тези думи.
ЗА МЕН 100 000% ИСТИНА.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 май 2019 23:34

Geonik написа:
metodito написа:Чета някакъв анализ от Тъспор. Там списва или участник във форума или някой, който го чете. :lol:

Аз защо се мъча да чета или слядя мненията във форумО? Ми, чИ то, в синтвзиран вид го има в тЪпспорт? ФорумО да се взема в ръце и да иска автоски права от "Автор: Желю Станков, "Тема Спорт"

:lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 май 2019 23:37

[offtopic]
terata написа:
wilge написа:
THE G.A.M.E написа:
csimoen2 написа:Пич, да искаш Гонзо да се връща... Моля те, даже не го споменавай...
Всъщност като тех. директор вторият път се справи.
Отборът, който жънеше победи при Люпко, на практика беше формиран и изграден от него и Стойчо.
След това така и не стана ясно к'во се случи.
Аз си мислих, че "Гонзо" е бил за махането на Стоев, но малко след това махнаха и него.

Да искаш да се върне онзи след чието "присъствие" Левски още не може да си стъпи на крака си е чиста проба мазохизъм. Набеденият инжинер успя да прогони Ясен Петров, Стойчо Стоев и Люпко Петрович. Да не забравяме, че осуети и идването на Херо на Герена. Дясната ръка на Димитров- Петър Колев даже започна работа в Левски. Неговият принос е единствено практиката целенасочено да се привличат некадърни играчи. Не са случайни слуховете, че прибирал комисионни при входящия трансфер и после при неустойката. Ако другите треньори бяха безполезни за Левски, този беше вреден.

Един Методито във форума е достатъчен. Айде не почвай и ти кат него със свободните съчинения. Гонзо стоеше зад Стоев и напусна малко след него. А пък как е прогонил сръбската оранжева подлога само вие с Методи ще да знаете.

Ей, тоз metodito, голяма лУбофф значи към него. Какви да са освен "свободни" съчиненията ми? Свободен човек, свободни съчинения.
А пък как е прогонил сръбската оранжева подлога само вие с Методи ще да знаете.

Люпко беше избор на Гонзо. Поне той така каза в едно интервю.
Пак ме включваш в неква конспирация и ми слагаш думи в устата де не съм писал. Сладурче си ми ти. Кой прогони "сръбската подлога" знаеш много добре, но не ти позволяват свободните съчинения, защото... [виж по-горе]. ;)[/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 08 май 2019 00:33

Сега гледах Ливърпул - Барселона и се изкефих максимално на шоуто. Не съм фен на нито един от двата отбора, но ми харесва стила който налага Клоп в отборите които води. Поразрових се малко в статистиката на Ливърпул , когато той им става треньор (2015-та) и ми стана много интересно, какво ли са си мислели феновете за него , при положение, че Ливърпул играе доста неубедително и завършва на осмо място. Но съм убеден какво щеше да стане(съвсем хипотетично), ако беше дошъл в Левски. Щяхме да го "разкрием" за 3 месеца и ръководството щеше да го освободи за незадоволителни резултати. А форумните "специалисти" ще обясняват надълго и нашироко, че той просто не си е паснал с отбора и по-добре да го махат по-бързо, докато не е направил по-големи бели :geek:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 май 2019 01:28

Примерно.
Това за "форумните специалисти" беше малко излишно. Виж за ръководството е така, а именно то сменя треньорите, а не "форумните специалисти".

Върни се в “Левски”