Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот blue avalanche » 06 май 2019 15:48

sinfen14 написа:
blue avalanche написа:Гонг са просто кликгенератори и нищо повече!

Не,бе,ти луд ли си.Щом са написали,че трябва да платим неустойка за Хубчев,няма как да не е така.Аз им вярвам безусловно!

Щом трябва - ще плащаме! Няма мърдане! :lol:

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 06 май 2019 16:34

blue avalanche написа:
Red Warrior написа:Платихте ли неустойката на Хубси? :)

Навремето Йовов САМ си плати неустойката в Литекс, за да играе в Левски! ;)

И Георги Марков на Локо Сф . Има логика ,когато заплатата ти е три пъти по-висока в новия клуб.
Защо никой не се радва ,че си връщате Боримиров джуниър ?

Debilski47

Мнениеот Debilski47 » 06 май 2019 16:41

Изключително добри новини за контузения доскоро стълб в отбраната на Левски Холмар Ейолфсон. Исландецът, който скъса кръстна връзка на коляното на 31 октомври, вече е в София и тук ще протече последният етап от възстановяването му.
Той беше опериран в Барселона при едно от светилата в ортопедията и явно всичко се е развило нормално, щом вече е в България. Тук се очаква да започне работа по наваксването във физически план, след което ще може пълноценно да се завърне на терена. По принцип този последен етап може да протече до три седмици в зависимост от тежестта на натоварванията. Но дори и да е готов за игра преди края на сезона, едва ли на "Герена" ще рискуват излишно здравето на исландския си ас. Добрата новина е, че Ейолфсон ще е напълно здрав за старта на лятната подготовка в началото на юни. Ако всичко с него е наред, ще може да се завърне на терена обратно за старта на новата кампания на "сините" през юли.
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема. Ако за тези „привърженици” е лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 06 май 2019 17:45

Eminem написа:
Michael_Buble написа:Звучи така все едно наесен сме в една група с Борусия(Д), Аякс и Бенфика в ШЛ и те притеснява "местния" лимитиран Неделев. Пич, ние първо трябва да спечелим "местната консумация" и тогава да мислим за успехи в Европа. Ти основи нямаш, вече за керемидите мислиш.
7-8 год. минаха от последните ни що-годе прилични мачове в Европа, той нашия ербап левскар с високите критерии за "местната консумация". Ами той и Гонзо си беше "местна консумация", ама Дай Боже всекиму такава.
Направо ви се чудя на претенциите на какво отгоре са?!
Лудогорец спечелиха първата си титла с много по-посредствени играчи от Неделев. Верно, че имаха животински късмет в евротурнирите, но хората не се оплакваха, че са имали играчи "местна консумация". Едва после надградиха със заработеното и подмениха "местната консумация". Апетита идва с яденето!
Искам да видя как в моментния европейски статус и имидж на Левски ще дойде плеймейкър, какъвто ти се иска и на каква цена ще бъде това?!

Ами да, основата е базата на школата. И аз пиша именно за юношите. Когато нямаш пари за качествени играчи, сам трябва да ги създадеш. Инвестиции в школата - терени, техника, база и т.н. Взима се качествен методист от чужбина, некадърните и корумпирани треньори се заменят с качествени, като периодично се пращат на стажове. И ако се работи правилно, след години ще има резултат.
Ако нито първият, нито вторият вариант не се осъществи, гледаме това, което гледаме последните години - напълно безцелно, безидейно, болезнено съществуване. Живуркане, колкото да кажем, че още го има този клуб.

Дума да няма, в последното съм напълно съгласен. Но да се твърди, че юноша на Левски с класата на Неделев ще е разочарование е или футболна арогантност или напълно непознаване на материала, с който разполагаме в школата. Смея да твърдя, че съм гледал достатъчно мачове от U15 нагоре и мога да го заявя най-отговорно- ако ние в близките няколко години развием 2-3 ма от младите ни до нивото на Неделев, трябва да си ударим дупето в тавана и да благодарим на Господ. А това вече дали ще са мекушави като Неделев или пердета като Стоичков, в контекста на реализацията в чужбина е разговор от съвсем друго естество.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 06 май 2019 18:13

Serafim написа:
SANSIRO7 написа:Понеже всички много го плюят малкия Стаси, как пък не прочетох един да го похвали за мача с Ботев. Според мен направи няколко хубави неща.

Как бе, Синчеца счупи мрака и нахрани всички ни, дето го плюем. Както една птичка пролет не прави, така и един гол не променя факт, че е взел участие в над 30 срещи за мъжкия отбор, на 21 години е почти и го е страх от топката.

И на теб ще кажа, че света не е само черно и бяло. №99 изобщо не ми е от любимците. Не го харесвам защото с изключение на последния мач не видях хъс и спортна злоба. Най- нормалното е с получаване на повече игрови минути той сам да отговори по кой път ще поеме. Този на Наско и Гибона, или на братя Цоневи. Единственото което ме спъваше да го прибавя към списъка с разочарованията беше, че всички треньори до сега се изказваха ласкаво за него. Пък те по- разбират от футбол от мен. И имаха преки наблюдения от работата и старанието му в тренировъчния процес. Все пак е само на 20 години. Видях малко положителни неща, но е редно да ги изброя. В едно интервю каза, че тренира много усърдно във фитнеса за сила и работи за подобряване на техническите си умения и повишаване на тактическата си грамотност. Думите са мои, но смисълът беше това. През тази пролет, искам не искам, наблюдавам изявите му. Още не съм доволен, но забелязвам, че от мач на мач задобрява. Смятам, че ако играе редовно до Коледа ще даде отговор става ли за Левски или напротив. Посепенно придобива самочувствие. Сигурно защото Г. Тодоров го знае от сополанко и чак при него се е отпуснал. На Герена притеснителните не виреят. После са спомних първия период на Прохазка и мисля, че ние феновете трябва да му дадем шанс до зимната подготовка. Ако пък направят Левски 2 и заиграе във втория ешелон нещата ще изкристализират бързо. Тогава ще видим колко добър на вратата е Кръстев, реални ли са претенциите на Кабов, какво може Найденов, ще гони ли успехите на баща си Боримиров, колко струват двамата Петкови. Дидо да трупа игрова практика в група където се играе по- бавен футбол, за да не си докара нова контузия. Добре, че Тодоров каза че в Коматево не е сменен поради контузия, а поради преумора и за да се предотврати евентуална контузия. Втори отбор ще е добър и за такива като Горанката. Той има нужда от подръпване на ушите от време на време, нещо като жълт картон.
Нека да видим първо по- важните неща:
- Ще има ли спортен директор и кой ще е той?
- Кой ще е нов старши треньор? В анкетата гласовете за Хубси са твърде оскъдни и не знам колко от тях са на левскари, тъй като едни други са ни чести гости. Като го знам колко е докачлив има опасност да си тръгне още след първите освирквания.
- Ако мълвата за Херо и Хубси се окаже истина съвместната им работа няма ли да се превърне във война предвид характерите им?
- Какви входящи и изходящи трансфери ще бъдат осъществени?
- Какви цели ще бъдат поставени пред отбора от новото ръководство?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 06 май 2019 18:36

wilge написа:..

Не знам защо държиш за втори път да ми казваш, че не всичко е черно и бяло... Аз не съм съдник на Ст.Иванов, нито на други, защото не зависи от мен, аз казвам това, което си мисля. Не мисля, че след като е вкарал един гол трябва да запушим устите си, тези, които го критикуваме. Нито пък след един слаб мач да бъде разпънат на кръст. Обаче той не направи един слаб мач. Още преди този сезон момчето не впечатляваше с нищо. Казваш, че не всичко е черно или бяло, но на черното няма как да кажем бяло.
Нито е хейт, нито нищо. Поздравления за Юрукув, Дидо, Мартин Петков-нападателя. Включват се със желание и хъс. Последния дори поигра като ляв бек, след като бе изгонен Горанов и въпреки това се бореше за всяка топка и се опитваше да се включва в атаките.
За разлика от много хора не апелирам за гонене на играчи след един грешка, нито възхвалявам след един силен мач.
Още помня как Синчеца каза, че Мариани не ставал, защото се криел, когато трябва и не бил мъж, не поемал инициативата и тн., а има 10 гола и 9 асистенции и дефакто е сред най-силните ни играчи през сезона.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 май 2019 18:49

Ние два лв. нямаме в джоба ще му плащаме на тоя киселец неустойка ..и Хубчев и Херо и Мъри по далече от Левски

За Наско съм 50/50
За Гонзо съм 75/25 да се връща…

Чужденец ще ни оправи .В момента няма достоен бг треньор за нашата върховна класа .

Моооже да му се даде шанс на треньора на Ботев , но да си вземе 2-3 играчи от там :mrgreen:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 06 май 2019 19:11

Няма кой да се навие да дойде тука. Сериозно име ще иска някакви сериозни гаранции за работата си... или сериозна неустойка.
Киров примерно е най-дълго задържалия се треньор в ППЛ от всички в момента. Как ще си тръгне от Ботев, да дойде да води Левски , като знае, че след 6 месеца може да го освободят и да му се месят в работата?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 май 2019 23:23

Serafim написа:Още помня как Синчеца каза, че Мариани не ставал, защото се криел, когато трябва и не бил мъж, не поемал инициативата и тн., а има 10 гола и 9 асистенции и дефакто е сред най-силните ни играчи през сезона.

Естествено, че не става. Затова и е вече резерва. Имах много надежди за него, но уви...
Конструктивният халф( ако го имаш) е сърцето и душата на отбора. Той помага при изнасянето на топката, задържа я и я разпределя, дава насока на атаките, търси извеждащ пас, помага в отразяването на противниковите контраатаки и още куп неща. Поема отговорност.
Мариани е много далече от това...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 май 2019 02:07

Мариани е добър футболист и професионалист. Не е Гомес, но той ако беше Гомес, на тези години нямаше да е в България. Искаха от него да е по-назад, партньор на Тиам даже. Това, че не може да е едновременно и разбивач и атакуващ халф не трябва да се приема за слабост. Центриранията от статични са му голяма щета, но не той се назначава да ги бие. Най-вероятно ще завърши сезона с двуцифрен брой голове, което е чудесен атестат за халф.

Върни се в “Левски”