barca4ever написа:Ама, много ме кефат феновете на лузерите, се канят за обрати, но утре към полунощ, дружно пак ще са по дупките, дълбоко заспали, или пеейки песничката "NEXT YEAR WILL BE OURS"..![]()
Кой се кани за обрат?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот KOPScousers » 06 май 2019 14:09
barca4ever написа:Ама, много ме кефат феновете на лузерите, се канят за обрати, но утре към полунощ, дружно пак ще са по дупките, дълбоко заспали, или пеейки песничката "NEXT YEAR WILL BE OURS"..![]()
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
Мнениеот barca4ever » 06 май 2019 14:14
KOPScousers написа:barca4ever написа:Ама, много ме кефат феновете на лузерите, се канят за обрати, но утре към полунощ, дружно пак ще са по дупките, дълбоко заспали, или пеейки песничката "NEXT YEAR WILL BE OURS"..![]()
Кой се кани за обрат?![]()
След лудия късмет и нереалния резултат от миналата седмица, Салах и Фирмино няма да играят утре и ако имахме 5% шанс да продължим, сега е 0,01%. Никой не се надява и надъхва, спокойно.
Мнениеот KOPScousers » 06 май 2019 14:38
barca4ever написа:KOPScousers написа:barca4ever написа:Ама, много ме кефат феновете на лузерите, се канят за обрати, но утре към полунощ, дружно пак ще са по дупките, дълбоко заспали, или пеейки песничката "NEXT YEAR WILL BE OURS"..![]()
Кой се кани за обрат?![]()
След лудия късмет и нереалния резултат от миналата седмица, Салах и Фирмино няма да играят утре и ако имахме 5% шанс да продължим, сега е 0,01%. Никой не се надява и надъхва, спокойно.
Е аз не говорая за теб специално, гледам ги из фейса, някви пубери, където още не знаят откъде пикат и сигурно още са били в мадурите на бащите си, когато последно спечелихте ШЛ, пишат някви небивалици 4:0, 5:1. Аз иначе нямам нищо против Ливърпул, братовчед им е техен фен и утре ще гледаме мача заедно
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
Мнениеот kingofpop » 06 май 2019 15:35
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Мнениеот Тони » 06 май 2019 16:20
Мнениеот SSIW » 06 май 2019 19:35
Мнениеот kingofpop » 06 май 2019 20:27
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Мнениеот KOPScousers » 06 май 2019 20:48
kingofpop написа:Искам да ги унижим
Мнениеот rebelheartous » 07 май 2019 14:23
KOPScousers написа:След лудия късмет и нереалния резултат от миналата седмица
Мнениеот KOPScousers » 07 май 2019 15:26
rebelheartous написа:KOPScousers написа:След лудия късмет и нереалния резултат от миналата седмица
Да, прав си реалният трябваше да е 5:1.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта