Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот mikata » 06 май 2019 13:53

Холмар вече е в София.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 06 май 2019 13:54

metodito написа:Някои се смеят на това за връщане на левскарите в "Левски" (с ироничното "пили "левскарско" мляко"), но истината е, че хора като Роси, Дерменджиев, Стоев и другите просто не могат да разберат точно къде са. Лудогорец са далеч по-успешни от всеки бг клуб в последните години, но те нямат ДНК-то на "Левски". Един по-скромен клуб реди приоритетите си - един мач излизаш за победа, другия - да се опиташ да завършиш наравно или да задържиш равенство. Тук идва разликата между "Левски" и останалите. И имам чувството, че хора, като изброените по-горе, смятаха, че са дошли в клуб от втората категория. Убеден съм, че мача с "Ботев", Дерменджиев или Роси щяха да го проведат по много по-различен начин от Тодоров. Роси с неговите айкидистки тактики, щеше да чака сигурно на контра "Ботев", и вероятно, да, да ги излъже или да хикси, и вероятно щеше да се чуди защо това се приема за издънка. Дерменджиев щеше вероятно да върне отбора при 0-1 или кой знае? Най-вероятно нямаше да го спечели. "Ботев" чакаше отпускане от страна на "Левски", забавяне на темпото. Такова нямаше. Треньорът трябва да подготви отбора да играе с мисъл за победа. Тодоров се явява много добро временно решение, защото е наясно с ДНК-то на този клуб. И няма значение дали сме по-добри реално или не. Важното е да излезеш и да се опиташ да биеш. Всеки мач. Най-показателно за погрешното мислене на този тип треньори, които идваха в последно време беше безвремието във втората седмица или "тренировките" миналия сезон. Надявам се треньорът след Тодоров да е със самочувствие на победител и амбициозен да печели всеки мач. Да не се подхилква след загуба, да не се оправдава и някой, който да е готов да си хвърли оставката, когато разбере, че не може да изпълни целите си, а не да се назландисва и да чака да го "освободят".
Не знам конкретно име, но би ми се искало някаква комбинация между пламенния Гонзо, който не приема загуба и интелекта на Роси, но и да е някой в час с модерните тенденции, както беше Яската.

Роси миналата година ги обърна от 0:2 до 3:2 последните минути. И състава не беше много титулярен. Аз все още съм на мнение, че той си беше много добър треньор, но дузпаджии, вратари и донякъде ръководството го провалиха.
А за Тодоров е рано да се правят изводи от един мач.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 06 май 2019 14:13

Платихте ли неустойката на Хубси? :)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 май 2019 14:19

vvessel написа:Роси миналата година ги обърна от 0:2 до 3:2 последните минути. И състава не беше много титулярен. Аз все още съм на мнение, че той си беше много добър треньор, но дузпаджии, вратари и донякъде ръководството го провалиха.

Е, Тодоров си е времянка. А за Роси, най-простото, което може да се каже за периода, в който беше при нас е, че е ...сложно. Друга ми беше мисълта. Тези хора сякаш просто не бяха самите те за лидери. И не защото са "външни". И Гонзо е "външен" за "Левски", но манталитета и самочувствието му бяха на лидер. Ако и качествата му... не баш. Както и Тодоров. Той просто е свикнал да разсъждава с мисъл за върха.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 06 май 2019 15:04

Понеже всички много го плюят малкия Стаси, как пък не прочетох един да го похвали за мача с Ботев. Според мен направи няколко хубави неща.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 май 2019 15:07

SANSIRO7 написа:Понеже всички много го плюят малкия Стаси, как пък не прочетох един да го похвали за мача с Ботев. Според мен направи няколко хубави неща.

Съвсем не са "всички".

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 06 май 2019 15:11

Red Warrior написа:Платихте ли неустойката на Хубси? :)

Да не му я плати Жужи само? Той Хубси е свикнал да работи с вашите хибридчета в национала :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 май 2019 15:11

SANSIRO7 написа:Понеже всички много го плюят малкия Стаси, как пък не прочетох един да го похвали за мача с Ботев. Според мен направи няколко хубави неща.

Направил е това, което се очаква да прави. Не е извършил подвиг.
Ама ние, май, стигнахме дотам да се радваме, че едикойси си спрял добре топката, че "уцелил с паса свой съиграч", че вкарал гол...
Иванов още не си е "избил" заплатата, дето я взима! Каквато и да е...

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 06 май 2019 15:12

metodito написа:
vvessel написа:Роси миналата година ги обърна от 0:2 до 3:2 последните минути. И състава не беше много титулярен. Аз все още съм на мнение, че той си беше много добър треньор, но дузпаджии, вратари и донякъде ръководството го провалиха.

Е, Тодоров си е времянка. А за Роси, най-простото, което може да се каже за периода, в който беше при нас е, че е ...сложно. Друга ми беше мисълта. Тези хора сякаш просто не бяха самите те за лидери. И не защото са "външни". И Гонзо е "външен" за "Левски", но манталитета и самочувствието му бяха на лидер. Ако и качествата му... не баш. Както и Тодоров. Той просто е свикнал да разсъждава с мисъл за върха.

Съгласен съм за това. И бих предпочел Гонзо за спортен директор точно защото е лидер и мотиватор, но да не се бърка в работата на треньора. На Дерменджиев такъв човек му липсваше. Футболистите изглеждаха някак вяли и не особено заинтересовани.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 06 май 2019 15:17

Как бе, Синчеца счупи мрака и нахрани всички ни, дето го плюем. Както една птичка пролет не прави, така и един гол не променя факт, че е взел участие в над 30 срещи за мъжкия отбор, на 21 години е почти и го е страх от топката.

Върни се в “Левски”