Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
slash1912 написа:За нас най-важното е след този мач да нямаме контузени и наказани.Имате всички шансове да ни победите.
bsz1916 написа:slash1912 написа:За нас най-важното е след този мач да нямаме контузени и наказани.Имате всички шансове да ни победите.
Вярно е , но защо да ви побеждаваме ? В първенството не сте конкурент на ГМО - то от Етрополе . Нашите се хвърлят здраво само срещу техните конкуренти .
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Вал написа:Някой вярва ли в честността на първенството. Тройката беше ясна в началото. На старта на втората фаза фаворитите имаха 10-15 точки преднина. След това почна "реалното" съдийство, но кого грее това.
А относно Ботев с тези бутафорни полуфинали не ми се говори. Дано Локо им натрие носовете заради тези комбини.
slash1912 написа:Вал написа:Някой вярва ли в честността на първенството. Тройката беше ясна в началото. На старта на втората фаза фаворитите имаха 10-15 точки преднина. След това почна "реалното" съдийство, но кого грее това.
А относно Ботев с тези бутафорни полуфинали не ми се говори. Дано Локо им натрие носовете заради тези комбини.
Берое не игра ли едни бутафорни полуфинали с един отбор от В група?
sandi74 написа:slash1912 написа:Вал написа:Някой вярва ли в честността на първенството. Тройката беше ясна в началото. На старта на втората фаза фаворитите имаха 10-15 точки преднина. След това почна "реалното" съдийство, но кого грее това.
Берое не игра ли едни бутафорни полуфинали с един отбор от В група?
Точно тези полуфинали са едно от най-срамните петна в историята на Берое![]()
Не случайно и Хубчев си тръгна от Берое заради тях
![]()
Успех ви желая за купата от все сърце
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост