kingofpop написа:paceto написа:Ей така ще паднат голове за червените и във вторник, само че на 0.
вярваш ли си в това, което пишеш![]()
![]()
без Салах реваншът ще е протоколен, вече мисля за първи юни
и без Фирмино
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kingofpop написа:paceto написа:Ей така ще паднат голове за червените и във вторник, само че на 0.
![]()
insaneboy1 написа:kingofpop написа:paceto написа:Ей така ще паднат голове за червените и във вторник, само че на 0.
![]()
и без Фирмино
kingofpop написа:Sardukar написа:Това не е истина! Нямам думи, просто не мога да повярвам, че Ливърпул отново победи. Нямаше абсолютно нищо в играта им, заради което да спечелят. Жалко за Салах, дано е здрав, прекрасен играч.
Поредната "шампионска" победа, клизмарски избутаха дотам, че имат супер шанс да станат шампиони. Дано Сити удържат, ама начело със страхливеца ще им е много трудно.
аз написах в темата им, че има някаква карма този сезон и според мен нещо ще стане и Сити ще се издънят или в понеделник или с Брайтън![]()
просто не е реално, 1-2 пъти да спечелиш така с късмет след 80 мин, но да го направиш 10 пъти ????? тва вече не знам кво е, явно си има намеси от съдбата
Sardukar написа:CSKA69 написа:Sardukar написа: Дано Сити удържат, ама начело със страхливеца ще им е много трудно.
![]()
![]()
![]()
![]()
смей се колкото искаш.
Гуардиола е гении, но е доказан страхливец! Аз се надявам на индивидуалната класа на играчите на Ман Сити. Всяко дете знае как ще подходи Пепоо и почти всяко дете знае какво става, ако стане, че не падне гол...
ПП Вълците е редно да бият на Анфилд!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост