ППЛ: Ботев (Пловдив) - Левски (София) 1:3 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

meteorit
Контакти:

Re: ППЛ: Ботев (Пловдив) - Левски (София) , Събота

Мнениеот meteorit » 04 май 2019 22:19

То и Неделев е техничен, но 4-ма не съм виждал да преодолее като Паулиньо. Иначе "специалистите" във форума побързаха да подхванат Мартин Райнов, вижда се, че когато е в центъра с Кали играта е съвсем друга. Голяма грешка на Дерменджиев, че го прати ц. защитник.Този мач с "Ботев" е като първия в началото на сезона след треньорска смяна и пак временен вариант. Хубаво е настроението и хъсът в ирата на "Левски" да са постоянни, а не временен импулс.

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 04 май 2019 22:20

Странджата написа:Човек е хубаво като пише, после = поне на следващия ден, да си прочете написаното.Толстой е преписвал Война и мир, ама тука няма кой да каже - май не е било така, както писах преди ...
Ако тези млади момчета все така придобиват увереност, може и да стане това, което искаме. Вземете тоси Стаси - в първия мач умираше от страх да не би топката да отиде у него, във втория се страхуваше да я отиграе като хората, гледаше да я подаде, колкото за да е по-далеч от него, в миналия даде голов пас, днес игра къде-къде по-добре от първия мач, а вкара и гол ... Ама и до него тука беше - какво прави този на терена - въъъън!

И на мен ми прави впечатление, че от мач на мач израства. Не че е станал кой знае какво, но все пак има напредък.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 май 2019 22:22

Браво, че Станислав Иванов вкара. Големи съмнения имам какви изобщо футболни качества има, дано не е Пиров гол и да се разиграе. За Божинов, наистина съжалявам, че вкара, това му гарантира място в отбора до есента...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 04 май 2019 22:23

meteorit написа:То и Неделев е техничен, но 4-ма не съм виждал да преодолее като Паулиньо..

Тва за третия гол ли говориш?

Брой ги двама. Тея последните-Фичо и Радко не са футболисти, само се водят такива на книга....
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 май 2019 22:26

bilyaletdinov написа:Връщам си думите за смяната на Костов след чутото от тренера.
Паулиньо най-сетне направи нещо смислено. Дай Боже да продължи да играе така до края на сезона, за да му вземем някой еврак лятото.

Да не си искал да кажеш "Дай БожИ..."? :lol: :lol:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 май 2019 22:27

Неделев е най-добрия, да ходи г-н Божков със самолета да го взима!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 май 2019 22:27

При третия гол рейда на Паулиньо не ви ли напомня на един гол на Роналдо за Барселона, не помня с/у кой отбор беше?
п.п. По-младите да не бързат да ме плюват - става въпрос за бразилеца Роналдо.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 04 май 2019 22:28

meteorit написа:То и Неделев е техничен, но 4-ма не съм виждал да преодолее като Паулиньо. Иначе "специалистите" във форума побързаха да подхванат Мартин Райнов, вижда се, че когато е в центъра с Кали играта е съвсем друга. Голяма грешка на Дерменджиев, че го прати ц. защитник.Този мач с "Ботев" е като първия в началото на сезона след треньорска смяна и пак временен вариант. Хубаво е настроението и хъсът в ирата на "Левски" да са постоянни, а не временен импулс.

Райнов игра защитник защото нямаше кой друг !! Преди това пробва с Тиам, но беше трагичен. Иначе Райнов се справи и като защитник, но в по-офанзивни действия е много зле.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 май 2019 22:30

damyanov1963 написа:При третия гол рейда на Паулиньо не ви ли напомня на един гол на Роналдо за Барселона, не помня с/у кой отбор беше?
п.п. По-младите да не бързат да ме плюват - става въпрос за бразилеца Роналдо.

Е, то в Барселона друг Роналдо не е имало... Междувпрочем, бразилците му казват Роналдиньо. А другото Роналдиньо е Роналдиньо Гаучо. ;)
Извинявам се за офтопика... Но, понеже играхме бразилски футбол... :mrgreen:

reddevil80
Контакти:

Мнениеот reddevil80 » 04 май 2019 22:30

meteorit написа:То и Неделев е техничен, но 4-ма не съм виждал да преодолее като Паулиньо. Иначе "специалистите" във форума побързаха да подхванат Мартин Райнов, вижда се, че когато е в центъра с Кали играта е съвсем друга. Голяма грешка на Дерменджиев, че го прати ц. защитник.Този мач с "Ботев" е като първия в началото на сезона след треньорска смяна и пак временен вариант. Хубаво е настроението и хъсът в ирата на "Левски" да са постоянни, а не временен импулс.

цяла пролет чакам да се разиграе Паулиньо, и цяла пролет когато е в игра, Левски играе с човек по-малко, а в мача със Септември от 5-ти Декември 2018, Левски загуби две точки точно от грешно отиграване на Паулиньо, още докато се смееше глуповато на отиграването си, Будинов изравни и мача приключи. Мариани и той същият безхаберник беше, добре че днес започна от пейката, та се разигра, че съвсем лежерно го даваше цяла пролет и той и само караше защитниците в синьо, а не другите да бягат в отбрана.
от 30 години гледам БГ футбол, но така и не съм видял титла на отбор на Гриша Ганчев, спечелена по честен път с убедителна игра, без приятелски отборчета, с блокиращи футболистчета, без хванати съдиии всичко онова, което да ни убеди.

Върни се в “Левски”