NOMER14 написа:Докога това лайно ще коментира мачове на Левски? Още едно такова има и в студиото.
Направо дразни, все дузпи му се привиждат.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NOMER14 написа:Докога това лайно ще коментира мачове на Левски? Още едно такова има и в студиото.
alexdb написа:Те по друг начин гол не могат да ни вкарат.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
bold написа:NOMER14 написа:Докога това лайно ще коментира мачове на Левски? Още едно такова има и в студиото.
peliforewer написа:bold написа:NOMER14 написа:Докога това лайно ще коментира мачове на Левски? Още едно такова има и в студиото.
Щом това на Живко Миланов е дузпа,бутането на Деян Иванов също е дузпа,не знам Кабаков защо не показва еднакъв критерии.
peliforewer написа:bold написа:NOMER14 написа:Докога това лайно ще коментира мачове на Левски? Още едно такова има и в студиото.
Щом това на Живко Миланов е дузпа,бутането на Деян Иванов също е дузпа,не знам Кабаков защо не показва еднакъв критерии.
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
peliforewer написа:не знам Кабаков защо не показва еднакъв критерии.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта