Черно Море нищо не играха през първото! Дали нарочно или просто не им е ден не мога да кажа? Хубав гол на Тиаго и доста стабилна игра на Жеферсон от ляво. Изниква въпроса защо Любо го беше закотвил на пейката?
Общо взето отбора играе малко по - спокойно отколкото при Пенев.
32 кръг / Черно Море-ЦСКА / 2019-05-04 17:30ч. FT 3:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 32 кръг / Черно Море-ЦСКА / 2019-05-04 17:30ч.
W84me написа:По-чист ЧК не съм виждал скоро. Първенството ни е МНОГО наредено.
На Панайотката ли?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
На кой мач?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
-
peliforewer
- Контакти:
На Панайотов за удар в гърба на Джеферсон с юмрук.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Спокойно можеше да се изгони играча на ЧМ за влизането срещу Малинов! С бутоните едновременно в двата крака, виждали сме много грозни счупвания от подобни влизания.
Джеферсон в основата на контрата за втория гол,... само отбелязвам 
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Турицов е уникален играч - просто му трябват малко повече качества в дрибъла, за да може да нахлува по-бързо в атака и със сигурност ще го забележат от голям клуб от Западна Европа.
Явно някои комплексари не разбират кой води мача за червените.
Великия Люпко!
Великия Люпко!
-
Rozova_Dolina_FC
- Контакти:
Панайотов е най голямата мастия.
Red_Neck написа:Джеферсон в основата на контрата за втория гол,... само отбелязвам
Странно защо Любо го беше задраскал с дебелия флумастер? Аз лично съм много приятно изненадан от него, очаквах да не е във форма и да прави много грешки.