ППЛ: Ботев (Пловдив) - Левски (София) 1:3 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Ботев (Пловдив) - Левски (София) , Събота
Единствено се надявам на ефекта "нов треньор", иначе си мисля, че падаме.
Пълен шах ми е този мач. Не мисля, че отбора може да бъде мотивиран от нов треньор към моментната ситуация. По-скоро разчитам на изненадваща тактика от Г. Тодоров. Всъщност се надявам... не разчитам. 

sss1912 написа::shock: Мислех,че Левски са отпътували за мача още вчера и са на лагер както е нормално.Преди малко видях,че едва сега се събират.Та играчите ще пристигнат в Пловдив след мен.Явно и сред вашето ръководство е пълно с "професионалисти"
Още в сряда казаха,че няма да има лагер.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
sss1912 написа::shock: Мислех,че Левски са отпътували за мача още вчера и са на лагер както е нормално.Преди малко видях,че едва сега се събират.Та играчите ще пристигнат в Пловдив след мен.Явно и сред вашето ръководство е пълно с "професионалисти"
Сутринта представителният тим на „сините“ ще поднесе на паметника на Георги Аспарухов, който е роден на същата дата – 4 май. След това тимът ще обядва и ще замине за Пловдив,
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

E, къв е проблема, те ше играят в Пловдив, не в Разград, пътя е колкото от Люлин до Младост в пиков час...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- damyanov1963
Цецо Чука написа:sss1912 написа::shock: Мислех,че Левски са отпътували за мача още вчера и са на лагер както е нормално.Преди малко видях,че едва сега се събират.Та играчите ще пристигнат в Пловдив след мен.Явно и сред вашето ръководство е пълно с "професионалисти"
E, къв е проблема, те ше играят в Пловдив, не в Разград, пътя е колкото от Люлин до Младост в пиков час...
35 мин. с метрото

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
След трите победни мача с тирето Канарите заслужават уважение и едно признателно шпалирче ще е интересен ход преди мача.
- damyanov1963
NOMER14 написа:След трите победни мача с тирето Канарите заслужават уважение и едно признателно шпалирче ще е интересен ход преди мача.
Ако ни беше още "английския възпитаник" Русев, нямаше да се учудя, ако и това беше станало.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Цецо Чука написа:sss1912 написа::shock: Мислех,че Левски са отпътували за мача още вчера и са на лагер както е нормално.Преди малко видях,че едва сега се събират.Та играчите ще пристигнат в Пловдив след мен.Явно и сред вашето ръководство е пълно с "професионалисти"
От Дортмунд до Гелзенкирхен е 34 км.,но Шалке или Дортмунд не си помислят да пътуват часове преди мач.Да,въпрос на дисциплина и професионализъм:)